gkcll
Üye
s3 miniye telefon mu dedin adını telefona çıkardınız s3 mini isme bakkasıyormuş cidden =) bide s3 le kıyaslıyolar yaa s3 miniyle kıyaslanamaz o tel ki s3 mininin babasına kafa tutuyosunuz =)

s3 miniye telefon mu dedin adını telefona çıkardınız s3 mini isme bakkasıyormuş cidden =) bide s3 le kıyaslıyolar yaa s3 miniyle kıyaslanamaz o tel ki s3 mininin babasına kafa tutuyosunuz =)

piyasa bir sürü ezik çatlak boyası sökülmüş s3 kaynıyo. 700 800 tl ye satıyorlar bideÇok kaliteli samsung değil mi? Onun için s3 alanlar düşürünce atsan atılmaz satsan satılmaz duruma getiriyorlar. Bana bırda samsungun kasa kalitesizliğini savunma. Benim 600 liraya aldığım 603'ün kasa kalitesi bile s3'ten iyi.
Ne s3 Mini Nede gmd forever xperia L![]()

yok onarın telefonları kusursuz nedir bu s3 anlamadım sanki dünyada ondan başka telefon yok GM discovery en mantıklısı şuanBen hala cevap bekliyorum megandroid. Söyledigin bütün şeylerin aksini ispat ediyorum sonra cevap alamıyorum.Google play deki yorumları okursan,s3 ve note 2 de kastıgı söylenmiş.S4 de sensörün sola kaydıgı söylenmiş.Demekki neymiş sorun discovery de degil oyundaymış.
Yorumum silinmiş özür diliyorum ama şunu tekrardan yazmak istiyorum.
Google play deki yorumları okursak s3 ve note 2 de kastıgı söylenmiş.S4 de sensörün sola kaydıgı söylenmiş.Demekki sorun discovery de degil oyundaymış.
S3 kullanmiyorum. Noldu
- - - Eklendi - - -
Oldu. Biri soruncada sifir kasma dersiniz. Gidin isinize
- - - Eklendi - - -
Telefonun omrunu gorunce aglamayin da![]()
Kapanmamasını talep ediyorum.Sonra tekrardan açılcak benzer bir konu yine aynı olaylar olacak.Bu konunun da diger konular kadar telefon alacaklara bir fikir oluşturacagı kanaatindeyim
Maxiplus 5'in çözünürlüğünden haberin varmı ? (320x480) o çözünürlükte tabi kasmaz bilmeden yorum yapmayı ne çok seviyorsunuz. GM discovery'in çözünürlüğü çok daha yüksek.Gangstar Vegas ve Real Racing 3 u bile oynadim. Gangstar vegas zaten gmd de kasti. Real racing 3 e gelince telefon isinin kasma yapti o kadar. İnanmazsan bul mp5 yukle oyna. 4 cekirdekmis cok guldum
4 cekirdekli bir telefon kasar mi? S3 te bu oyunun oynanisini izle anlarsin. İyiki de satmisim valla