KayraBey
Üye
Sim 2 de 3g sizde çalışıyormu arkadaşlar
Evet hemde son sürat ve sorunsuz
Sim 2 de 3g sizde çalışıyormu arkadaşlar

Arkadaşlar herkese merhaba ben Kaan, benim 2. nesil mavi gmdyi kuzene verdim 4. nesil beyaz gmd aldım 2 saat önce elime geçti kargo sağolsun 1 güne getirdi izmir'den eskişehir'e.
Arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok, tüm testleri yaptım, 1 saattir her uygulamayı yükledim kurcaladım, ayarları değiştirip değiştirip baktım. Ölü piksel yok ses hatası yok simlerde problem yok 3g wifi problemsiz yani 4. nesilden emin olabilirsiniz. Ayrıca yeni kulaklık gerçekten harika. Dts sound s3 ün hoparlörüne taş çıkartıyor. Arkadaşla karşılıklı deneme yaptık onda da 7 aylık s3 mavi var![]()
Telefonun hiç bir sıkıntısını görmedim şuana kadar, kutu içeriği aynı ekstra bir şey koymamışlar. Ancak şarj cihazı felan kaliteli yani öyle dandirik plastik değil, telefon malzemesi de hiç bilmeyenler için söyleyeyim s3 le aynı denebilir. Telefon bataryayla bile 125 gram olduğunu göstermiyor sanki 70 gram gibi![]()
Birkaç test daha yapıp sizlerle paylaşırım kalın sağlıcakla. Ölü pikseldi bilmem neydi korkarak almayın sakınan göze çöp batar
bu arada listeye beni de ekleyin Beyaz telefonum![]()

BUYRUN ARKADAŞLAR KILIFLAR
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BUNLAR KILIFLAR ARKADAŞLAR
Arkadaşlar herkese merhaba ben Kaan, benim 2. nesil mavi gmdyi kuzene verdim 4. nesil beyaz gmd aldım 2 saat önce elime geçti kargo sağolsun 1 güne getirdi izmir'den eskişehir'e.
Arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok, tüm testleri yaptım, 1 saattir her uygulamayı yükledim kurcaladım, ayarları değiştirip değiştirip baktım. Ölü piksel yok ses hatası yok simlerde problem yok 3g wifi problemsiz yani 4. nesilden emin olabilirsiniz. Ayrıca yeni kulaklık gerçekten harika. Dts sound s3 ün hoparlörüne taş çıkartıyor. Arkadaşla karşılıklı deneme yaptık onda da 7 aylık s3 mavi var![]()
Telefonun hiç bir sıkıntısını görmedim şuana kadar, kutu içeriği aynı ekstra bir şey koymamışlar. Ancak şarj cihazı felan kaliteli yani öyle dandirik plastik değil, telefon malzemesi de hiç bilmeyenler için söyleyeyim s3 le aynı denebilir. Telefon bataryayla bile 125 gram olduğunu göstermiyor sanki 70 gram gibi![]()
Birkaç test daha yapıp sizlerle paylaşırım kalın sağlıcakla. Ölü pikseldi bilmem neydi korkarak almayın sakınan göze çöp batar
bu arada listeye beni de ekleyin Beyaz telefonum![]()
alındığı tarihe göre anlayabilirsin ya ben tahminen söyledim ama 13 ünde fabrikadan cıktıgına göre 4. nesilHocam telefonun kaçıncı nesil olduğunu nerden anlıyoruz ?
harika! hem de hiç ayar yapmadım standart çekimalındığı tarihe göre anlayabilirsin ya ben tahminen söyledim ama 13 ünde fabrikadan cıktıgına göre 4. nesil
Bu resmi şu an çektim discovery ileharika! hem de hiç ayar yapmadım standart çekim

Arkadaşlar benim telefonda android sürümü 4.2.1 gözüküyo . Herkes 4.2.2'den bahsediyor. Benim telefonda mi böle sadece . Yardimci olacak arkadaşlara teşekkür ederimm
kaan telefonu nerden ve kaça aldın
3-5 tane kombinasyon yazsana neler var en önemli olanlarından
- - - Eklendi - - -
3-5 tane kombinasyon yazsana neler var en önemli olanlarından

modern combat 4 yüklemek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş link vererek yönlendirme yapabilirmi ?
Hocam o WİFİ ile ilgiliydi sanırım kilitlemeden önce bir de WİFİ yi kapatıp deneyin.Arkadaşlar ben dün yeni bir discovery aldım ama bir sıkıntım var sorun bende mi acaba ne yapmalıyım sizce telefon belli bir süre sonra kilitleniyor ekran söndükten sonra güç tuşu falan hiç bir ise yaramıyor bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor fabrika ayarlarına döndüm yine değişmedi sorun aynı
http://www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-modern-combat-4-zero-hour-v1-0-1-rootsuz-offline-yeni-surum-eklendi-729527.html
- - - Eklendi - - -
Hocam o WİFİ ile ilgiliydi sanırım kilitlemeden önce bir de WİFİ yi kapatıp deneyin.
Bende böyle bir sorun yok. Wifi açıkken ekran kilitleniyor ve açılıyor hiçbir sorun yok.Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?
turbo internet paketim var ama çok yavaş 18 mb 1 saat 5 dakikada indirdi
- - - Eklendi - - -
şimdi hız test yaptım ping 496ms download 56 kbps
upload 50 kbps![]()