S3 mini ı8190 custom romlarda sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

xvaryx

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini ı8190 custom romlarda sarj sorunu
Arkadaşlar s3 mini telefonumda cm11 cm12 v.b romları denedim custom romların hepsinde sarjım kısa süre içinde bitiyor ama stock romlarda bu durum böyle değil. Sizce sıkıntı ne olabilir.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bazı ROM'lar bunu yapabiliyor, şarj odaklı bir ROM bulmanız gerekiyor.

xvaryx

Üye
    Konu Sahibi
snapdroid

snapdroid

Üye
Bendede cabası carbon cm11 cm12.1 ve miui v5 denedim şarj tutmuyor?

androfilex

androfilex

Üye
Saf aosp rom kullanırsanız(s3mini için var mı bilmiyorum) stock rom kadar batarya performansı alabilirsiniz.
Aosp tabanlı custom romlar, üzerinde değişiklik yapıldığı için çoğunlukla stabilitesi bozuluyor.
Şu ana kadar kullandığım aosp tabanlı romlar arasından en çok beğendiğim Bliss Rom'dur. Adamlar hem 10larca özelleştirilebilir özellik eklemiş, hem pil ömrü stock rom kadar iyi, hem de stock romdan daha akıcı. (S4 mini 9190)

xvaryx

Üye
    Konu Sahibi
Saf aosp rom kullanırsanız(s3mini için var mı bilmiyorum) stock rom kadar batarya performansı alabilirsiniz.
Aosp tabanlı custom romlar, üzerinde değişiklik yapıldığı için çoğunlukla stabilitesi bozuluyor.
Şu ana kadar kullandığım aosp tabanlı romlar arasından en çok beğendiğim Bliss Rom'dur. Adamlar hem 10larca özelleştirilebilir özellik eklemiş, hem pil ömrü stock rom kadar iyi, hem de stock romdan daha akıcı. (S4 mini 9190)
Tmm Sagolun Teşekkürler Deniyeceğim.
S3 mini için AOSP tabanlı rom geliştirilmemiş bir lollipop romu var başka rom bulabilen olursa atabilirmi rica etsem

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla bi ara bende kullandım s3 mini ve omni 5.1 yada Cm12.1 kullanıyordum sarz kötü gitmiyordu öyle

androfilex

androfilex

Üye
Eğer batarya dostu bir rom yüklemek istiyorsan stock rom tabanlı (touchwiz based, stock rom based) bir rom kullanman senin için daha iyi olacaktır

xvaryx

Üye
    Konu Sahibi
Şuan stock roma geçtim ama s3 mini kullanan arkadaşların custom romda sarjı iyi gidiyor benimki 2 3 saat sonra bitiyor anlayamadıgım bu neyse yinede sagolun

androfilex

androfilex

Üye
Şuan stock roma geçtim ama s3 mini kullanan arkadaşların custom romda sarjı iyi gidiyor benimki 2 3 saat sonra bitiyor anlayamadıgım bu neyse yinede sagolun
Arkadaşının s3mini modelleri seninki ile aynı mı?

snapdroid

snapdroid

Üye
Novafusion.pl de aosp romları mevcut. Hatta dünyanın ilk lollipopla çalışan telefonu s3 mini. Aosp 5.0 var ama stabilmi bilmiyorum
Ben 1 günü custom ile tamamliyoeum

xvaryx

Üye
    Konu Sahibi
Novafusion.pl de aosp romları mevcut. Hatta dünyanın ilk lollipopla çalışan telefonu s3 mini. Aosp 5.0 var ama stabilmi bilmiyorum
Ben 1 günü custom ile tamamliyoeum
Custom rom kurduktan sonra ayrıyetten kernel kuruyormusunuz veya bi ayar yapıyormusunuz.

snapdroid

snapdroid

Üye
Custom. Roman,sonra Kernel gerek yok en,azından novafusion romlarda. Bide lolipop romlar için f_Kernel var hem o.c hemde 100mhz ve novathor Settings destekli. Rom kurduktan sonra batarya kalibre yaptınızmı

Sarangni

Sarangni

Üye
Cm12.1 5.1.1 kullanıyoruz evde ki cihaz da şarj su gibi gidiyor ama hakkını vermek gerek ki bu donanım da bir cihaz için performans çok iyi.

xvaryx

Üye
    Konu Sahibi
Custom. Roman,sonra Kernel gerek yok en,azından novafusion romlarda. Bide lolipop romlar için f_Kernel var hem o.c hemde 100mhz ve novathor Settings destekli. Rom kurduktan sonra batarya kalibre yaptınızmı
batarya kalibre yapıyorum ama olmuyor sanırım yada yanlış yapıyorum.
Cm12.1 5.1.1 kullanıyoruz evde ki cihaz da şarj su gibi gidiyor ama hakkını vermek gerek ki bu donanım da bir cihaz için performans çok iyi.
evet performans çok iyi ama bazı kişilerde hem performans hem sarj iyi anlayamadıgım bu =)

androfilex

androfilex

Üye
Rom yüklemeden önce mega wipe yapmayı dener misiniz?
Bir de pil istatistiklerini sık sık kontrol edin. Arkaplanda çalışan bir uygulama bataryayı sömürüyor olabilir.

Üst Alt