Galaxy S5 Çıkmış!

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşa Facebook'a girebilen 3310 geldi :D

Invoke

Invoke

Üye
la ben saka yapıyonuz sanmıstım cidden almıssın :D Bir ara babama da biri satmaya çalışmıştı televizyonlu telefon, çin malı. O zamanlar küçüktüm daha galaxy s1 yoktu :D Neyse almış, bir iki gün bakıyım sonra veririm parayı demiş. Aldı bir iki sonra telefonu geri verdi.
Diyeceğim o ki: madem kapıda ödeyecen önce bi bak telefona, zaten s5 gelecek değil de ne kadar dandik bir şey diye bir bak? Düşün bir 100lira eder mi diye. Eder diyorsan al ki etmez kesinlikle :D

odunuzz

odunuzz

Üye
la ben saka yapıyonuz sanmıstım cidden almıssın :D Bir ara babama da biri satmaya çalışmıştı televizyonlu telefon, çin malı. O zamanlar küçüktüm daha galaxy s1 yoktu :D Neyse almış, bir iki gün bakıyım sonra veririm parayı demiş. Aldı bir iki sonra telefonu geri verdi.
Diyeceğim o ki: madem kapıda ödeyecen önce bi bak telefona, zaten s5 gelecek değil de ne kadar dandik bir şey diye bir bak? Düşün bir 100lira eder mi diye. Eder diyorsan al ki etmez kesinlikle :D

bos ver kardes begen mezsede sadakam olsun desin yeter nemelazim ilerde android 5.0li bi S10 falan cikar simdiden onlemi almis olur :D

achambo

achambo

Üye

kutusu açılanı iade almıyolar:ehe

ismail

ismail

Üye
deneme mesajıdır test okay deneme

• Beğen
Tepkiler: achambo ve Invoke
KayraBey

KayraBey

Üye
kımoooon

achambo

achambo

Üye
ay em kımiiing

.caner.

.caner.

Üye
Şayn layk laka dayminnnnn

mcnpl4

mcnpl4

Üye
joke

odunuzz

odunuzz

Üye
why canisini

achambo

achambo

Üye
Telefon pazartesi gelirse olacakları yazıyorum

Telefonu alıcaksın aa ne güzel başlıcaksın önce ekranının kalitesini görünce soğucaksın olsun en azından s5 im var diye mutlu olacaksın sonra ilk gösterdiğin kişi çakma olduğunu anlayacak ve belki de dalga geçicek. Sonra telefonda ne var ne yok diye bakıcaksın sadece görünümden ibaret olduğunu anlıcan ama geç olacak sonra özelliklere bakıcan sadece televizyon radyo işine yaradığını ve aramalara cevap verebildiğini çok yavaş da olsa belki internete girebileceğini anlıcan bir bakıma gözünde ilk çıkan telefonlardan kötü duruma düşecek.

Sonra bari yazık oldu paraya hava atmaya çalışayım diceksin o arada televizyonu açıcan ve izlicen bari bunu yapabiliyo diye mutlu olucan ve otobüste denemeye karar vericen ama malesef şehir dışında çalışmıyo olacak ve bu da mı yalan diyip telefonu kırasın gelicek ama biraz sonra sakinleşicen evde de izlesem yeter dicen ve telefondan bişey beklemicen.

Bir süre sonra sende baş ağrıları başlıcak ama telefondan olduğunu farketmeyeceksin durumun gittikçe kötüleşecek ve doktora gideceksin telefonun sar değeri yüzünden çok radyasyona maruz kaldığını anlıcan. Bu zamandan sonra beyninde hasara yol açmış olacak ve doktor geri dönüşnün zor olduğunu söyleyecek ve o telefona yaklaşmamanı önerecek. Artık hayatını kötü bir duruma düşürmüş olacaksın o sırada bir üst modeli olan s6 yı 150 den 121 e düşmüş halde bulup alacaksın ve bundan zarar gelmez diyeceksin. Bir süre sonra beynin daha kötü bir duruma düşecek ve artık yolda yürüken hayaller, unutmalar başlayacak ve hayatın çekilmez hal alacak hepsinden bıkacaksın kendini asmaya karar vericen ve sonraki gün tam kendini asarken seni kurtaracaklar ve kendini hayattan soyutlayacaksın hiçbir şey düşünemez halde bir hayat yaşayacaksın ve sonnda herkes gibi öleceksin

• Beğen
Tepkiler: .caner.
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
özet olarak s5 pişmanlıktır :naughty:

• Beğen
Tepkiler: achambo

Üst Alt