NovaTR14
Üye
bunda sd swap yapamadım novatr nasıl yapıldığını biliyormusun?
Burdan Bakabilirsin
bunda sd swap yapamadım novatr nasıl yapıldığını biliyormusun?
Burdan Bakabilirsin
12 Saat gitmesi normal ama bu konuda az gittiğini düşünüyorsanız yedek bir tane daha alabilirsiniz benim bataryam şişmişti. Size bi uyarı telefon eğer çok ısınırsa kesinlikle bataryayı hemen çıkartın ve soğmasını bekleyen bu şişmesine ve bataryanın zarar görmesine neden olur + patlamada yapabilir.
Aynen öyle kardeş keşke gelse şu yüksek mah lık bataryalar hemen alıcam şarj konusu çok rahatsız ediyor.Telefonda oyun oynarken sadece bitaz ısınma oluyo.Bataryada şişme felan yok, sık sık kontrol ediyorum.Bu yüksek amper 2500 mahlik felan bataryalar turk alisveris siteletine gelsede alsak da kurtulsak şu şarj sorununda.Telefon pirize bağlı çalışıyo.
Aynen öyle kardeş keşke gelse şu yüksek mah lık bataryalar hemen alıcam şarj konusu çok rahatsız ediyor.

Test Sonuçları:
(Antutu Benchmark : 5487
CPU: 1394
GPU: 2583
RAM: 903
I/O: 607)
NenaMark : 32,0
Batarya:
46 Dakikadır Çalışmakta ve %76 dan %66 ya indi.
Not: Wifi Açık Durumda ve Kullanmakta olduğum 46 dakikadır sürekli Test yapmaktayım.
Uygulamalar Hakkında:
Çoğu Uygulama Arada çalışmayı durduruyor. Ama bu arada sırada olmakta dediğim gibi.
Geçişlerde Hafif Takılmalar Olmakta.
Sesi normal gibi geldi. Kardeşimdede Galaxy W 2.3.6 var onunla karşılaştırıcam.
Unuttuğum bir şey varsa söyleyin hemen yazarım.
beyler arconun başına taş düşmüş romu alpha 8 yapmış ve bu hızla giderse 1-5 seneye final sürüme geçeriz![]()

ya şaka gibi bu adam madem çıkaracaktın adc team niye tamam çıkarın dedinla havlee
teşekkürler zaman buldukça girmeye çalışıyorum
seni buralarda görmek güzel![]()
bence devam etmez ama acaba 3.4.x çekirdeğini güncelleyip çeşit felan yapmak istedi veya adc teama burdan devam edin dergibi olabilir ama final olmaması ve konun kitlenmemesi çok soru işareti bırakıyorBence son yaptığı değişiklikleri güncelledi son olarak koydu. Daha bişey yapacağını sanmıyorum.