WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ambersiz Düğünmü olur
Lumiasız insanmı olur
Bu kadar sabreden insan
ilerde Dervişmi olur.
----------------------------
dün aksakallı dedeyi gördüm rüyamda
bana dediki
EYYY ewlat üç vakte kadar 1.2 kg ağırlığında bir yük (Download) çekeceksin. (Yüklemek)...
Rüyadan uyandığımda hemen kontrol ettim ama yok..

bu üç vakit cumayı işaret ediyor :kop:

sinansoyu

Üye
arkadaşlar problem nedir neden göremiyorum yeni sürümü sizce?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

gördüğüm kadarıyla bilgisayarında ki yazılım zaten telindekiyle aynı. yazılım nosuna yada namı diğer İS numarasına bakarak anlayabilirsin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Maşallah forumdan sanat fışkırıyor

sinansoyu

Üye
yanlış oldu. o eski ekran görüntüsüydü. son sürüme ait olanı da paylaştım. ama görmüyor.

gördüğüm kadarıyla bilgisayarında ki yazılım zaten telindekiyle aynı. yazılım nosuna yada namı diğer İS numarasına bakarak anlayabilirsin.

ÖEY

ÖEY

Üye
Haydaa!! Fazla bakamadım işlerimden dolayı gündüz foruma ama kötü haber gelmiş yahu:off::nono: Nokia, MS'e b.k atıyor çok yavaşlar diye ama kendisi çok farklı sanki:megafon::vur:ah Ben mantıklı bir açıklama türetemiyorum Ağustos sonuna kalmasına yönelik çünkü L925'de bu güncelleme yüklü olarak var. E, donanım olarak L920'den çok farkı da yok. O zaman neden Ağustos sonu??? Why? Why? Why?:sopa::agla2::gun1:

Eğer bir iki gün içinde gelmezse bu güncelleme romun yolları daşdan diyecem başka çaresi yok arkadaş. Cumhur nerdesin Cumhurrrr :D:zong::kop:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

sinansoyu

Üye
yok mu cevabı olan arkadaşlar???

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Telefonunuz güncel. Son denet- (Duvara fırlattı)

braayn

braayn

Üye
Telefonunununununununununuzzzz guncelleniyor bence güzel bir kahve alıp koltuğunuza yaslanın ve güncellemenin tadını çıkarın....
demek isterdim ama yok maaaleeseeff yarın gelicek bence yada 00:01 'de son denememi yapar kafayı vurur yatarım ulen

dakamon

dakamon

Üye
Beyler bence telefonunuzun nokiaya geri bildirim bölümünden sıfır puan verip açıklamaya da amper yazıp yazıp gödnerin sürekli belki bunu yapanları sayısı fazlsa olursa ciddiyetimizi anlarlar. Eminim dünyada bunu yapan başka insanlarda vardır.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ya ne zaman gelir bu güncelleme saglam bi bilgisi olan var mı ?:hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Olur mu hiç ağustos sonu eylül başı
Sayende olduk birer sabır taşı
Ey Nokia duy bu isyanımızı
Bu gidişle alacaksın başı

Bu da benden gelsin. İlk defa şiir yazmayı denedim. Biraz sert oldu :kıskıs:

Hahahahhaha on numara yazmışın hocam çok güzel :D

- - - Eklendi - - -

Şeytan diyor uğraş şununla anasını satayım kurtul :D yapıcam artık ha nokia'uı bekleyemicem :D

- - - Eklendi - - -

Yav bu Brian Briak mıdır nedir Microsoft'a esti gürledi kükredi sövdü fırlattı ne varsa, şimdi niye R yapıyor bu adamlar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Neler olmuş forumda böyle herkes bi şiir patlatmış ah amber ah bende urfadan uzun hava mı söylesem :ehe

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gökçen,
Vakti zamanında ne şiirler yazmıştık Symbian için, bir an gözümde canlandı, bak linkini vereyim ...

Şair-i Şehri SYMBIAN

:oke: ilham veriyor demek ki abi :)

Ne cevher varmış Gökçen sende ya duygulandım inan bu Nokia ve MS yede yazıklar olsun seni bu hale sokmuşlar

Bende bir şey yok dostum ya, eğlencesineydi :oke:

- - - Eklendi - - -

İkinci günün içindeyiz
Biz amber derdindeyiz
Özgür aldı eskitti
Biz hala beklemekteyiz

Harikaydı :alkis

ÖEY

ÖEY

Üye
Cumhur ortalarda olmadığına göre kesin romladı cihazı :D :kıskıs:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Seninki kadar olmasa da işte ben bugün erken yatıcam saplantı haline getirmek istemiyorum her şey tadında güzel.
Artık yarın sabah bakarız iyi akşamlar windowsphone direnişçilerine:)

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim için saplantı değil de sıkıntı atma, rahatlama aracı oldu bu güncelleme :D:D Son birkaç gündür ne güzel gülüp eğleniyoruz işte hep beraber :D:D Yoksa güncelleme falan hikaye benim için, gelmese de olur. Telefon börek yapıp sarma sarmayacağına göre sıkıntı yok :kıskıs::kop2::kop2::zong:

- - - Eklendi - - -

Bu arada sanada iyi geceler Harun:oke:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve frogan
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme 2 saniye önce uyarısı alınca ben:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve frogan

Üst Alt