Discovery iyi olabilir oyunlarda kasmaya bilir ama Mtk bi işlemci ile Exynos işlemci bir değil şimdi.
arada 600 tllik farka değecek bişey var mı s3 le gmd arasında bence yok sizce
S3 ün bataryasının altında üretim yeri neresi yazıyo acaba?
Malzeme kalitesi en iyi olan marka apple oda çinde üretiliyor.

S3 ün bataryasının altında üretim yeri neresi yazıyo acaba?
sonuçta hepsi çin malı![]()

Rio hariç bu oyunlarda bu fiyatta daha iyi performans sunacak cihaz varsa söyleyin biz de bilelim.![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyrun kendi çektiğim oyun performans videosu .
Kasıyor yok şu oyun kasıyor yok bu oyun kasıyor diyenlere![]()
eline saglık kardeş.Gta vice city deki arabaya binerken bazen yavaşlamalar bende de oluyor.Ama genel oyun oynayışını engellemiyor bu durum.Bunun üzerinde telefona tekrar suç atacak kişiler için yine bir linkim var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYorumlarda herkes o olaydan şikayetçi

senınde ağzına sağlık kardeşim . kesinlikle wonderdaki gibi oyundan atma sorunu yok hiç kapanma sorunu yok ölü pixel testinide yaptım ölü pixel yok telefonda![]()

Kac fps de oynadin. Bazi yerlerde agir hareket etti. Hem vegas hemde gta da. Sen memnunsan kimseye sorun yok kardesim. Hayirli olsun gule gule kullan. Ama s3 e verecek parasi olan arkadaslarada gmd daha iyi demeyin. S3 te kac fps de oynandiginida izleyin. İsterseniz yan yana koyup oynayin. Ama amiral gemisi telefonlarla lutfen kiyaslamayin. Telefonlarda kullanilan cipsetin kalitesini ve kacinci nesil oldugunu bilemezsin. Ama dedigim gibi butceye bagli olarak alin. Gmd ye paraniz yetiyorsa gmd alin. Ama s3 e yada mega,note2,nexus a verecek paraniz varsada gmd almayin. Soylediklerimi bir butun olarak gorup yorum yaparsaniz sevinirim![]()