GM Discovery dusunenle..!! Buyrun iceri :))))

Sponsorlu Bağlantılar

gkcll

gkcll

Üye
kasıyormuş cidden =) bide s3 le kıyaslıyolar yaa s3 miniyle kıyaslanamaz o tel ki s3 mininin babasına kafa tutuyosunuz =)
s3 miniye telefon mu dedin adını telefona çıkardınız s3 mini isme bak :aman2:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Çok kaliteli samsung değil mi? Onun için s3 alanlar düşürünce atsan atılmaz satsan satılmaz duruma getiriyorlar. Bana bırda samsungun kasa kalitesizliğini savunma. Benim 600 liraya aldığım 603'ün kasa kalitesi bile s3'ten iyi.
piyasa bir sürü ezik çatlak boyası sökülmüş s3 kaynıyo. 700 800 tl ye satıyorlar bide

• Beğen
Tepkiler: gkcll
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hiç kimse kullandığı cihazlar için firmadan kar payı almıyor.Bir cihazı yada markayı pozitif yada negatif yönleri satış ve sonrasında zaten kendini gösteriyor.Bu uyarıları dikkate alan üreticide satış politikasını üretim politikası ile orantılı gitmesi için çalışıyor.Lütfen daha açıklayıcı ve net sonuçlarla birbirimize yardımcı olmak açısından görüşlerinizi belirtiniz.Her açılan konu kapatılana kadar yersiz tartışmalar içine girmeyiniz.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
600 tl ye alınabilecek en mükemmel telefon... ben s3 le gangster rio yu açamadım.. bende çıkıp bi video çekeyim açmadı diyim s3 kötü mal diyim aynı şey....

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ne s3 Mini Nede gmd forever xperia L :yuru

gkcll

gkcll

Üye
s3 yerine genaral mobile discovery diyorum telefonu boşa kötülemeye çalışma 2 aydır bulamıyoruz almak için anında tükeniyor

gkcll

gkcll

Üye
Ben hala cevap bekliyorum megandroid. Söyledigin bütün şeylerin aksini ispat ediyorum sonra cevap alamıyorum.Google play deki yorumları okursan,s3 ve note 2 de kastıgı söylenmiş.S4 de sensörün sola kaydıgı söylenmiş.Demekki neymiş sorun discovery de degil oyundaymış.
yok onarın telefonları kusursuz nedir bu s3 anlamadım sanki dünyada ondan başka telefon yok GM discovery en mantıklısı şuan

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Fikrimi söyledim sadece :ehe:

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Yaptığınız ayıptır kullanıcı zevklerine ve kriterlerine uygun olanı alır herkesin kişisel görüşü, gmd kimisine iyi gelir s3'ü kötüler kimisine s3 iyi gelir gmd'yi kötüler. :nono:

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca ve Nextman

thebancally

Üye
Yorumum silinmiş özür diliyorum ama şunu tekrardan yazmak istiyorum.
Google play deki yorumları okursak s3 ve note 2 de kastıgı söylenmiş.S4 de sensörün sola kaydıgı söylenmiş.Demekki sorun discovery de degil oyundaymış.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yorumum silinmiş özür diliyorum ama şunu tekrardan yazmak istiyorum.
Google play deki yorumları okursak s3 ve note 2 de kastıgı söylenmiş.S4 de sensörün sola kaydıgı söylenmiş.Demekki sorun discovery de degil oyundaymış.

Düşüncelerinizi tecrübelerinizle birleştirirerek yazabilirsiniz.Forumda sağlıklı fikir alışverişi olması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Saygılarmla

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

MaxipmaN

Üye
S3 kullanmiyorum. Noldu :)

- - - Eklendi - - -

Oldu. Biri soruncada sifir kasma dersiniz. Gidin isinize

- - - Eklendi - - -

Telefonun omrunu gorunce aglamayin da :D

profilinde s3 yazıyorda ondan söyledim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Konu kapansa daha doğru olacak her sayfada yorumlar silinmiş. Bu sefer her yorum yazan üyelerden farklı olarak bu konuya konuyla ilgili yorum yapma gereği duymuyorum çünkü konu tartışmaya gitmiş kapanmasının da daha doğru olacaktır.
Teşekkürler

thebancally

Üye
Kapanmamasını talep ediyorum.Sonra tekrardan açılcak benzer bir konu yine aynı olaylar olacak.Bu konunun da diger konular kadar telefon alacaklara bir fikir oluşturacagı kanaatindeyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kapanmamasını talep ediyorum.Sonra tekrardan açılcak benzer bir konu yine aynı olaylar olacak.Bu konunun da diger konular kadar telefon alacaklara bir fikir oluşturacagı kanaatindeyim

Herkes fikrini söyler zira bu forumu kurallar çerçevesinde yönetmeye çalışıyoruz.Konu kapanıp kapanmaması bölüm yetkilisi ve biz Adminlerin gözetimindedir.İlginiz ve düşünceniz için teşekkürler.

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
kasmasinin nedeni oyunun optizasyon sorunu telefonla alakasi yok

• Beğen

partyhard

Üye
Kasmasi çok saçma bendeki gpu bunun 540 versiyonu ve en az 40 FPS veriyo. Cihazin optimizasyon ciddi sıkıntılı herhalde . bu oyunlari s3 de oynadim yağ gibiydi.
Edit: aspalth ne öyle s3e kurban olun

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Telefon 4 çekirdekli quadcore işlemcili kasması imkansız ki ben oynuyorum kasmıyor az önceki sert uslubumdan dolayı da özür dilerim.
Ama bir markayı yücelteceğim diyede diğerinide yerin dibine sokmaya gerek yok .
Bizim gibi para sıkıntısı çekenler discovery alsın s3 s3 s3 diyenlerde yani parası bol olan baba parası yiyen kişilerde s3 alsın kardeşim bu telefon bana göre iyi sana göre kötüyse diyecek bişey yok saygı duyarım .
Yorumlar silinmezse memnun olacağız bu arada .

erko merko

erko merko

Üye
Gangstar Vegas ve Real Racing 3 u bile oynadim. Gangstar vegas zaten gmd de kasti. Real racing 3 e gelince telefon isinin kasma yapti o kadar. İnanmazsan bul mp5 yukle oyna. 4 cekirdekmis cok guldum :D

4 cekirdekli bir telefon kasar mi? S3 te bu oyunun oynanisini izle anlarsin. İyiki de satmisim valla
Maxiplus 5'in çözünürlüğünden haberin varmı ? (320x480) o çözünürlükte tabi kasmaz bilmeden yorum yapmayı ne çok seviyorsunuz. GM discovery'in çözünürlüğü çok daha yüksek.

Üst Alt