WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Setup yüklemeyi tamamlamadı tekrar çalıştırın deyip kurulumu bitiriyor.özgür team dan yardımcı olmak için baya uğraştı ama nafile

Abi peki hangi sürümü kurmaya çalıştınız? Ben "Nokia Care Suite PST 5.0 2013.1.3.4" sürümünü kurmaya çalıştım ve her seferinde yükleme yarıda kesildi daha sonra tekrar deneyin dedi. Sonra "Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5" sürümünü kurdum ve sorunsuz kuruldu program. Ardından açtım baktım açılıyor da ama işlem yapmadım henüz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Abi peki hangi sürümü kurmaya çalıştınız? Ben "Nokia Care Suite PST 5.0 2013.1.3.4" sürümünü kurmaya çalıştım ve her seferinde yükleme yarıda kesildi daha sonra tekrar deneyin dedi. Sonra "Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5" sürümünü kurdum ve sorunsuz kuruldu program. Ardından açtım baktım açılıyor da ama işlem yapmadım henüz.
Hiç uzatmayayım aynı durumdayız,hemde birebir:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Peki "Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5" sürümyle olmuyor mu flaş?
Maalesef olmuyor,hatta ben belki olur diye pc ye win8 bile kurdum ama nafile,belki setup dosyaları bozuktur diye başka başka sitelerden indirdim denedim yine sonuç alamadım.

- - - Eklendi - - -

Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5 bu sürüm bende de sorunsuz kuruluyor ama dediğin gibi flash olmuyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Maalesef olmuyor,hatta ben belki olur diye pc ye win8 bile kurdum ama nafile,belki setup dosyaları bozuktur diye başka başka sitelerden indirdim denedim yine sonuç alamadım.

- - - Eklendi - - -

Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5 bu sürüm bende de sorunsuz kuruluyor ama dediğin gibi flash olmuyor
Valla ben sadece programı kurdum. Daha denememiştim. O zaman desene ben de flaş atamam :D İstesem bile :D Ben de win8.1 var bir de :D:D Zaten sorunlu :D

- - - Eklendi - - -

Neyse canım zaten OTA'cıydık, sorun yok :kıskıs: Boş ver abi sen de bekle, bugün yarın gelir:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
en azından nedenini bilsem rahatlıyacam,şimdi sürekli aklımda neden olmuyor diye.böyle takıntılarım var işte:) yoksa cihazda problem yok sadece data sense yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya ben zaten amberdeyim,nsu ile güncelledim ben ambere,ben global roma geçebilmek için dead flash atmam lazım,ota lara kalırsak sittin sene global romu göremem:)

ÖEY

ÖEY

Üye
Belki OTA'dan gelecek olan güncellemede data sense olur. Ben onun için bekliyorum zaten. O zaman hiç uğraşmamıza gerek kalmaz global roma geçmek için.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu programming kısmı varya product support ta o programing silik görünüyor tıklanmıyor. Ne yapcam şimdi?

Konuların içeriğini okumadan doğrudan resimlere mi baktınız?

"Ne diyor orada? Eğer kullandığınız sistem Windows Vista, 7 veya 8 ise, Programming'in aktif görünmesi için bilgisayarınızın bölge ve dil ayarlarını İngilizce/Amerika yapmanız gerekiyor!"

http://www.maxicep.com/windows-phon...erinden-rom-indirme-4-829179.html#post6414932

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdi telefonun tarihini 2 hafta ileri alıp telefon güncellemesine bakan olmuş mudur merak ediyorum hehehe :D :P

dakamon

dakamon

Üye

Konuların içeriğini okumadan doğrudan resimlere mi baktınız?

"Ne diyor orada? Eğer kullandığınız sistem Windows Vista, 7 veya 8 ise, Programming'in aktif görünmesi için bilgisayarınızın bölge ve dil ayarlarını İngilizce/Amerika yapmanız gerekiyor!"

http://www.maxicep.com/windows-phon...erinden-rom-indirme-4-829179.html#post6414932

Sağ altta data package eror yazıyordu yani sanki indirile dosyanın yerini bulamamış gibiydi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sağ altta data package eror yazıyordu yani sanki indirile dosyanın yerini bulamamış gibiydi

NCS'de ayarları Offline yapacaksınız.
Sizin elinizde zaten indirilmiş Rom dosyaları olduğundan, Data Package ile işiniz yok.

dakamon

dakamon

Üye
Tamam bölge ayarlarını yapınca açıldı. Ama bu seferde romumu recovery kısmında göstermiyor. Böyle bir sorun var fotolara baktım siz online moddasınız o sırada benimde olmama lazımmı. Sağ altta data package görüyor romu ama listede çıkmıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tamam bölge ayarlarını yapınca açıldı. Ama bu seferde romumu recovery kısmında göstermiyor. Böyle bir sorun var fotolara baktım siz online moddasınız o sırada benimde olmama lazımmı. Sağ altta data package görüyor romu ama listede çıkmıyor

Arda'nın konusunda Rom'ları NCS üzerinden indirdiği için online modda.
Sizin online ile işiniz yok!

Open Product
Listeden RM-825 (Eğer telefonunuz Lumia 820 ise)
Sonra Programming> Recovery

Bu adımları yaptığınızda EĞER ROM DOSYALARI DOĞRU DİZİNDEYSE bilgisayarınızda bulunan Rom'u görmesi lazım.
Geriye bir tek flaşlamayı başlatmak kalıyor.

dakamon

dakamon

Üye

Arda'nın konusunda Rom'ları NCS üzerinden indirdiği için online modda.
Sizin online ile işiniz yok!

Open Product
Listeden RM-825 (Eğer telefonunuz Lumia 820 ise)
Sonra Programming> Recovery

Bu adımları yaptığınızda EĞER ROM DOSYALARI DOĞRU DİZİNDEYSE bilgisayarınızda bulunan Rom'u görmesi lazım.
Geriye bir tek flaşlamayı başlatmak kalıyor.

Bakın şöyle söylim fotolarda proporties kısmında altta bi satırda yazılar var ya güncelleme dosyası ile ilgili. O yazı yok o yüzden start butonu da açık değil. Ofline moddayım zaten ve dosyalarımda Yerel Disk C / ProgramData / Nokia / Packages / Products / rm-825 burada yani onu da buluyo ama start butonu açık değil

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bakın şöyle söylim fotolarda proporties kısmında altta bi satırda yazılar var ya güncelleme dosyası ile ilgili. O yazı yok o yüzden start butonu da açık değil. Ofline moddayım zaten ve dosyalarımda Yerel Disk C / ProgramData / Nokia / Packages / Products / rm-825 burada yani onu da buluyo ama start butonu açık değil

Bilgisayarınızda TeamViewer yüklü ise ID ve Password'ü özel mesajla gönderin bir bakayım.

hectobos

Üye

Tam olarak neyi kastediyorsunuz?

Eğer tema rengini değiştirecekseniz "Ayarlar>Tema" menüsüne girmelisiniz.

Kastettiğiniz şey "Renk Profilleri" ise; "Ayarlar>Ekran ve Dokunma" kısmında "Lumia Renk Profili" ayarı var.
kastettiğim şey temalarda yeni renk seçenekleri gelmeyecekmiydi

dakamon

dakamon

Üye
Teşekkürler Özgür bey sağolun yardımınız için :)

- - - Eklendi - - -

Amberli günler başlasın :D

Üst Alt