Burda o olmaz işte biz bu tip durumlar yaşanmaması için burdayız.Ben herzaman söylerim İnsanlar cihazları kullanmalı, cihazlar insanları değil.marka savaslarini da anlayabilmis degilim adamlar s3 iyi discovery iyi diye kavga ediyolar nerdeyse birbirlerine sövecekler
S3 kullanıcıların GMD yi kötülemesinin nedeni gmd nin 600TL olması. Zorlarına gidiyor.

biz Gm daha iyi demiyoruz elbette s3 ün işlmecisi gpu su ekranı kamerası vs. vs. daha üstün olacak 1200 tl veriyoruz bırakta kaliteli olsun dimiDiscovery iyi olabilir oyunlarda kasmaya bilir ama Mtk bi işlemci ile Exynos işlemci bir değil şimdi.

biz Gm daha iyi demiyoruz elbette s3 ün işlmecisi gpu su ekranı kamerası vs. vs. daha üstün olacak 1200 tl veriyoruz bırakta kaliteli olsun dimi![]()

Bence en fazla 100 150 tl fark olsaydi s3 almak mantikli olabilirdi.Kamera vs.Cok cok az bir performans farki var.Ayrica S3 alabilecek param olsaydi 100 tl daha ekler lg optimus g alirdim.Her yonden daha ustun bir cihaz.arada 600 tllik farka değecek bişey var mı s3 le gmd arasında bence yok sizce

Cihazin optimasyonunda sikintii yok.Oyunda sikinti var.googleplay deki yorumlar okursan oyunun s3 ve NOTE 2 de kastigini söylüyorlar. Belliki güncelleme geldikten sonra oyun kasmaya başlamış cihazları. Oyunun eski sürümleri indirilip kuruluşa sorun kalmaz. S3 un oynatip discovery nin aynı performans da oynatmadigi bir oyun yok. Oyun konusunda çok benzer performans lari varKasmasi çok saçma bendeki gpu bunun 540 versiyonu ve en az 40 FPS veriyo. Cihazin optimizasyon ciddi sıkıntılı herhalde . bu oyunlari s3 de oynadim yağ gibiydi.
Edit: aspalth ne öyle s3e kurban olun