İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
eyw .. saol peki 3g den 2 ge ye nasıl geçiş yapabilirim ?

ÖEY

ÖEY

Üye

Evet hocam denedim ama gene aynı hatta diğer weather uygulaması ile yan yana koyup 1 gün boyunca test ettim ama değişen bir şey yok weather sürekli güncel ama bing yerinde sayıyor :bilmm
Valla ilginç bende problem yok ama aklıma bir şey gelmedi şimdi:hmmm Peki yerler kısmına İstanbul ekli ve ayarlarda konum hizmetleri + live tile'lar kısımları açık değil mi?

- - - Eklendi - - -

eyw .. saol peki 3g den 2 ge ye nasıl geçiş yapabilirim ?

Ayarlar--Şebeke--En yüksek bağlantı hızı--2g/3g seçimini yapabilirsin. Biraz bekle değişimi yapıyor hemen.

ArMaGeDdOn_87

Üye
tmm buldum eyw..

ÖEY

ÖEY

Üye
:rica:

skynet

Üye
Valla ilginç bende problem yok ama aklıma bir şey gelmedi şimdi:hmmm Peki yerler kısmına İstanbul ekli ve ayarlarda konum hizmetleri + live tile'lar kısımları açık değil mi?

- - - Eklendi - - -

Evet hocam ekli ve konum ile live tile'da açık ama aynı :hmmm Neyse ya bende artık diğer kullandığım la idare ederim yapacak bir şey yok :tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Engelli de olsa tasarımını çok sevdiğim Youtube uygulamasını silmiyorum. Elbet engeli kalkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar benim şarj 6-7 saatte bitiyo sizin şarj durumu nasıl ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kullanıma göre değişir. Benim ctesi format yemiş telefonumun ilk şarj günü yarım gündü, sonraki bir güne ulaştı. Bitmesini bekliyorum bitsin bi 3 - 4 saatlik şarjda bekleteceğim. Bu arada arkaplan görevlerini kontrol ediniz. Özellikle İleri Düzey ayarlarına bakınız. Orada henüz açmadığınız arkapilanda çalışmasını engelle diyemediğiniz uygulamalar oluyor. Ama onlarında aralarında müdahale edebileceğiniz uygulamalar var. Orada dokunamadığınız uygulamaları önce bir kereye mahsus açınız. Sonrasında müdahale edilebilir oluyorlar. (Tabi hepsi değil).

ÖEY

ÖEY

Üye
Turgay'ın dediği gibi kullanıma göre değişir ama yeni telefonlarda veya sıfırlamadan sonraki ilk dönemlerde şarj çabuk bitiyor. En geç 2-3 hafta içinde telefon gerçek performansına ulaşıyor pil konusunda. İlk 4-5 şarjında pil yüzdesi %20'nin altında düşünce şarja tak ve %100 olduktan sonra bir saat kadar daha çıkarmadan şarj etmeye devam et. Daha sonrasında pil performansı kendine gelince istediğin zaman şarja takarsın:oke:

Onun dışında; wifi, bluetooth, nfc, konum, 3g kullanmadığın sürece kapalı tut. Arka planda açık olan ve engelleyebileceğin uygulamaları kontrol et. Batarya uygulamaları çok pil yerler ;) ayarlara gir sola geç ve oradan xbox ayarlarına girip eğer kullanmıyorsan xboxla bağlan kısmını kapat. wifi ayarlarında otomatik ağ bulma özelliğini kapat, ekran parlaklığı otomatikte olmasın, orta veya düşükte tut v.b. şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet

ArMaGeDdOn_87

Üye
Turgay'ın dediği gibi kullanıma göre değişir ama yeni telefonlarda veya sıfırlamadan sonraki ilk dönemlerde şarj çabuk bitiyor. En geç 2-3 hafta içinde telefon gerçek performansına ulaşıyor pil konusunda. İlk 4-5 şarjında pil yüzdesi %20'nin altında düşünce şarja tak ve %100 olduktan sonra bir saat kadar daha çıkarmadan şarj etmeye devam et. Daha sonrasında pil performansı kendine gelince istediğin zaman şarja takarsın:oke:

Onun dışında; wifi, bluetooth, nfc, konum, 3g kullanmadığın sürece kapalı tut. Arka planda açık olan ve engelleyebileceğin uygulamaları kontrol et. Batarya uygulamaları çok pil yerler ;) ayarlara gir sola geç ve oradan xbox ayarlarına girip eğer kullanmıyorsan xboxla bağlan kısmını kapat. wifi ayarlarında otomatik ağ bulma özelliğini kapat, ekran parlaklığı otomatikte olmasın, orta veya düşükte tut v.b. şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

Dediklerini uygulucam 2-3 hafta sonra bakalım nasıl olcak :) inş.. düzelir düzelmezse kötü bi durum,kuzenim de iPhone 4s var şarj 1 gün gidiyo diyo :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim kuzenimde i5 var günde iki kere şarj ediyor :kıskıs: adamın cebinden şarj kablosu eksik olmuyor :kıskıs: iphonelar şarj konusunda daha kötü bence:oke:

PureFood

PureFood

Üye
Amber'den sonra benim şarj iyice coştu. Çok iyiydi şimdi müthiş bir performansı var maşallah :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
benim cihaz yeni diye öyledir bugün mesela daha uzun süre dayandı zamanla düzelir inş,amber güncellemesiyle de daha iyi olur diye düşünüyorum ..

- - - Eklendi - - -

Valla benim kuzenimde i5 var günde iki kere şarj ediyor :kıskıs: adamın cebinden şarj kablosu eksik olmuyor :kıskıs: iphonelar şarj konusunda daha kötü bence:oke:

belki çok aktif kullanıyodur cihazı

Üst Alt