avea dan 3Ay geçerli 9gb INTERNET hediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
avea dan 3Ay geçerli 9gb INTERNET hediyesi
arkadaşlar Bugün faturasız hattima mesaj geldi ilk önce inanmadım ama yaptım ve 9gb INTERNET tanımlandı. Net de araştırma yaptım herhangi bi bilgi bulamadım. Değişik bi kampanya olmuş.

kol@j

kol@j

Üye
aboneye özel olabilir
gene de müşteri hizmetlerini ara
söylenmeyen sınırları olabilir
günlük kota gibi mesela
sonra sürpriz fatura gelmesin

Poine001

Üye
Oda biseymi benim aylik 10gb netim var telde LoL

esqalsiz

esqalsiz

Üye
nasıl yaptın yazar misin

keys1903

keys1903

Üye
olmus olmayada bu sana ozel bize bisi yok

phasan

phasan

Üye
Bence aboneye özel

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
EVET yazıp 1102 ye göndermiştim. Net de baktım Kimse bişey soylememis kampanya hakkında. Yüz mb cepten neti on tl ye satan operatörlerin böyle bi internet vermesi çok şaşırttı beni doğrusu.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kesin birşey vardır

phasan

phasan

Üye
türkiyede cok pahalı net

respection123

Üye
Aboneye özeldir :)

by-pegasus

Üye
kimse kimseye beleş mal yedirmez

iOSait

iOSait

Üye
ToRpiL Çekmişlerdir. Kesin özel müşterisindir abi hani turkcellde platinium diye bi şey varya demekki avea da da kişiye özel böyle kıyaklar varmış :hmmm ilginç

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
ToRpiL Çekmişlerdir. Kesin özel müşterisindir abi hani turkcellde platinium diye bi şey varya demekki avea da da kişiye özel böyle kıyaklar varmış :hmmm ilginç
çok ilginç hemde :hmmm

uraslar48

Üye
Peki hızı nasıl ?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Şimdi bakın Avea komik mi arkadaş Avea dan 1000 dakika her yöne konuşma 1000 her Yöne SMS 2 gb internet 44 tl şimdi diyeceksiniz neresi komik arkadaş 6 Ay önce aylık 5 lira karşılığında nokia 500 beş telefonu alıyor ne olduysa ondan sonra olmuş fatura 49 beklerken 6 aydır toplam da 23 tl fatura geliyor diyor bayii gittim diyor bakmışlar oda birşey anlamamış nasıl bir durum nasıl bir indiririm

Takipçi Satın Al

Üst Alt