GM Discovery dusunenle..!! Buyrun iceri :))))

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Kac fps de oynadin. Bazi yerlerde agir hareket etti. Hem vegas hemde gta da. Sen memnunsan kimseye sorun yok kardesim. Hayirli olsun gule gule kullan. Ama s3 e verecek parasi olan arkadaslarada gmd daha iyi demeyin. S3 te kac fps de oynandiginida izleyin. İsterseniz yan yana koyup oynayin. Ama amiral gemisi telefonlarla lutfen kiyaslamayin. Telefonlarda kullanilan cipsetin kalitesini ve kacinci nesil oldugunu bilemezsin. Ama dedigim gibi butceye bagli olarak alin. Gmd ye paraniz yetiyorsa gmd alin. Ama s3 e yada mega,note2,nexus a verecek paraniz varsada gmd almayin. Soylediklerimi bir butun olarak gorup yorum yaparsaniz sevinirim :)

S3 artık amiral gemisi değil malesef :bilmm Şunu belirtmeliyim ki bu fiyatta bu oyunları bu seviyede oynayabiliyorsa alanlar daha da kelama lüzum yok. :good:

• Beğen
Tepkiler: Secret26 ve muslumcu46

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşcan sağolasın.
Ben memnunum pişman olanda görmedim sen hariç :)
he bir telefona 1500 200 lira para vereceğime gider hacı murat renault 12 alır binerim s3 de yada aynı özelliklere sahip telefonlar en az 1100 lira bu telefon 600 lira bunu bir düşünün :ehe

Bende diyorum ki s3 guncelleme alirken siz almazsiniz. İleride android surumu cok onemli olacak.

Birde anlatmak istedigim boyle fazla para verin falan deme kardes. Sen ona heves etmis onu almissin. Baskasida baska birsey alir :)

Bu arada bende dusunurdum ama ehliyet almadim daha :ehe:

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

cnrgndz

Üye
Kac fps de oynadin. Bazi yerlerde agir hareket etti. Hem vegas hemde gta da. Sen memnunsan kimseye sorun yok kardesim. Hayirli olsun gule gule kullan. Ama s3 e verecek parasi olan arkadaslarada gmd daha iyi demeyin. S3 te kac fps de oynandiginida izleyin. İsterseniz yan yana koyup oynayin. Ama amiral gemisi telefonlarla lutfen kiyaslamayin. Telefonlarda kullanilan cipsetin kalitesini ve kacinci nesil oldugunu bilemezsin. Ama dedigim gibi butceye bagli olarak alin. Gmd ye paraniz yetiyorsa gmd alin. Ama s3 e yada mega,note2,nexus a verecek paraniz varsada gmd almayin. Soylediklerimi bir butun olarak gorup yorum yaparsaniz sevinirim :)

Dostum bu kafa sayesinde o saydıgın bütün telefonlar marka değeri yüzünden pahalılaşıyor
Bana sorarsanız paranız varsa bile gmd alın eğer samsung htc vb markalar onlara yakın donanımla yarı fiyatına olan bir telefonun aşırı tuttuğunu görürse rekabete girmek zorunda kalırlar ve az da olsa indirim olur ne kadar olur bilmem ama illaki olur
Bu sayede Türk milleti deyim yerindeyse daha fazla kazık yemez

• Beğen
Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi

S3 artık amiral gemisi değil malesef :bilmm Şunu belirtmeliyim ki bu fiyatta bu oyunları bu seviyede oynayabiliyorsa alanlar daha da kelama lüzum yok. :good:

Ama eskiden oyleydi :)

Neyse ne artik. Samsung,gm ve diger firmalar icin birbirimize girmeyelim :D

• Beğen

thebancally

Üye
[video=youtube;AskWzHTilDg]https://www.youtube.com/watch?v=AskWzHTilDg[/video]

s3 gangester vegas gameplay örnek. 9. dakikadan sonra izlerseniz s3 de de agır çalıştıgını ve kastıgını görebilirsiniz.Hatta ilk yorumda s4 de bile kastıgını söylemiş adam.Sorunlu oyunlar bir kıstas olmamalı.

s3 ve discovery nin farklı performans göstermiyor oyun konusunda,canlı gözlerimle sadece real racing 3 oyununda kıyaslama şansım olmuştu.Diger her cihazda sorun çıkaran oyunlar dışında da discovery i kasan bir oyun yok.

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Samsung ve htc kullanicisi olarak söylüyorum samsung almayin htc alin. Butceniz kisitliysa discoveryde fiyatina gore iyi

• Beğen
Tepkiler: Secret26

thebancally

Üye
Üstte video verdim daha ne yapayım.

Türe

Türe

Üye

s3 gangester vegas gameplay örnek. 9. dakikadan sonra izlerseniz s3 de de agır çalıştıgını ve kastıgını görebilirsiniz.Hatta ilk yorumda s4 de bile kastıgını söylemiş adam.Sorunlu oyunlar bir kıstas olmamalı.

s3 ve discovery nin farklı performans göstermiyor oyun konusunda,canlı gözlerimle sadece real racing 3 oyununda kıyaslama şansım olmuştu.Diger her cihazda sorun çıkaran oyunlar dışında da discovery i kasan bir oyun yok.

Evet. Developerlara yakınıyor. Aynen şöyle ;

" Lags even on my s4, people say apple devices are sh*t but look at iphone 5's performance in all games, they are just running at constant 60fps without frame drops, everything is so smooth there, but the screen is quite small, that ruins gaming experience. I'm very shocked with my galaxy s4, because literally all games lags and developers don't even care about android :( "

Aynı takılmalar S4'ümde de var, insanlar apple cihazlarının kötü olduğunu söylüyorlar fakat iPhone 5'in tüm oyunlardaki performansına baktığımızda sabit 60 fps'de frame düşmesi olmadan çalışıyorlar. Herşey gayet akıcı , fakat ekranı oldukça küçük , berbat bir oyun deneyimi sunuyor. S4'ümü gördüğümde çok şaşırdım , çünkü abartısız bütün oyunlar sorunlu ve geliştiriciler Android'i tam anlamıyla önemsemiyorlar

Puck

Puck

Üye
arkadaş telefonun donanımından ziyade en büyük sıkıntı yazılımda bitiyor . İsterse 12 gb ram 10 çekirdeklik telefon olsun yazılımda ki sıkıntı kasma donma yaptırır ne yazık ki google playdeki uygulamalar çokta optimize değil

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi

S4 minide sifir takilma. Gangstar vegas 30 dakika. Yani S4 de takilma vs diger cihazlarda takilma olmasinin nedeni su : Oyun oynarken ekran parlakligini yariya indirirseniz telefondaki isinma cok yavas olur. 5 dk kasmadan oynayabildiginiz oyunu 25 dk kasmadan oynarsiniz. Ayrica oyuna girerken hem veri hemde wifiyi acarsaniz oyunu zevkine varmadan kapatirsiniz. Evet s4 te isinma sorunundan dolayi oyle oldugu biliniyor ama piyasanin performans olarak androidler icinde en canavar telefonu. Buna itiraz var mi?

ANIL

ANIL

Admin
iOS için gelen yeni güncelleme Android için sunulmadı. Yeni güncelleme ile sorunlar giderilmiş olabilir. Ben oyunu denemedim hiç mobil için pek uygun değil bana göre.

thebancally

Üye
S4 minide sifir takilma. Gangstar vegas 30 dakika. Yani S4 de takilma vs diger cihazlarda takilma olmasinin nedeni su : Oyun oynarken ekran parlakligini yariya indirirseniz telefondaki isinma cok yavas olur. 5 dk kasmadan oynayabildiginiz oyunu 25 dk kasmadan oynarsiniz. Ayrica oyuna girerken hem veri hemde wifiyi acarsaniz oyunu zevkine varmadan kapatirsiniz. Evet s4 te isinma sorunundan dolayi oyle oldugu biliniyor ama piyasanin performans olarak androidler icinde en canavar telefonu. Buna itiraz var mi?
Dostum ben s4 e laf söylemedim ki zaten.Hemen savunmaya geçmişsin.S4 şu an piyasadaki en performanslı telefon LG G2 gelene kadar.Sen discovery de las vegas kasıyor diyince sorunun discovery de degil oyunda oldugunu söylüyorum.S3 de de kastıgı görülüyor.

Samet.25

Dostum ben s4 e laf söylemedim ki zaten.Hemen savunmaya geçmişsin.S4 şu an piyasadaki en performanslı telefon LG G2 gelene kadar.Sen discovery de las vegas kasıyor diyince sorunun discovery de degil oyunda oldugunu söylüyorum.S3 de de kastıgı görülüyor.

oyunla alakali degil bence s2 de s3 minide ve s3 de sorunsuz bi sekilde oynadim s2 ve s3 de sifir kasma ile s3 minide cok ufak takilma oldu o kadar hatta olmadi bile denilebilir rahatsiz ediici degil

thebancally

Üye

oyunla alakali degil bence s2 de s3 minide ve s3 de sorunsuz bi sekilde oynadim s2 ve s3 de sifir kasma ile s3 minide cok ufak takilma oldu o kadar hatta olmadi bile denilebilir rahatsiz ediici degil

üstte video verdim izledinmi?S3 kasıyor işte sendeki s3 torpilli sanıyorum.
[video=youtube;RDcVQI5W8XE]https://www.youtube.com/watch?v=RDcVQI5W8XE[/video]
S4 e bakalım 18-20 fps lere düşüyor oyun.S3 mini ile kasmadan oynadıysan helal olsun s4 ün kastıgı oyunda.Sürekli bir üste çıkma gayretin var ben kanıtlarla geliyorum.Biz s3 kıyaslaması yapıyoruz sen sürekli ortaya s3 mini atıyorsun ve bir delil ile gelmiyorsun.
edit:18-20 demişim 10 fps e bile düşmüş.
Ben ne yapsam siz 600 tl lik discovery nin bu performansını anlamak istemeyeceksiniz.

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
üstte video verdim izledinmi?S3 kasıyor işte sendeki s3 torpilli sanıyorum.
[video=youtube;RDcVQI5W8XE]https://www.youtube.com/watch?v=RDcVQI5W8XE[/video]
S4 e bakalım 18-20 fps lere düşüyor oyun.S3 mini ile kasmadan oynadıysan helal olsun s4 ün kastıgı oyunda.Sürekli bir üste çıkma gayretin var ben kanıtlarla geliyorum.Biz s3 kıyaslaması yapıyoruz sen sürekli ortaya s3 mini atıyorsun ve bir delil ile gelmiyorsun.
edit:18-20 demişim 10 fps e bile düşmüş.
Ben ne yapsam siz 600 tl lik discovery nin bu performansını anlamak istemeyeceksiniz.

Tam cevap veriyordum deprem oldu. Bence kimse gm ye bulasmasin :D

thebancally

Üye
Tam cevap veriyordum deprem oldu. Bence kimse gm ye bulasmasin :D

sebeb nedir?Verdigim kanıtlar yeterli olmadı sanıyorum.Oyun performansı mı hala?

söylediginiz bütün olumsuzlukların aksini kanıtladım diye düşünüyorum bu konuda

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
sebeb nedir?Verdigim kanıtlar yeterli olmadı sanıyorum.Oyun performansı mı hala?

söylediginiz bütün olumsuzlukların aksini kanıtladım diye düşünüyorum bu konuda

Yok ben ciddiyim ???? 2. Cumle ise espriydi. Ne yapmaya calisiyorsun kardesim :)

Üst Alt