Pishti güncellemesi çok yakında:) - Güncelleme Geldi - (GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
yeşil arka planın üzerine yazılar rahat okunmuyor bunu düzeltme durumunuz varmı ?

Ücretli sürümü kullanıyorum.
Kart destesi olarak en alttakini, masa deseni olarak tahta deseni, müzik olarak da pink panteri kullanıyorum.
Görüntü gayet net. :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye

Ücretli sürümü kullanıyorum.
Kart destesi olarak en alttakini, masa deseni olarak tahta deseni, müzik olarak da pink panteri kullanıyorum.
Görüntü gayet net. :oke:

ya benim o alttaki yazıyı okumak hiç aklıma gelmedi : ) sayfayı yana kaydırınca tema ayarları varmış şimdi daha güzel oldu : ) hatta söylemeyi unutmuştum ses efektleri süper olmuş oyunda.

Yalnız bugün oyun beni deli etti el ne zaman karşı tarafa geçse hep bacakla ortayı aldı yapay zekana sağlık dedim artık : )

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ya benim o alttaki yazıyı okumak hiç aklıma gelmedi : ) sayfayı yana kaydırınca tema ayarları varmış şimdi daha güzel oldu : ) hatta söylemeyi unutmuştum ses efektleri süper olmuş oyunda.

Yalnız bugün oyun beni deli etti el ne zaman karşı tarafa geçse hep bacakla ortayı aldı yapay zekana sağlık dedim artık : )

Bacak bazen CPU kadar kullanıcıya da fazla gelebiliyor sitem etmemek lazım.
Ancak daha ilk elden 2 bacakla başlıyor ya, sinirlenmemek elde değil :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya arkadaş kagitlar dagitldi. Yerde 2 tane6'li,bir dam,bir de rua var.cpu rua'yla kesti. Elimde de bir rua,bir 6'li iki de vale var. Ne atıcam yere masaya mi atliycam 6'liyi atiyorum hop pişti peşine rua'yı atıyorum hooop o da pişti kaldı elimde iki vale atıyorum birini haydaaaa o da pişti. Valla normal kavede bir oyunda olsa adami doverler:zzz:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, yeminli06, -Börteçine- ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş kagitlar dagitldi. Yerde 2 tane6'li,bir dam,bir de rua var.cpu rua'yla kesti. Elimde de bir rua,bir 6'li iki de vale var. Ne atıcam yere masaya mi atliycam 6'liyi atiyorum hop pişti peşine rua'yı atıyorum hooop o da pişti kaldı elimde iki vale atıyorum birini haydaaaa o da pişti. Valla normal kavede bir oyunda olsa adami doverler:zzz:

Resmen balkondan atlama, hayata küsme sebebi :kop2:

teAtalay

teAtalay

Üye

O zaman uygulamada üst üste CPU'nun elde ettiği skorlar için CPU'yu dövme güncellemesi getirelim? ^^

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
O zaman uygulamada üst üste CPU'nun elde ettiği skorlar için CPU'yu dövme güncellemesi getirelim? ^^

Pasaparola bitip de yeniden piştiye dönünce aslında böyle eğlenceli bir buton konulabilir.

Mesela oyunun oynandığı ekrana "Tokatla" diye bir buton koyup güzel tokat sesi ve ahh efektiyle süslenebilir :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve -Börteçine-
teAtalay

teAtalay

Üye

Pasaparola bitip de yeniden piştiye dönünce aslında böyle eğlenceli bir buton konulabilir.

Mesela oyunun oynandığı ekrana "Tokatla" diye bir buton koyup güzel tokat sesi ve ahh efektiyle süslenebilir :kıskıs:

Ağır işsizlik sebebi olur :)

Bu arada uygulama inşallah sorun olmaz da testten geçerse perşembeye güncelleme Store'da olur

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, Murat Alper ve luckysleven
Murat Alper

Murat Alper

Üye
aslında bir sonraki pişti güncellemesinde söle bir sey olamazmı elde ettiğimiz puanları ve görevlerden elde ettiğimiz seyleri kullanarak bunları rozet yapma imkanımız olsa güzel olmazmı acaba

teAtalay

teAtalay

Üye
Aslında çok mantıklı bir şey ancak bu oyuna uymaz. Sebebi ise şudur; uygulamada rozet zaten oyunlardan elde ettiğiniz puanlarla kazanılıyor ve görev başarmak da puan kazandırıyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
online oynamadıktan sonra rozetin de anlamı olmazki . Bir sonraki güncelleme ile online olursa o zaman büyük patlama olur :oke:

teAtalay

teAtalay

Üye
online oynamadıktan sonra rozetin de anlamı olmazki . Bir sonraki güncelleme ile online olursa o zaman büyük patlama olur :oke:

Online olma olayı görüldüğü kadar küçük bir olay değil. Hazır multiplayer engine'ler 5-6 haneli fiyatlara çıkıyor. Biz 2 öğrenciyiz. Şu an bize çok uzak bir durum ancak olmayacak değil tabi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve luckysleven
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Evet arkadaşlar burada geliştiricinin uygulamasını satın alarak destek olabilirsiniz 4 kişiyle oynama bile gelir belki ilerleyen vakitlerde

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
Evet arkadaşlar burada geliştiricinin uygulamasını satın alarak destek olabilirsiniz 4 kişiyle oynama bile gelir belki ilerleyen vakitlerde

Tabi ayrıca o da var, beraber konuşuyoruz ediyoruz ancak toplamda 100.000 download'a ulaştık sadece 63 tanesi ücretli

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ayrıca o da var, beraber konuşuyoruz ediyoruz ancak toplamda 100.000 download'a ulaştık sadece 63 tanesi ücretli

100.000'de 63'mü :blink:

Milletimizin beleşçilik derecesini gösteren çarpıcı bir oran :kıskıs:

Bizim oralarda bir laf vardır aşırı beleşçi kişiyi anlatmak için:

"Bedava mezar bulsa, üç gün önceden ölür..."

:kop2:

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve teAtalay
Murat Alper

Murat Alper

Üye

o laf yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi galiba özgür abi

beleş mezar bulsalar hemen anında o tabuta girerler 3.gün'ü bile beklemez bile afedersin bizim milletimiz

:ehe :kop2:

teAtalay

teAtalay

Üye

Maalesef, şimdi gidip uygulamaya abuk subuk reklamlar bassam yeridir.

• Beğen
komando04

komando04

Üye
Maalesef, şimdi gidip uygulamaya abuk subuk reklamlar bassam yeridir.

o 63ten birinin ben olması gurur verici,gerçekten 2tl hiçbişey değil bence ücretsiz sürümede bir fiyat belirleyin yada mağazadan kaldırın yoksa millet hiç destek olmuyor

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye

o 63ten birinin ben olması gurur verici,gerçekten 2tl hiçbişey değil bence ücretsiz sürümede bir fiyat belirleyin yada mağazadan kaldırın yoksa millet hiç destek olmuyor

:) Teşekkürler. Bu arada Özgür Bey ile sizi kutluyorum, uygulamanın demirbaşları oldunuz ^^

• Beğen

Üst Alt