General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
evet cihaz tamamen türkçe ama kilit ekranından el feneri açma olayını kaldırmışlar
bu arada begenmedigim tek yönü kamerası

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

pinokyotr

pinokyotr

Üye

Evet hemde son sürat ve sorunsuz

bende neden çalışmıyor acaba yaaa
sebeb ne olabılırki tamam burada 3g biraz zayıf ama wonderde çekiyordu bazan çekmediği yerlerde vardı bir ayarı varmı acep

- - - Eklendi - - -

Evet hemde son sürat ve sorunsuz

bende neden çalışmıyor acaba yaaa
sebeb ne olabılırki tamam burada 3g biraz zayıf ama wonderde çekiyordu bazan çekmediği yerlerde vardı bir ayarı varmı acaba

Secret26

Secret26

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba ben Kaan, benim 2. nesil mavi gmdyi kuzene verdim 4. nesil beyaz gmd aldım 2 saat önce elime geçti kargo sağolsun 1 güne getirdi izmir'den eskişehir'e.

Arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok, tüm testleri yaptım, 1 saattir her uygulamayı yükledim kurcaladım, ayarları değiştirip değiştirip baktım. Ölü piksel yok ses hatası yok simlerde problem yok 3g wifi problemsiz yani 4. nesilden emin olabilirsiniz. Ayrıca yeni kulaklık gerçekten harika. Dts sound s3 ün hoparlörüne taş çıkartıyor. Arkadaşla karşılıklı deneme yaptık onda da 7 aylık s3 mavi var :)

Telefonun hiç bir sıkıntısını görmedim şuana kadar, kutu içeriği aynı ekstra bir şey koymamışlar. Ancak şarj cihazı felan kaliteli yani öyle dandirik plastik değil, telefon malzemesi de hiç bilmeyenler için söyleyeyim s3 le aynı denebilir. Telefon bataryayla bile 125 gram olduğunu göstermiyor sanki 70 gram gibi :)

Birkaç test daha yapıp sizlerle paylaşırım kalın sağlıcakla. Ölü pikseldi bilmem neydi korkarak almayın sakınan göze çöp batar

bu arada listeye beni de ekleyin Beyaz telefonum :)

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46 ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
kaan telefonu nerden ve kaça aldın

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba ben Kaan, benim 2. nesil mavi gmdyi kuzene verdim 4. nesil beyaz gmd aldım 2 saat önce elime geçti kargo sağolsun 1 güne getirdi izmir'den eskişehir'e.

Arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok, tüm testleri yaptım, 1 saattir her uygulamayı yükledim kurcaladım, ayarları değiştirip değiştirip baktım. Ölü piksel yok ses hatası yok simlerde problem yok 3g wifi problemsiz yani 4. nesilden emin olabilirsiniz. Ayrıca yeni kulaklık gerçekten harika. Dts sound s3 ün hoparlörüne taş çıkartıyor. Arkadaşla karşılıklı deneme yaptık onda da 7 aylık s3 mavi var :)

Telefonun hiç bir sıkıntısını görmedim şuana kadar, kutu içeriği aynı ekstra bir şey koymamışlar. Ancak şarj cihazı felan kaliteli yani öyle dandirik plastik değil, telefon malzemesi de hiç bilmeyenler için söyleyeyim s3 le aynı denebilir. Telefon bataryayla bile 125 gram olduğunu göstermiyor sanki 70 gram gibi :)

Birkaç test daha yapıp sizlerle paylaşırım kalın sağlıcakla. Ölü pikseldi bilmem neydi korkarak almayın sakınan göze çöp batar

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın oyunlarda kasma varmı hocam telefona çamur ata ata bitiremediler bende kasmıyor videoda çektim artık çamur atamazlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: Secret26

ugur426a

Üye
BUYRUN ARKADAŞLAR KILIFLAR

BUNLAR KILIFLAR ARKADAŞLAR

Hocam yardimin icin sagol.bugun taksim tramway desenli olani siparis ettim.gelsin bakalim inceleyecem. Yumusak silikondur insallah ve desen iki surtunmeyle silinmiyodur.gelince yorum da yazarim buraya.saygilar

RealSchule

RealSchule

Üye

Hocam telefonun kaçıncı nesil olduğunu nerden anlıyoruz ?

Secret26

Secret26

Üye
Hocam telefonun kaçıncı nesil olduğunu nerden anlıyoruz ?
alındığı tarihe göre anlayabilirsin ya ben tahminen söyledim ama 13 ünde fabrikadan cıktıgına göre 4. nesil

Bu resmi şu an çektim discovery ile :) harika! hem de hiç ayar yapmadım standart çekim

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
RealSchule

RealSchule

Üye
alındığı tarihe göre anlayabilirsin ya ben tahminen söyledim ama 13 ünde fabrikadan cıktıgına göre 4. nesil

Bu resmi şu an çektim discovery ile :) harika! hem de hiç ayar yapmadım standart çekim

Telefonum gelsin ben de bakarim bi, umarim 4. nesildir :)

lucyy77

Üye
Arkadaşlar benim telefonda android sürümü 4.2.1 gözüküyo . Herkes 4.2.2'den bahsediyor. Benim telefonda mi böle sadece . Yardimci olacak arkadaşlara teşekkür ederimm

HAM ZA

HAM ZA

Üye

3-5 tane kombinasyon yazsana neler var en önemli olanlarından

- - - Eklendi - - -

3-5 tane kombinasyon yazsana neler var en önemli olanlarından

mesela web tarayıcı,google chrome,facebook,birkaç uygulama daha vardı ama şuan elimde android telefon yok :)

danismaz61

Üye
Arkadaşlar ben dün yeni bir discovery aldım ama bir sıkıntım var sorun bende mi acaba ne yapmalıyım sizce telefon belli bir süre sonra kilitleniyor ekran söndükten sonra güç tuşu falan hiç bir ise yaramıyor bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor fabrika ayarlarına döndüm yine değişmedi sorun aynı

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
modern combat 4 yüklemek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş link vererek yönlendirme yapabilirmi ?

a_snmz

Üye
modern combat 4 yüklemek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş link vererek yönlendirme yapabilirmi ?

http://www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-modern-combat-4-zero-hour-v1-0-1-rootsuz-offline-yeni-surum-eklendi-729527.html

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben dün yeni bir discovery aldım ama bir sıkıntım var sorun bende mi acaba ne yapmalıyım sizce telefon belli bir süre sonra kilitleniyor ekran söndükten sonra güç tuşu falan hiç bir ise yaramıyor bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor fabrika ayarlarına döndüm yine değişmedi sorun aynı
Hocam o WİFİ ile ilgiliydi sanırım kilitlemeden önce bir de WİFİ yi kapatıp deneyin.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
turbo internet paketim var ama çok yavaş 18 mb 1 saat 5 dakikada indirdi

- - - Eklendi - - -

şimdi hız test yaptım ping 496ms download 56 kbps
upload 50 kbps :(

danismaz61

Üye
http://www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-modern-combat-4-zero-hour-v1-0-1-rootsuz-offline-yeni-surum-eklendi-729527.html

- - - Eklendi - - -

Hocam o WİFİ ile ilgiliydi sanırım kilitlemeden önce bir de WİFİ yi kapatıp deneyin.

Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?
Bende böyle bir sorun yok. Wifi açıkken ekran kilitleniyor ve açılıyor hiçbir sorun yok.

KayraBey

KayraBey

Üye
turbo internet paketim var ama çok yavaş 18 mb 1 saat 5 dakikada indirdi

- - - Eklendi - - -

şimdi hız test yaptım ping 496ms download 56 kbps
upload 50 kbps :(

Bu operatör ile alakalı bence. Bende normal net var turbo falan değil ama indirme 700-800kb arası

Üst Alt