teAtalay
Üye
Hayırlı olsun bayrama yetişti![]()
Gerçekten öyle oldu, teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Store'a girmemiş daha sanırım en geç 1 saate girer.
Hayırlı olsun bayrama yetişti![]()
Gerçekten öyle oldu, teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Store'a girmemiş daha sanırım en geç 1 saate girer.

Merhaba, uygulamaya güncelleme geldi ancak markette güncelleme 1 gün sonra gözüküyor.Sizin kendiniz marketten pishtiye gidip tıklayıp güncelle demeniz gerekir.Biz neden goremiyoz güncellemeyi oyuna girip baktım yine aynı yazı yazıyordu 2dk önce baktım
özgür abi bu pishtinin bir hilesi varmı acaba ben çok yavaş ilerliyorum maşallah sen her elde 10pishti yapıyorsun valla yetişemiyorum

"puanınız sisteme başariyla gönderildi" bildirimindeki "ok" yerine "tamam" yazsa daha hoş olur. Sanirim bildirim barindaki o kisim Türkçe'leştirilmemiş.

"puanınız sisteme başariyla gönderildi" bildirimindeki "ok" yerine "tamam" yazsa daha hoş olur. Sanirim bildirim barindaki o kisim Türkçe'leştirilmemiş.
Merhaba, orada gösterilen işletim sistemi bazlı MessageBox'tır ve "OK" onun property'sidir. Tamam diye property'si yok maalesef.

tahmin etmiştim![]()

Bir Sonraki güncellemede kendi custom Messeage box'ımızı hazırlarız çok isterseniz
- - - Eklendi - - -
Ama tabii bunun yerine PAssaparola ile uğraşmak da var![]()

Bir Sonraki güncellemede kendi custom Messeage box'ımızı hazırlarız çok isterseniz
- - - Eklendi - - -
Ama tabii bunun yerine PAssaparola ile uğraşmak da var![]()

cok sorun degil. Zaten oyun hatasiza yakin oldu. Bazi şeyleri fazla kurcalamamak lazim.![]()
Passaparola![]()