İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
meraba :) ben htc 8x kullanmaya yeni başladım yani bi kaç gün önce aldım aldığımda xbox müzik mağazası vardı sanırım ama şimdi müzik+videolarda müziğe girdiğimde bilgisayarınıza bağlanın ya da xbox music mağazasına gidin diyor. Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
X Box müzik mağazası entegrasyonu daha olmadı büyük ihtimalle sen yanlış gördün :D Gördüğün oyun kısmı olabilir :)

skynet

Üye
Bing hava durumu Live tile kendini güncellemiyor sizde de durum aynımı ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Arka planda engellemediysen yarım saatte bir güncelliyor kendini ama ben sildim :D

skynet

Üye
Arka planda açık ama ben uygulamaya girmesem aynı o şekilde kalıyor :(

- - - Eklendi - - -

Hocam sorması ayıp neden sildin :)

adımısöylemesem

Üye
arkadaslar telefonum dün elimdeyken kapandı acılmıyor ses acma kapama+güc dümesine basılı tuttum ama yinede acılmıyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben aynı gün hem bing hava durumu hem de turkcell online işlemler uygulamalarını kurdum. Ve çok çabuk pilim bitti. Uyuz oldum ve her ikisini de sildim. Şu anda turkcell online işlemler uygulamasını yeniden kurdum ve test ediyorum bakalım ne kadar gidecek pil. Ondan sonra da turkcelli silip bingi kuracağım bakalım ondayken ne kadar gidecek pil. Duruma göre karar vericem hangisinin telefonda kalacağına :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
L720 sıfırlama işlemini 15 dakika önce başlattım ama hala çarklar dönüyor ne zaman biter bu sıfırlama işlemi ?

dakamon

dakamon

Üye
Ben aynı gün hem bing hava durumu hem de turkcell online işlemler uygulamalarını kurdum. Ve çok çabuk pilim bitti. Uyuz oldum ve her ikisini de sildim. Şu anda turkcell online işlemler uygulamasını yeniden kurdum ve test ediyorum bakalım ne kadar gidecek pil. Ondan sonra da turkcelli silip bingi kuracağım bakalım ondayken ne kadar gidecek pil. Duruma göre karar vericem hangisinin telefonda kalacağına :D

Senin telefonda bir sorun var bence bi servise ver :D yada güncellemeden sonra bi daha bak. Aynı uygulamaları bende yükeldim batarya durumunda olumsuz bir şey yok :D arka planda çalışmalarını durdurdum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aman Özgür'e servis demeyin. :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
2 saattir sıfırlama işleme bitmedi telefonda ateş gibi yanıyor bir şey olmasın :hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar kısa bir soru soracağım .

kilit tuşunun ara sıra çalışmamasının yazılım ile bir alakası olabilir mi ? böyle birşey mümkün mü ?

Şöyle ki bu lanet olası gdr2 güncellemesini yaptıktan sonra reset sorun ile bu kilit tuşu sorunu başladı. Telefona flas atıp gdr2 yi kurmadım şimdi reset sorunum yok ama kilit tuşum ara sıra tutukluk yapıyor . Ya şansıma güncelleme sonrası donanımsal olarak bozuldu yada ihtimal pek vermiyorum ama yazılımsal olarak böyle bir sorun yaşıyorum.

igordom

Üye
Beyler bu nedir ? :(

Üst Alt