Valla ilginç bende problem yok ama aklıma bir şey gelmedi şimdi
Evet hocam denedim ama gene aynı hatta diğer weather uygulaması ile yan yana koyup 1 gün boyunca test ettim ama değişen bir şey yok weather sürekli güncel ama bing yerinde sayıyor![]()
Peki yerler kısmına İstanbul ekli ve ayarlarda konum hizmetleri + live tile'lar kısımları açık değil mi?eyw .. saol peki 3g den 2 ge ye nasıl geçiş yapabilirim ?
Valla ilginç bende problem yok ama aklıma bir şey gelmedi şimdiPeki yerler kısmına İstanbul ekli ve ayarlarda konum hizmetleri + live tile'lar kısımları açık değil mi?
- - - Eklendi - - -
Evet hocam ekli ve konum ile live tile'da açık ama aynıNeyse ya bende artık diğer kullandığım la idare ederim yapacak bir şey yok
![]()
Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Google bu uygulamayı engellediği için olmasın![]()
Olabilir, flashtan sonra hiç açmamıştım, eski uygulamaya iyiydi beya 
Olabilir, flashtan sonra hiç açmamıştım, eski uygulamaya iyiydi beya
![]()

Engellenmiş olduğu hiç aklıma gelmedi doğrusu. Neyse
Onda da aynı hatayı veriyor abi![]()

Engellenmiş olduğu hiç aklıma gelmedi doğrusu. Neyse![]()

Turgay'ın dediği gibi kullanıma göre değişir ama yeni telefonlarda veya sıfırlamadan sonraki ilk dönemlerde şarj çabuk bitiyor. En geç 2-3 hafta içinde telefon gerçek performansına ulaşıyor pil konusunda. İlk 4-5 şarjında pil yüzdesi %20'nin altında düşünce şarja tak ve %100 olduktan sonra bir saat kadar daha çıkarmadan şarj etmeye devam et. Daha sonrasında pil performansı kendine gelince istediğin zaman şarja takarsın
Onun dışında; wifi, bluetooth, nfc, konum, 3g kullanmadığın sürece kapalı tut. Arka planda açık olan ve engelleyebileceğin uygulamaları kontrol et. Batarya uygulamaları çok pil yerlerayarlara gir sola geç ve oradan xbox ayarlarına girip eğer kullanmıyorsan xboxla bağlan kısmını kapat. wifi ayarlarında otomatik ağ bulma özelliğini kapat, ekran parlaklığı otomatikte olmasın, orta veya düşükte tut v.b. şimdilik aklıma gelenler bunlar
![]()
inş.. düzelir düzelmezse kötü bi durum,kuzenim de iPhone 4s var şarj 1 gün gidiyo diyo 
Artık sildim gitti Gökçen, ne güzel download özelliği de vardı ...

Valla benim kuzenimde i5 var günde iki kere şarj ediyoradamın cebinden şarj kablosu eksik olmuyor
iphonelar şarj konusunda daha kötü bence
![]()