Uygulama TAPPORO İLE KOLAY PARA KAZANMA..(GÜNDE 5 DOLAR)

Sponsorlu Bağlantılar

dilarae77

Üye
    Konu Sahibi
TAPPORO İLE KOLAY PARA KAZANMA..(GÜNDE 5 DOLAR)
Son günlerin en ünlü uygulaması olan tapporo ile nasıl 5000 ORO kazanıp karşılığında 5$ alabileceğinizi 13 adımda anlatacağım. (uygulamayı google play store'dan tapporo ismiyle aratarak indirebilirsiniz)

1. İlk olarak programa girdiğinizde sizden kod yazmanızı isteyen bir ekrankarşınıza çıkacak. Bu ekrana TAPDE393067 kodunu yazıyorsunuz ve 250 ORO puanınız cepte oluyor.

2.Uygulamadaödeme şeklini seçmek için STORE menüsüne giriyoruz ve paypal 5000 puan olanı seçiyoruz. Bu işlemde size 50 ORO puan kazandırıyor.

3.Uygulamanın OFFERS menüsüne girin karşınıza Like Tapporo Facebook diye bir menü çıkacak. Oradan uygulamayı beğenin. Bu size +50 ORO puan kazandırıyor.

4.Ardından tapporo offers menüsüne girin. ilk önce Rewiew Tapporo seçeneğine girin sağdaki complete offer sekmesine tıklayın ve aşağıdakine benzer bir yorumu uygulamanın google play sayfasına bırakın. Buradan size 40 oro puan gelecek.

5.Twitter hesabınızda aşağıdakine benzer bir bir tweet atarak +20 oro kazanacaksınız.
#Tapporo Earn $ by watching videos, downloading apps and more!

6. Uygulamanın içindeki menülerinekrangörüntüsünü alın. Daha sonra ister bir ses kaydı ile istersenizdemüzik ile beraber windows movie maker ile bir video klip hazırlayın. Video'yauygulama ile ilgili bilgi veren yazılar ekleyin. Bunu google hesabınız ile youtube'a yükleyin. Videonun açıklamalar kısmına aşağıdaki linkteki video gibi bir açıkmala yazın. Açıklamanın içine mutlaka davet kodunuzu ekleyin.Bu video size tam 1000 ORO kazandıracak.

7.Uygulamanın teklifler bölümündeki "Sponsor Pay" kısmındaki 11899 Bilinmeyen numaralar dışındaki tüm görevleri yerine getirin. Buradan yaklaşık olarak 750-1000 oro puan kazanacaksınız.

8. W3İ bölümünde yer alan teklifleri yerine getirin. Buradan 500-750 oro civarında bir puankazanacaksınız. Movies yazan teklif ücretli üyelik ile ilgilidir hiç bulaşmayın.

9..Flurry kısmında yer alan teklifleri yerine getirin. Bu kısımdan yaklaşık olarak 250 ORO puankazancaksınız. Burada dikkat etmeniz nokta yanında free yazan şeyleri yapmanız. Get it yazanlara hiç bulaşmayın ücretlidirler.

10.Aarki kısmında +100 oro puanlık bir teklif bulunuyor bunu da yerine getirin.

11.Programda yer alan videos kısmındaki videoları izleyin yaklaşık 5 günde falan 50-100 Oro arası bir puan kazanacaksınız.

12. Aktif olduğunuz forumlarda oro ile ilgili açılan konulara kendi üye referans kodunuzu paylaşın.

13. Üye yapmış olduğunuz kişilersadece tekliflerden 1000 oro puan kazandıklarında size +500 puan daha verilecek. Bu şekilde kazanan 2 üyeniz olsa +1000 oro da bu şekilde kazanırsınız.


Toplarsak bu yapılanları 4000-5000 arası bir oro puanı en fazla 5-7 gün içinde toplamış olursunuz. Eğer çevreniz geniş ise ya da çok aktif iseniz zaten sırf davet ettiklerinizden günde +500 oro kazandığınız bile olur. Sistemde bir noktadan sonra sadece davet ettikleriniz üzerinden hiç uğraşmadan puankazanmaya başladığınızı görebilirsiniz. En önemli nokta burada size ve aktifliğinize bakıyor.

PROGRAMA BAŞLAYALI 2 HAFTA OLDU E SU AN HESABIMDA 15 DOLAR YANİ 31.37 TL VAR.

SİMDİDEN HAYIRLI KAZANÇLAR :bira:
 
Son düzenleme:


Üst Alt