Standart SGW ManisaLee Performance Rom V3

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşım md5 mismatch hatası yada error while restoring system hatası veriyor yardım et

en-sel

en-sel

Üye
subway surf u açmıyor hata veriyor temple run oynarkende kasmalar oluyor

isakli05

Üye
error wihile restoring system hatası veriyor cwm 6.0..3 yüklü

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birde cwm 6.0.1 ile yüklemeyi deneyiniz romu dün bi ayar yapmak için 3-4 defa kurdum hiç bir sıkıntı yok ve üstelik cmw 6.0.3 yüklü bende :S siz yanlış yapıyosunuz

cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar birde cwm 6.0.1 ile yüklemeyi deneyiniz romu dün bi ayar yapmak için 3-4 defa kurdum hiç bir sıkıntı yok ve üstelik cmw 6.0.3 yüklü bende :S siz yanlış yapıyosunuz

Kardeş önce 6.0.1de denedim olmadı biraz önce 6.0.3.4 le denedim şu hatayı veriyor error white restoranı system diyor
Yaptığım işlemler

Wipe data
Wipe cache
Daldik cache
Mount of storoges bölümünden
Format system,data,cache
Sonra backup and restore bölümünden dosyayı yükle deyince bu hatayı veriyor nerde yanlış yapıyorum acaba?

en-sel

en-sel

Üye
Kardeş önce 6.0.1de denedim olmadı biraz önce 6.0.3.4 le denedim şu hatayı veriyor error white restoranı system diyor
Yaptığım işlemler

Wipe data
Wipe cache
Daldik cache
Mount of storoges bölümünden
Format system,data,cache
Sonra backup and restore bölümünden dosyayı yükle deyince bu hatayı veriyor nerde yanlış yapıyorum acaba?

Bende de aynı hata olmuştu backup dosyasıyla blobs dosyasını ikisinide clockwordmod klasörüne atman gerekiyo birde öyle dene clocwordmod klasöründe bulunan blobs dosyasını silip bu romun yedeğini ve blobs dosyasını atman lazım...

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar asıl dosya blobs un içinde her 2sinide atmayı unutmayın clockwordmod dosyası varsa silin onu indirdiğinizi rar'dan çıkartıp kurun defalarca kurdum cmw 6.0.1 - 6.0.3 her 2sindede denedim ben hiç bir sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: en-sel
en-sel

en-sel

Üye
arkadaşlar asıl dosya blobs un içinde her 2sinide atmayı unutmayın clockwordmod dosyası varsa silin onu indirdiğinizi rar'dan çıkartıp kurun defalarca kurdum cmw 6.0.1 - 6.0.3 her 2sindede denedim ben hiç bir sorun yok.

Aynen öyle :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
spazmol

spazmol

Üye
Rom iyi güzelde donuyor bu sorun sadece bende mi var anlamadım Custom romlarin hangisini yuklersem yükleyeyim donuyor telefon

cadde19

cadde19

Üye
internet ayarlarınızı yapmayı unutmayın çok basit oda zaten.

Kardesim cok sagol sarji hizli gidiyor gibi sanki ya
Bu konuda acikliga kavusturursan sevinirim
birde tavsiye ettigin bir ayar vs varmi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim cok sagol sarji hizli gidiyor gibi sanki ya
Bu konuda acikliga kavusturursan sevinirim
birde tavsiye ettigin bir ayar vs varmi

valla banada batarya daha uzun süreli gidiyo gibi geldi çünkü herkesde aynı gitmez arkadaşlar bataryan belki iyice ölmüştür bu yüzden hızlı gidiyodur sırf romlara bakmamak gerek

- - - Eklendi - - -

sırf kamera için bunu kullanıyorum valla yoksa cm9a çoktan dönmüştüm :D

spazmol

spazmol

Üye
Cümlemizden inşaallah :)

- - - Eklendi - - -

yükleme kısmında eksik birşeyler yapıyorsundur belki ondan olabilir wipeler system format data format vs kısımlarında

Hata olsa Rom yüklenmez zaten telefonu normal kullanırken donuyor

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Hata olsa Rom yüklenmez zaten telefonu normal kullanırken donuyor

senin telefon ile ilgili bir sorun var bence orjinale dönüp bi garantiye yollamanı tavsiye ederim donanımsal bir hata ise ilerler ve telefona zarar verir kullanılmaz hale gelmesin

spazmol

spazmol

Üye
senin telefon ile ilgili bir sorun var bence orjinale dönüp bi garantiye yollamanı tavsiye ederim donanımsal bir hata ise ilerler ve telefona zarar verir kullanılmaz hale gelmesin

Olabilir ama su anda orjinal romdayım sadece root var herhangi bir donma yok çatır Çatır çalışıyor ama biraz yavaş idare ediyorum. Telefonu değişeceğim Son demleri zaten saf Android alacağım :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir ama su anda orjinal romdayım sadece root var herhangi bir donma yok çatır Çatır çalışıyor ama biraz yavaş idare ediyorum. Telefonu değişeceğim Son demleri zaten saf Android alacağım :D

nexus 4 ve s3 arasında kaldım bende nexus 4 daha iyi geliyor fakat malzeme (ekran kalitesi vs ) s3 gibi duruyo bilmiyorum hala ama (:

Takipçi Satın Al

Üst Alt