Televizyonda satıyolardı 100tlymiş hemen aldım. Bu kadar ucuzunu nerde bulcam çift hatlı televizyonlu hemde antenide var. Kargo ücreti 7 tl. Haftaya pazartesi gelecek. Ben buna şimdi root atsam garanti dışı kalır mı?

kandırılmışsın![]()
İyi almissin panpa nerden aldin bsnada soyle bende aliyim.![]()
Hemde android 4.3 vaybe muhtesemsin
güzel konu kardeşim ama keşke mizaha açsaydınTelevizyonda satıyolardı 100tlymiş hemen aldım. Bu kadar ucuzunu nerde bulcam çift hatlı televizyonlu hemde antenide var. Kargo ücreti 7 tl. Haftaya pazartesi gelecek. Ben buna şimdi root atsam garanti dışı kalır mı?

Vaybe yarin siparis ediyorum televizyon en gerekli olan sey dokunmatik dimi ekrani?
O anda araman lazımdı. Ayrıca s4 dokunmatik. S5 tuşlumu olacak 
Konu acarken forum kurallarina uyunuz.
S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.
arkadaslar s5 henuz cikmamistir eger ciksaydi samsung tanitirdi zaten samsung cift hat ve tv eklemiyor telefonlarina android dediginede bakmayin verirler size 250mb ram oyun falan oynanmaz tavsiyem ALMAYIN!!!!!!

Tüh ya ben 10 tane şipariş verdiydim param boşamı gitti acabaarkadaslar s5 henuz cikmamistir eger ciksaydi samsung tanitirdi zaten samsung cift hat ve tv eklemiyor telefonlarina android dediginede bakmayin verirler size 250mb ram oyun falan oynanmaz tavsiyem ALMAYIN!!!!!!

Adam haklı.
Abi sen olayı anlamadın galiba![]()
kazık mı yedik acaba 
Tüh ya ben 10 tane şipariş verdiydim param boşamı gitti acaba
- - - Eklendi - - -
Adam haklı.kazık mı yedik acaba
![]()