WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
yav şu renk profili olayı nedir sıcak falan filan yazıyor ne ile ilgili tam olarak :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yav şu renk profili olayı nedir sıcak falan filan yazıyor ne ile ilgili tam olarak :D

Önceden temalar içerisinden sadece belirlenmiş renkleri seçebiliyordun ancak istediğin tonu veremiyordun.

Şimdi o renkleri seçtikten sonra istediğin tonu, canlılığı ve parlaklığı verebilirsin.

Örneğin önceden sarı tema kullanacaksan, yalnızca o temalar arasındaki sarı renkle yetinmek zorundaydın.

Şimdi ise o sarı temayı seçtikten sonra renk profillerine gidip açık/koyu, parlak/mat vb doygunluk ayarlarını yapabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Özgür sen bilirsin Cumhur global rommuş. Şimdi bu tekrardan verilen turkcell romlu amberlarda data sense göründü mü yoksa hala eskisi gibi mi? :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür sen bilirsin Cumhur global rommuş. Şimdi bu tekrardan verilen turkcell romlu amberlarda data sense göründü mü yoksa hala eskisi gibi mi? :)

Bildiğim kadarıyla hâlâ aynı.
Ancak dün veya bugün Turkcell Rom'u güncelleyen varsa o üyelerimize sormak lazım.
Benimki de global rom.
Hatta çoğu Turkcell rom kullanan üye Global'e göçtü :)
Turkcell'de deneyip test edecek kimse kalmadı.

drangela61

drangela61

Üye

Bildiğim kadarıyla hâlâ aynı.
Ancak dün veya bugün Turkcell Rom'u güncelleyen varsa o üyelerimize sormak lazım.
Benimki de global rom.
Hatta çoğu Turkcell rom kullanan üye Global'e göçtü :)
Turkcell'de deneyip test edecek kimse kalmadı.

türkcell romlu ve hala beklemekteyim eğer gelmeye niyeti varsa buradan yazarım data sensenin olup olmadığını..
hayır kendimi sabırsız bilirdim ama iyi sabrım varmış güncellemeyi kontrol etmekten bi hal oldum :Q

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben o konuyu görmedim ya :D Ben yokken açılmış. Dur bir bakayım :D

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar başka bilgisayarda denedim gördü telefonumu şimdi sürüm numarası çıktı şöyle bitiyor 1328.3001 bide altında kullanıcı verisi sil diyor tikli halde şimdi şu andan itibaren ne yapmalıyım? Biraz detaylı biçimde anlatırmısınız. Bide hafıza kartını çıkartayımmı?

ÖEY

ÖEY

Üye
Senin bilgisayarda bir sorun varmış o zaman dostum:oke: L820'ciler yardımcı olalım abiye :D

dakamon

dakamon

Üye
Ya millet yazıma niye bi şey yazmıyorsunuz ama ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya millet yazıma niye bi şey yazmıyorsunuz ama ?

NSU'da yardımcı olacak bir şey yok ki?
İleri ileri deyip kurulumu gerçekleştireceksiniz hepsi bu.

Eğer hafıza kartınızda önemli bir şey varsa kartı çıkarmaya uğraşmayın, önemli şeyleri bilgisayara kopyalayın yeter.
Kolay gelsin.

dakamon

dakamon

Üye
Peki şu an hafıza kartındakileri bilgisayara kopyalıyorum o sırada güncellemeyi çalıştırabilirmiyim. İnmesi için geçen sürede yüklemeyide yapar diye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Liste mi yapsak OTA'cılar diye :D

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Bence önce kopyala sonra yapıştır ;) :kop:

- - - Eklendi - - -

Ben sana listeyi yapayım hemen: Sen bir ben iki ali kemal abi üç semih dört bir de okan beceremezse o da beş :kıskıs: :D:kop:

Vay arkadaş adamın dediğine bak :D size inat yapıyorum güncellemeyi üstüne bide pro cam de yüklimde gör :D

• Beğen

Üst Alt