Galaxy S5 Çıkmış!

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
bence sürüm değil tema :D

achambo

achambo

Üye
java oyun bile açıyormuş. Hepsini çekip koyacam. Ama tv özelliği bitiriyor beni.

- - - Eklendi - - -

4.3 :(

vaay javaları kaldıramıyodu hiç bir telefon ne özellik varmış hemen alıyorum ben de

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
bu konu şaka demi seni gidi seni :ehe

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi

vaay javaları kaldıramıyodu hiç bir telefon ne özellik varmış hemen alıyorum ben de

kaçtııı dün araman gerekiyordu malesef. Ama websitesinde sağ üst kösede 169 tl lik telefon var

Invoke

Invoke

Üye
Boşuna 4 sayfa yazı yazmışsınız, çok derin bir kaynaktan aldığım bilgiye göre haftaya s6 çıkıyor, ve s5deki antenli tv yok. Bildiğimiz fulhd ekrana sahip ve digitürkü var için de hemi de beles. Samsung digitürkle anlasmıs. 128gb dahili bellek ve 64gb artırabilir hafızayı da unutmamak gerek. Ayrıca resim büyütür gibi parmak hareketi var ya baş parmağını aşağı işaret parmağını yukarı götürüyorsun (cem yılmaz: bahattin dayımı büyütüyorum olayı) anlamışsınızdır neyse... Artık resim değil ekran büyüyor... yalnız bir sorun var s5 gibi 100 lira değil 101 lira. Eğer 1 liranız yoksa bence bekleyin, biriktirin.

theeternal

theeternal

Üye
banada oyle gelıyo

Invoke

Invoke

Üye
Not: Bu da ömrümde attığım en saçma mesajlardan biriydi.

theeternal

theeternal

Üye
:ehe

Invoke

Invoke

Üye
16 saniye farkla "eklendi" olmasını engellediği için kaan bin küsüre teşekkürler.

:Yanlış anlama, sadece şaka gibi espiri vs... Gibi gib işte, laf sokma, sen kimsin de benim mesajlarımın arasına mesaj sokuyon lan gibi bir olay yok***

böyle de biriyim işte önce söylüyom sonra belki yanlış anlar diye düzenliyom... Neyse S5 alanlara hayatta başarılar :D

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna 4 sayfa yazı yazmışsınız, çok derin bir kaynaktan aldığım bilgiye göre haftaya s6 çıkıyor, ve s5deki antenli tv yok. Bildiğimiz fulhd ekrana sahip ve digitürkü var için de hemi de beles. Samsung digitürkle anlasmıs. 128gb dahili bellek ve 64gb artırabilir hafızayı da unutmamak gerek. Ayrıca resim büyütür gibi parmak hareketi var ya baş parmağını aşağı işaret parmağını yukarı götürüyorsun (cem yılmaz: bahattin dayımı büyütüyorum olayı) anlamışsınızdır neyse... Artık resim değil ekran büyüyor... yalnız bir sorun var s5 gibi 100 lira değil 101 lira. Eğer 1 liranız yoksa bence bekleyin, biriktirin.

Şaka yapıyorsun deme :D daha telefon gelmedi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
s7 çıkacakmış 102 :tl:

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
MCJ TV'den 100 tlye aldım.

Üst Alt