aslinda benim cm romda sikinti yok sarj konusunda doldurunca 12 13 saat rahat cikariyo bide wifi acik parlaklik son ayarda surekli facebook youtube twitter tapatalk acik olmasina ragmen
Cm yükleyip üstüne key lime pie teması kursam nasıl olur ? Ayrıca maclaw pac romu working yapmış onun durumu nasıl bir onu mu denesem ?
pac i daha denemedim ben bisey diyemem cm yide orjinal haliyle kullaniyom nova launcher yukledim bide ios tema lime pie temasi nasil olur bilmem
ama o kadar olsun
denersem yazarım sonuçlarını 
Hm pac deneyeceğim galiba ama ses problemi varmış birazama o kadar olsun
denersem yazarım sonuçlarını
![]()
tamam sorunsuz ise bende yukler inceleme videosu cekerim iyi olur

Cesaret edebilirsem en yakın zamanda yükleyecegim![]()
Odin ile stock rom yuklemeyi yada recovery den yedek yuklemesini ogren romu duzgun yuklemesende ya yedekten yuklersin yada stock romu bisey olmaz
Şimdi ben romu hafıza kartına atıp yuklersem hafiza kartı dahil her şey silinecek değil mi?
Şimdi ben romu hafıza kartına atıp yuklersem hafiza kartı dahil her şey silinecek değil mi?
Nasıl yani şimdi ben romu indirdim hafıza kartına attım telefonu rootladim walwik falan herseyi yaptım romu yükledim diyelim hersey silinmez mi ?
ayarlarin uygulamalarin filan gider ama sdcard silinmez
ilk once dalvik cache silip sonra romu yuklucen dalvik cache demek eski sistem dosyalarini kalintilarini silmek demek yani once eski sistemi siliyoruz sonra yeni romu yukluyoruz