Lumia 920 Zil sesi istediğimiz mp3 olarak kişiselleştirme nasıl yapılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

tenagers

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Zil sesi istediğimiz mp3 olarak kişiselleştirme nasıl yapılır ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba ,
Konu başlığı komik gelebilir ama bir saatir deli oldum bu kadar basit birşeyi yapamadım gitti. İstediğim mp3'ü zil sesi yapmak istiyorum fakat napsam şaşırdım . Müzik listesine giriyorum seçiyorm fakat sadece paylaşıyor yada çalıyor . Ayarlar kısmından seçeyim diyorm . Ordada attığım hiç bir mp3 görünmüyor . Bir saatir sinirden kendimi yiyeceğim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

Model : Nokia Lumia 920

• Beğen
Tepkiler: alikan42

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba ,
Konu başlığı komik gelebilir ama bir saatir deli oldum bu kadar basit birşeyi yapamadım gitti. İstediğim mp3'ü zil sesi yapmak istiyorum fakat napsam şaşırdım . Müzik listesine giriyorum seçiyorm fakat sadece paylaşıyor yada çalıyor . Ayarlar kısmından seçeyim diyorm . Ordada attığım hiç bir mp3 görünmüyor . Bir saatir sinirden kendimi yiyeceğim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

Model : Nokia Lumia 920

Telefonunu (kilit ekranı açıkken) USB ile bilgisayara bağladıktan sonra, içindeki Ringtones klasörüne istediğin mp3'leri at.
Daha sonra USB'den telefonu çıkar.
"Ayarlar>Zil Sesleri+Uyarılar>Zil Sesi" yazan yere gel. Parmağınla listeyi kaydır, yukarı doğru gel iyice.
Listede eklediğin mp3'leri görebilirsin.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: orhanyenal, skynet ve tenagers

tenagers

Üye
    Konu Sahibi

Telefonunu (kilit ekranı açıkken) USB ile bilgisayara bağladıktan sonra, içindeki Ringtones klasörüne istediğin mp3'leri at.
Daha sonra USB'den telefonu çıkar.
"Ayarlar>Zil Sesleri+Uyarılar>Zil Sesi" yazan yere gel. Parmağınla listeyi kaydır, yukarı doğru gel iyice.
Listede eklediğin mp3'leri görebilirsin.

Kolay gelsin.

ilk oncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dediğinizi uyguladım fakat o dediğiniz yere geldiğimde hala göstermiyor ısrarla telefondan kaynaklı bir problem olabilir mi acaba ?

braayn

braayn

Üye
marketten zil sesi yaratıcı programını indir kur.bu kadar basit :) kurduğun programda istediğin mp3ü zil sesi kısmına özel başlığı altında taşıyorsun dahas onra telefondan Ayarlar>Zil Sesleri+Uyarılar>Zil Sesi kısmından bakabilirsin ve ayarlayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: orhanyenal ve tenagers

tenagers

Üye
    Konu Sahibi
teşekkrü eederim sağolun arkadaşlar

hassan27

hassan27

Üye
ellerine saglik usta

benimlekal_06

benimlekal_06

Üye
Zilsesi yaraticisi var magazada onu dene ..

flacess

Üye
merhaba arkadaşlar, mesaj sesini istediğim zil sesi nasıl yapabilirim?

R3DDeviL

Üye
mesaj,anlık iletiler,e-posta istediğimiz sesi nasıl yapıcaz bunu bilen varmı arkadaşlar..cevaplar için teşekkürler şimdiden.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
mesaj,anlık iletiler,e-posta istediğimiz sesi nasıl yapıcaz bunu bilen varmı arkadaşlar..cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Zil sesi hariç diğer uyarıların sesleri değiştirilemiyor :no:

• Beğen
Tepkiler: orhanyenal

skynet

Üye
Ringtones klasörüne atıyorum müzik dosyasını ama gözükmüyor :vur

- - - Eklendi - - -

Neyse olayı çözdüm meğerse mp3 bilgileri görünmesine engel oluyormuş mp3tag ile kullanacağınız mp3'ün tüm bilgilerini silin oluyor :oke:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İyi Ögreenmiş olduq :D

byibo

byibo

Üye
yada 40 saniyelik mp3ler atın oylede oluyor ama en güzeli zil sesi yaratıcı uygulamasını kullanmak;)