GM Discovery dusunenle..!! Buyrun iceri :))))

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
GM cin mali diye eziyorlar buzuyorlar. S3 alan arkadaslarin cogu kabullenmek istemiyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Y_u_X

Türe

Türe

Üye
Arkadaş gmd fp cihazı. Paran yetiyorsa s3 alırsın yok o kadar veremem diyorsan gmd ikisi de burun buruna zaten birkac sey disinda ne gerek var taslayip yermeye ya da yuceltmeye

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Buğra
Y_u_X

Y_u_X

Üye
Bi Tane Kendini Bilmez Bi Konu Açıyo Milleti Birbirine Düşürüyo Olay Fitne Fesatlık Yoksa Ne Anlar S3 den GMD den

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Discovery iyi olabilir oyunlarda kasmaya bilir ama Mtk bi işlemci ile Exynos işlemci bir değil şimdi.

Aynen oyle kardesim. Gorunuse bakiyor herkes. Yok mp5 in cozunurlugunu falan soylemis. Kardesim senin hesabina gore ise galaxy y nin tum oyunlari acmasi lazim. Bilmeden konusmayalim lutfen. Cevap vermeyecegim dedim ama yok megandroid nerdesin ne oldu falan ? Siz telefonlari degil direk beni hedef almissiniz. Sirf s3 icinde konusmuyorum. Madem telefon yapimi o kadar kolay herkes 600 TL ye telwfon satsin. İocean x7 diye bir telefon var. Gidin fiyatina ve ozelliklerine bakin. Gmd yi 2 ye katlar. Peki neden o fiyata sizce. Gmd nin diger cin mali telefonlardan tek farki gm nin satisa sunmasi. Herkes korumaya gozetmeye calisiyor. Casper telefon cikardiginda "bilgisayarlari gibi kotudur" diyen kisiler bugun gmd kalitesiz dedigimizde "tabii gm turk firmasi" dediler zamaninda. Birbirlerine cok yakin bir telefpndan oburune camur atip gmd yi one cikaranlara da sunu soruyorum. Siz insanlara samsing babanin oglumu diyorsunuz. Ne yani gm de sizin babaniz mi? Marka takintim olsa gidip mp5 kullanirmiydim. Eger marka takintim olsayfi i5 alir bu tartismalarada girmezdim. Ben o telefonun bircok seyini de ovuyordum. Neden hep olumsuzluklara kenetlenip fikir curutme derdindesiniz? Yapmayin boyle. Tmm o telefonun gideri var ama s3 le kiyaslamak niye. Sizin amaciniz kendinize uygun bir telefon bulmak mi yoksa karsilastirma yapip " hih fazla para veri kaziklanmis" diyerek baskalarini kucultmeye mi calismak? Ben s3 veya benzeri telefonu olupta hava atanlarada kiziyorum. Hava atmak niye? Bizler biri telefonuna oyun yukleyemediginde sirf istedigi olsun diye kendimizi paralayan insanlar degilmiyiz? Ben bu videoyu paylastim evet uzerundeki yazilara bakin. Kiyaslama yapilmamasi icin onlari yazdigim hic mi belli olmuyor?

• Beğen
Tepkiler: Fatic

CataFaLLoque

Üye
arada 600 tllik farka değecek bişey var mı s3 le gmd arasında bence yok sizce

cin mali parcalarla yapilmis toplama bir telefona 600 tl verilmez. Aldiktan 2 yil sonra goreceksiniz telefonun omru tukenmistir.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
S3 ün bataryasının altında üretim yeri neresi yazıyo acaba?

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
S3 ün bataryasının altında üretim yeri neresi yazıyo acaba?

GM telefonu kendisi bile uretmiyor. Samsung,sony ve htc gibi firmalar ise sistemi kendileri olusturup organize ediyorlar. GM ise Blu adinda bir firmaya yaptiriyor. Sadece arayuzde bir bootanimation birde dil vs kendi yuklemis. Onun disinda hersey cin.

Fatic

Fatic

Üye

sonuçta hepsi çin malı :)

Ama foxconn üretiyor ve parçalar çin malı olmuyor sadece orda işçilik çok ucuz olduğu icin ama çin malı telefonlarda parçalrdan tut kasasi hersey çin malı. :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ben anlamam orda
madein china - kore - india yazıyosa
kısaca hepsi çin malıdır
tartışma kilit :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu anlamsız tartışmaya bir son vermenizi rica ediyorum. Çin malı akıllı telefonlar son zamanlarda büyük ilerleme kat ettiler bu su götürmez bir gerçek. Diğer yanda bahsettiğiniz telefon ise akıllı telefon pazarının lideri, kendisini bu alanda kanıtlamış Samsung. O cihaz alınmaz, bu cihaz ellenmez diye bir şey yok. Bu söylemler sadece birbirinizi kırmanıza yarar.

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46, Türe, Buğra ve 1 kişi daha

thebancally

Üye
Çinde ne telefonlar var.Millet çinden telefon getirmeye çalışıyor gümrükten geçer mi acaba diye ugraşıyor siz daha çin malı diyin.Çin malı diyince oyuncaklarda oldugu gibi merdiven altı üretim yapıyorlar sanıyorsunuz galiba.Hatta replika telefon diye düşünenler de var

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye

Buyrun kendi çektiğim oyun performans videosu .
Kasıyor yok şu oyun kasıyor yok bu oyun kasıyor diyenlere :ehe

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Rio hariç bu oyunlarda bu fiyatta daha iyi performans sunacak cihaz varsa söyleyin biz de bilelim. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve muslumcu46

thebancally

Üye

Buyrun kendi çektiğim oyun performans videosu .
Kasıyor yok şu oyun kasıyor yok bu oyun kasıyor diyenlere :ehe

eline saglık kardeş.Gta vice city deki arabaya binerken bazen yavaşlamalar bende de oluyor.Ama genel oyun oynayışını engellemiyor bu durum.Bunun üzerinde telefona tekrar suç atacak kişiler için yine bir linkim var. Yorumlarda herkes o olaydan şikayetçi

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46 ve Buğra
muslumcu46

muslumcu46

Üye
eline saglık kardeş.Gta vice city deki arabaya binerken bazen yavaşlamalar bende de oluyor.Ama genel oyun oynayışını engellemiyor bu durum.Bunun üzerinde telefona tekrar suç atacak kişiler için yine bir linkim var. Yorumlarda herkes o olaydan şikayetçi

senınde ağzına sağlık kardeşim . kesinlikle wonderdaki gibi oyundan atma sorunu yok hiç kapanma sorunu yok ölü pixel testinide yaptım ölü pixel yok telefonda :ehe

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
senınde ağzına sağlık kardeşim . kesinlikle wonderdaki gibi oyundan atma sorunu yok hiç kapanma sorunu yok ölü pixel testinide yaptım ölü pixel yok telefonda :ehe

Kac fps de oynadin. Bazi yerlerde agir hareket etti. Hem vegas hemde gta da. Sen memnunsan kimseye sorun yok kardesim. Hayirli olsun gule gule kullan. Ama s3 e verecek parasi olan arkadaslarada gmd daha iyi demeyin. S3 te kac fps de oynandiginida izleyin. İsterseniz yan yana koyup oynayin. Ama amiral gemisi telefonlarla lutfen kiyaslamayin. Telefonlarda kullanilan cipsetin kalitesini ve kacinci nesil oldugunu bilemezsin. Ama dedigim gibi butceye bagli olarak alin. Gmd ye paraniz yetiyorsa gmd alin. Ama s3 e yada mega,note2,nexus a verecek paraniz varsada gmd almayin. Soylediklerimi bir butun olarak gorup yorum yaparsaniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
Kac fps de oynadin. Bazi yerlerde agir hareket etti. Hem vegas hemde gta da. Sen memnunsan kimseye sorun yok kardesim. Hayirli olsun gule gule kullan. Ama s3 e verecek parasi olan arkadaslarada gmd daha iyi demeyin. S3 te kac fps de oynandiginida izleyin. İsterseniz yan yana koyup oynayin. Ama amiral gemisi telefonlarla lutfen kiyaslamayin. Telefonlarda kullanilan cipsetin kalitesini ve kacinci nesil oldugunu bilemezsin. Ama dedigim gibi butceye bagli olarak alin. Gmd ye paraniz yetiyorsa gmd alin. Ama s3 e yada mega,note2,nexus a verecek paraniz varsada gmd almayin. Soylediklerimi bir butun olarak gorup yorum yaparsaniz sevinirim :)

Eyvallah kardeşcan sağolasın.
Ben memnunum pişman olanda görmedim sen hariç :)
he bir telefona 1500 200 lira para vereceğime gider hacı murat renault 12 alır binerim s3 de yada aynı özelliklere sahip telefonlar en az 1100 lira bu telefon 600 lira bunu bir düşünün :ehe

Üst Alt