ardacumhur
Üye
Peki lumia 1020 de bildirim gelmiyomus herhalde dogrumu ?
1020 kullanan varmı ki

Peki lumia 1020 de bildirim gelmiyomus herhalde dogrumu ?

Yani diyosunuzki lumia 1020 tam size gore ? Trye ne zaman gelir bi fikriniz varmi ? 1600 den yukari vermek istemiyorum acikcasi ebayda filan 700 dolara var AMA gumruk sorunu var sizce suan dubaide satiliyormudur lumia 1020 ?
10 yasında yeğenim var yeğenimden büyük annemin telefonu o da nokıa
1020 deki kamera bi çok fotoğraf makinasında yok Xbox oyunları yeter bence senin için takılma kasma lumia 920 de yapmıyor 1020 de hiç yapmaz dayım almanyadan geldi iphone 4 var onda telefonunda parola koruması varı jailbreak yapmış bi navigasyon programı yuklemis yeğenlerden birisi telefonla oynamış bloke etmiş kurtarma modunda sıfırlamak zorunda kaldık e güncel versiyon yüklendi almanyaya gitmek için navigasyon programı yüklemek istedi 200 tl
yani iphone pişmanlık kardeş madem o kadar para verceksin herşeyiyle kullan git 1020 al hersey bedava harcayacağın en buyuk para 15 tl oyun için navigasyon kamera harita falan filanlar herşey beleş iphone para üzerine kurulmuş bir firma bence
Sanmam. En fazla 1700-1800 falan olurArkadaşlar peki lumıa 1020 yı yurtdışından mı almak mantıklı olur yoksa trye gelince garantılımı almak ? Yanı trde 2000 lira olursa alamam![]()
GS4 nisan ayında 1999 tl den satışa çıktı şu anda 1500 tl ye türkiye garantili bulunabiliyor. Sence hangisi daha çabuk düşmüş. Ayrıca fiyat düşüşüne bakarak kaliteli veya kalitesiz olarak bir kanıya varman yanlış. Pil olayı da kullanıcıya göre değişir. Forumda iki gün dolu dolu kullanan da var. Mesela benim maksimum 15 saat gidiyor
Ne yaparsam yapayım artmadı rakam
Sen bence acele etme eylül ekim dönemini bekle yeni cihazlar gelecek.Ya 5 sene gitsin diyorum hala s4 tavsiyesi yapmayin 2 gb rami var sana 1100 kullandiriyo oyle telmi olur ? Bide ben araliga kadar bekleyeyim en iyisi zaten lumia 1020 de cikar alirim siz bana 920 deki kotu ozellikleri soleyebilirmisiniz ?
- - - Eklendi - - -
Ya 5 sene gitsin diyorum hala s4 tavsiyesi yapmayin 2 gb rami var sana 1100 kullandiriyo oyle telmi olur ? Bide ben araliga kadar bekleyeyim en iyisi zaten lumia 1020 de cikar alirim siz bana 920 deki kotu ozellikleri soleyebilirmisiniz ?
Fiyat icin sagolun, bide dedigim gibi 4-5 sene kullanacagim marketin gelismesini beklerim, navigasyonu falan nasil lumianin ? Telefon eglencelimi sizce yani ? Birde internet hizi nasil ?