s3 mini için Custom Rom önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini için Custom Rom önerisi?
Arkadaşlar şu an rootsuz orjinal rom kullanıyorum ancak sıkılmaya başladım bu yüzden Custom rom yüklemek istiyorum biraz araştırdım bu halo işi hoşuma gitti Pac man romu yuklemek istedim ancak arayüzü hoşuma gitmedi. Şimdi ben romu kursam üstüne touchwiz arayüzünü kurarsam orjinal gibi olur mu ya da bu gibi önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler. .

Samet.25

Pac ve paranoid romlari arama yapmiyo boşuna yuklersin cm10.1 i yükle bende 3 gundur kullanıyorum çok seri hizli gorselde çok guzel

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Hmm az önce bahs ettiğim touchwiz yükleme olayı mümkün mü hocam? Ayrıca sizce cm 10.1 mi yoksa dmod v6 mı ve ya başka? Hadi usta bi zahmet :)

Edit: Ayrıca bu cm 10.1 de orjinalden farklı ek bi şeyler car mı ki ?

Samet.25

Cm.10.1 kesinlikle dmod da sadece görüntü değişikliği oluyor ama cm de hem görüntü degisiyo hem performans artiyo hem de kilit ekrani filan 4.2 oluyo

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim :) ancak peki yukarıda sorduğum gibi arayüzü begenmezsem touchwiz arayüzü kurma ihtimalim var mı apk olarak

Samet.25

Evet var apk den kurabilirsiniz ama nova launcher i tavsiye ederim bu roma çok yakisiyo bide seri

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Çok saolun hocam son sorum :) Bahsettigim gibi sizce orjinal sürümü bırakıp bu roma geçmeli miyim özellikleri stabilitesi falan değer mi yani dediğim gibi bu ilk olacakta ? :)

Samet.25

Cm romlari en iyi romlardir kesinlikle değer ben stock ROM ile test yaptigimda 6900 puan aliyodum cm romu ile 7500 fen fazla aldim sonuç ortada s3 s4 e bile isten anlayanlar cm yukluyo

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Çok saolun hocam yardımcı olduğunuz için en yakın zamanda geçeceğim :)

Samet.25

rica ederim

firat996

Üye
Rootlu telefonla kurabiliyoruz değilmi? Ayrıca Spot mal olması bir sorun çıkarırmı?

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu telefonla kurabiliyoruz değilmi? Ayrıca Spot mal olması bir sorun çıkarırmı?

Evet rootlu telefona kurabilirsin ayrıca spot olması bi sorun çıkarmaz sanırım :rolleyes:

Samet.25

rootlu rootsuz fark etmez telefonda cwm yuklu olsun yeter zaten root yoksada cm romu yuklenince root olacak otomatik olarak spota yuklerken dikkat imei ni yedkle ne olur ne olmaz spot cihazlarda bazen imei silinebiliyomus

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
rootlu rootsuz fark etmez telefonda cwm yuklu olsun yeter zaten root yoksada cm romu yuklenince root olacak otomatik olarak spota yuklerken dikkat imei ni yedkle ne olur ne olmaz spot cihazlarda bazen imei silinebiliyomus

Hocam peki mesela cm 10.1.1 ve ya cm 10.2 çıktı diyelim sistem üzerinden güncelleyebiliyor muyuz yoksa flashlamak mı gerekiyor ?

edit:Hocam bi de AOKP diye rom var maclaw yapmış 20130720 son sürüm heralde o cm 10.1 den farklı mı o ?

Samet.25

Hocam peki mesela cm 10.1.1 ve ya cm 10.2 çıktı diyelim sistem üzerinden güncelleyebiliyor muyuz yoksa flashlamak mı gerekiyor ?

edit:Hocam bi de AOKP diye rom var maclaw yapmış 20130720 son sürüm heralde o cm 10.1 den farklı mı o ?

o rom farkli cm romunu yuklediginde guncelleme gelirse kontrol ediyosun ve sistem otomatik yukluyor ayarlarda cm guncellemeri bolumu var

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim valla :)

Bu gidişle rom yukleyemeyeceğim :( cm nin bazı kısımları ingilizce böyle çakma tel arayüzü gibi dmod da da özellik yok :) ikisi bi arada olmuyor heralde :)

Samet.25

Çok teşekkür ederim valla :)

Bu gidişle rom yukleyemeyeceğim :( cm nin bazı kısımları ingilizce böyle çakma tel arayüzü gibi dmod da da özellik yok :) ikisi bi arada olmuyor heralde :)

cm de cok fazla ingilizce yer yok telefonun dilini turkce yapinca ingilizce olan yerler duzeliyi tavsiye ederim cm yi cm baskasi ise yaramaz suan icin

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi

cm de cok fazla ingilizce yer yok telefonun dilini turkce yapinca ingilizce olan yerler duzeliyi tavsiye ederim cm yi cm baskasi ise yaramaz suan icin

Öyle de o da pilden sıkıntılı. Şu anda illusion rom var beta ama gelistirecekler belki o bi işe yarar hem halo da varmış :eek:

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Benim de bir sorum olacaktı hocam. Ben CM10.1 kurdum fakat telefonumun şarjı 3 saat kadar dayanabildi. İnternete girmediğim halde aşırı bir batarya kullanımı yaptığı için tekrar stock rom yükledim. Aslında tekrar geri dönmeyi düşünüyorum ama bu sorun herkeste var mı ?

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Benim de bir sorum olacaktı hocam. Ben CM10.1 kurdum fakat telefonumun şarjı 3 saat kadar dayanabildi. İnternete girmediğim halde aşırı bir batarya kullanımı yaptığı için tekrar stock rom yükledim. Aslında tekrar geri dönmeyi düşünüyorum ama bu sorun herkeste var mı ?

Cm'lerde batarya sorunu var ama o kadar az gitmesi normal olmayabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt