Standart SGW ManisaLee Performance Rom V3

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
ben karar kıldım saf Android diyorum :D Nexus için ekranı daha gerçekçi diyorlar s3 fazla parlak falan filan bilmiyorum ya kişinin zevkine kalmış ben kararımı verdim darısı senin başına :D

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
hocam ben de hata veriyor yüklerken clockwork nasıl 6.0.1 yapabilirim

ismailnayir

Kapalı Hesap
"Bravia Enginee 2" androdi 4.0 ve üzeri çalışırken sen 2.3.6 "Bravia Enginee 3" eklemişsin

basatoguz

basatoguz

Üye
Emeğine sağlık süper bir rom olmuş

basatoguz

basatoguz

Üye
arkadaşlar bi sorunum var mesaj sesi yapamıyorum listede hiçbirşey yok sadece sessiz var nasıl yapabilirim!!

en-sel

en-sel

Üye
arkadaşlar bi sorunum var mesaj sesi yapamıyorum listede hiçbirşey yok sadece sessiz var nasıl yapabilirim!!

Hocam herhangi bir müzik programı yükle öyle çıkması lazım bende de öyle olmuştu

basatoguz

basatoguz

Üye
winamp ve kendi müzik programı var ama xplore ile root system medianın içine ses dosyasıda attım olmadı

en-sel

en-sel

Üye
winamp ve kendi müzik programı var ama xplore ile root system medianın içine ses dosyasıda attım olmadı

Hocam mesaj sesi değistirme kısmına gelince orda sizde kurulu müzik çalar çıkması lazım ordan istediniz müziği seçebilirsiniz

basatoguz

basatoguz

Üye
Hocam mesaj sesi değistirme kısmına gelince orda sizde kurulu müzik çalar çıkması lazım ordan istediniz müziği seçebilirsiniz

ayarlar ses ayarları bildirim sesi seçtiğimde sadece sessiz yazıyor yani içerisinde seçenek yok.
türkçe market zil sesleri diye program buldum storeda onu yükleyerek içerisinde ses dosyasını mesaj bildirim olarak ayarlıyor ama ben istediğimi hala yapamadım

en-sel

en-sel

Üye
ayarlar ses ayarları bildirim sesi seçtiğimde sadece sessiz yazıyor yani içerisinde seçenek yok.
türkçe market zil sesleri diye program buldum storeda onu yükleyerek içerisinde ses dosyasını mesaj bildirim olarak ayarlıyor ama ben istediğimi hala yapamadım

Hocam msj menüsüne gir menü tuşuna bas ayarlar meşaj ayarları çıkar ordan da bi dene bakalım msj için gereken ayar o menüden oluyor...

basatoguz

basatoguz

Üye
Hocam msj menüsüne gir menü tuşuna bas ayarlar meşaj ayarları çıkar ordan da bi dene bakalım msj için gereken ayar o menüden oluyor...

dediğin yerde varsayılan zil sesi ve sessiz seçeneği çıkıyor hocam

en-sel

en-sel

Üye
dediğin yerde varsayılan zil sesi ve sessiz seçeneği çıkıyor hocam

Hocam forumda walkman müzik player türkçe var onu kurun öyle deneyin cihazınızda olan mp3 ler o programla da çıkıyo msj larda vs

basatoguz

basatoguz

Üye
Hocam forumda walkman müzik player türkçe var onu kurun öyle deneyin cihazınızda olan mp3 ler o programla da çıkıyo msj larda vs

desteğin için teşekkür ederim devlet meselesine döndü :)
program sayesinde hallettim bakalım dediğiniz yöntemi de deneyeceğim tekrar teşekkürler..

en-sel

en-sel

Üye
desteğin için teşekkür ederim devlet meselesine döndü :)
program sayesinde hallettim bakalım dediğiniz yöntemi de deneyeceğim tekrar teşekkürler..

Ricaederim hocam yardımcı olabildiysek ne güzel :)

KELGER

KELGER

Üye
ben çıktığından beri kullanıyorum hatasız rom.

ismailnayir

Kapalı Hesap
bu romun final sürümü xda da yayınlandı
bugün denendim romu yapan arkadaş romunda init.d destedği çalışmıyor
bir sürü script var çalışmıyor
antutu puanı 4500 en yüksek 4900
düz türkiye romu 5200 alıyordu

Takipçi Satın Al

Üst Alt