Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Standart SGW ManisaLee Performance Rom V3
Sponsorlu Bağlantılar
spazmol
Üye
ben karar kıldım saf Android diyorum Nexus için ekranı daha gerçekçi diyorlar s3 fazla parlak falan filan bilmiyorum ya kişinin zevkine kalmış ben kararımı verdim darısı senin başına
ALpH4CK
Üye
hocam ben de hata veriyor yüklerken clockwork nasıl 6.0.1 yapabilirim
ismailnayir
Kapalı Hesap
"Bravia Enginee 2" androdi 4.0 ve üzeri çalışırken sen 2.3.6 "Bravia Enginee 3" eklemişsin
basatoguz
Üye
Emeğine sağlık süper bir rom olmuş
basatoguz
Üye
arkadaşlar bi sorunum var mesaj sesi yapamıyorum listede hiçbirşey yok sadece sessiz var nasıl yapabilirim!!
ayarlar ses ayarları bildirim sesi seçtiğimde sadece sessiz yazıyor yani içerisinde seçenek yok.
türkçe market zil sesleri diye program buldum storeda onu yükleyerek içerisinde ses dosyasını mesaj bildirim olarak ayarlıyor ama ben istediğimi hala yapamadım
ayarlar ses ayarları bildirim sesi seçtiğimde sadece sessiz yazıyor yani içerisinde seçenek yok.
türkçe market zil sesleri diye program buldum storeda onu yükleyerek içerisinde ses dosyasını mesaj bildirim olarak ayarlıyor ama ben istediğimi hala yapamadım
bu romun final sürümü xda da yayınlandı
bugün denendim romu yapan arkadaş romunda init.d destedği çalışmıyor
bir sürü script var çalışmıyor
antutu puanı 4500 en yüksek 4900
düz türkiye romu 5200 alıyordu