s3 mini için Custom Rom önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

aslinda benim cm romda sikinti yok sarj konusunda doldurunca 12 13 saat rahat cikariyo bide wifi acik parlaklik son ayarda surekli facebook youtube twitter tapatalk acik olmasina ragmen

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
aslinda benim cm romda sikinti yok sarj konusunda doldurunca 12 13 saat rahat cikariyo bide wifi acik parlaklik son ayarda surekli facebook youtube twitter tapatalk acik olmasina ragmen

Cm yükleyip üstüne key lime pie teması kursam nasıl olur ? Ayrıca maclaw pac romu working yapmış onun durumu nasıl bir onu mu denesem ?

Samet.25

Cm yükleyip üstüne key lime pie teması kursam nasıl olur ? Ayrıca maclaw pac romu working yapmış onun durumu nasıl bir onu mu denesem ?

pac i daha denemedim ben bisey diyemem cm yide orjinal haliyle kullaniyom nova launcher yukledim bide ios tema lime pie temasi nasil olur bilmem

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi

pac i daha denemedim ben bisey diyemem cm yide orjinal haliyle kullaniyom nova launcher yukledim bide ios tema lime pie temasi nasil olur bilmem

Hm pac deneyeceğim galiba ama ses problemi varmış biraz :) ama o kadar olsun :) denersem yazarım sonuçlarını :)

Samet.25

Cesaret edebilirsem en yakın zamanda yükleyecegim :)

Odin ile stock rom yuklemeyi yada recovery den yedek yuklemesini ogren romu duzgun yuklemesende ya yedekten yuklersin yada stock romu bisey olmaz

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi

Odin ile stock rom yuklemeyi yada recovery den yedek yuklemesini ogren romu duzgun yuklemesende ya yedekten yuklersin yada stock romu bisey olmaz

Şimdi ben romu hafıza kartına atıp yuklersem hafiza kartı dahil her şey silinecek değil mi?

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben romu hafıza kartına atıp yuklersem hafiza kartı dahil her şey silinecek değil mi?

Nasıl yani şimdi ben romu indirdim hafıza kartına attım telefonu rootladim walwik falan herseyi yaptım romu yükledim diyelim hersey silinmez mi ?

Samet.25

Nasıl yani şimdi ben romu indirdim hafıza kartına attım telefonu rootladim walwik falan herseyi yaptım romu yükledim diyelim hersey silinmez mi ?

ayarlarin uygulamalarin filan gider ama sdcard silinmez

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi

ayarlarin uygulamalarin filan gider ama sdcard silinmez

Eyvallah hocam bi de walwik olayları var bazılarında ilk önce rom yükle sonra walwik cache falan diyor bazıları ilk once walwik sonra rom diyor kafam karıştı ?

Samet.25

ilk once dalvik cache silip sonra romu yuklucen dalvik cache demek eski sistem dosyalarini kalintilarini silmek demek yani once eski sistemi siliyoruz sonra yeni romu yukluyoruz

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
ilk once dalvik cache silip sonra romu yuklucen dalvik cache demek eski sistem dosyalarini kalintilarini silmek demek yani once eski sistemi siliyoruz sonra yeni romu yukluyoruz

O zaman dalvikli olan herşeyi yapıyoruz sonra rom sonra gapps değil mi ?

Samet.25

evet

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi

Eyvallah hocam ben biraz daha bekleyeceğim heralde aokp var maclawin yeni yaptı yorumlarına bi bakayım ona göre haber ederim ayrıca şimdi ben Odinden tar.md5 si atıp aokp yi mı flashlayacagim ??

Takipçi Satın Al

Üst Alt