Arkadaşım md5 mismatch hatası yada error while restoring system hatası veriyor yardım et
error wihile restoring system hatası veriyor cwm 6.0..3 yüklü
arkadaşlar birde cwm 6.0.1 ile yüklemeyi deneyiniz romu dün bi ayar yapmak için 3-4 defa kurdum hiç bir sıkıntı yok ve üstelik cmw 6.0.3 yüklü bende :S siz yanlış yapıyosunuz
Kardeş önce 6.0.1de denedim olmadı biraz önce 6.0.3.4 le denedim şu hatayı veriyor error white restoranı system diyor
Yaptığım işlemler
Wipe data
Wipe cache
Daldik cache
Mount of storoges bölümünden
Format system,data,cache
Sonra backup and restore bölümünden dosyayı yükle deyince bu hatayı veriyor nerde yanlış yapıyorum acaba?
arkadaşlar asıl dosya blobs un içinde her 2sinide atmayı unutmayın clockwordmod dosyası varsa silin onu indirdiğinizi rar'dan çıkartıp kurun defalarca kurdum cmw 6.0.1 - 6.0.3 her 2sindede denedim ben hiç bir sorun yok.

Aynen öyle![]()
Kardesim adamsiniz harbiden oldu Allah razi olsun sizden
internet ayarlarınızı yapmayı unutmayın çok basit oda zaten.
Kardesim adamsiniz harbiden oldu Allah razi olsun sizden

Rom iyi güzelde donuyor bu sorun sadece bende mi var anlamadım Custom romlarin hangisini yuklersem yükleyeyim donuyor telefon
Kardesim cok sagol sarji hizli gidiyor gibi sanki ya
Bu konuda acikliga kavusturursan sevinirim
birde tavsiye ettigin bir ayar vs varmi

Cümlemizden inşaallah
- - - Eklendi - - -
yükleme kısmında eksik birşeyler yapıyorsundur belki ondan olabilir wipeler system format data format vs kısımlarında
Hata olsa Rom yüklenmez zaten telefonu normal kullanırken donuyor
senin telefon ile ilgili bir sorun var bence orjinale dönüp bi garantiye yollamanı tavsiye ederim donanımsal bir hata ise ilerler ve telefona zarar verir kullanılmaz hale gelmesin

Olabilir ama su anda orjinal romdayım sadece root var herhangi bir donma yok çatır Çatır çalışıyor ama biraz yavaş idare ediyorum. Telefonu değişeceğim Son demleri zaten saf Android alacağım![]()