[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

bbboguz

Üye
arkadaşlar çok hoşuma gitti yeni sürüm. ancak mesajlardaki titreşimi bir türlü kapatamadım. yani nasıl kapatacağım? yardımcı olabilecek var mı? geri kalan her şey süper. hız, görsellik. ancak mesajlardaki titreşimi kapatamadım. her harfe bastığımda titreşim oluyor ve sırf bu yüzden eski sürümü kurabilriim.. var mı bir çözümü? ben bulamadım da

cabır

Üye
mesajlar ayarlar titresim ordan ayarla

serfiraz21

serfiraz21

Üye
kardeş bu betalar ne zaman çıkacak iki aydır bekliyorum

bilen19

bilen19

Üye
Arco çalışmayı bıraktı başka bir ekip devraldı yakında gelebilir

çok sağol hocam bilgilendirmen için.
arcoda o kadar uğraştı ellerine emeğine sağlık.
benim fırefox un çevirisinden anladığım yeni rom çıkarıp başlayacaklarmış, bu konu hakkında bir bilgin var mı acaba, yani betadan devam edilmeyecek diye okudum ama bilmiyorum ?
sağol şimdiden ilgin için.

ilcarnefice

Üye
çok sağol hocam bilgilendirmen için.
arcoda o kadar uğraştı ellerine emeğine sağlık.
benim fırefox un çevirisinden anladığım yeni rom çıkarıp başlayacaklarmış, bu konu hakkında bir bilgin var mı acaba, yani betadan devam edilmeyecek diye okudum ama bilmiyorum ?
sağol şimdiden ilgin için.

Benim de tek bildiğim bu xda da daha detaylı bilgi olduğu söyleniyor

NovaTR14

NovaTR14

Üye
ve Yeni Romu Çıkartmışlar Hayırlı olması dileğiyle :) İnşallah iyi sonuçlar çıkar.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Birazdan denemeyi düşünüyorum arkadaşım :) Rom yüklerken bataryam hasar görmesin diye eski bataryamın biraz dolmasını bekliyorum. Dener denemez hemen yorumlarımı yazarım.

serfiraz21

serfiraz21

Üye
arkadaşlar bu rom arco romunun devamı mı

ilcarnefice

Üye
Aynen öyle devamı alt yapısı arco nun romu ama bundan sonra bu takım geliştirecek romu

Bu yeni çıkan rom arconun son çıkardığı romun aynısı mı yoksa yeni elemanların da az biraz eklediği şeyler varmı?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bu yeni çıkan rom arconun son çıkardığı romun aynısı mı yoksa yeni elemanların da az biraz eklediği şeyler varmı?
Anladığım kadarıyla iyileştirmeler yapılmış romda + Release sürümüne geçilmiş şimdi dosyaları indiriyorum kullanıp görücez umarım ki batarya ve performans konusunda iyileştirmeler yapılmıştır.

ilcarnefice

Üye
aynen şu anda bende indiriyorum bakalım nasıl birşey olmuş

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Daha şimdi kurdum hafif takılmalar var. Şarj konusunda daha bişey diyemicem şimdi yeni bataryamı taktım eski bataryamı çıkarttım Antutu Beachmark sonuçlarına bakıcam. Herhangi bir test yapmamı ve ya herhangi birşeye bakmamı isteyen buraya yazabilir.

serfiraz21

serfiraz21

Üye
kardeş otomatik tekrar arama var mı bakarmısın alphalarda yok

ilcarnefice

Üye
kardeş otomatik tekrar arama var mı bakarmısın alphalarda yok

bende kurdum kontrol edeyim

serfiraz malesef gelmemiş ve oraya girdiğimde dikkat ettim telefon ayar menüsünün bir kısmı hala ingilizce..

• Beğen
Tepkiler: serfiraz21

tarık_07

Üye
Birazdan denemeyi düşünüyorum arkadaşım :) Rom yüklerken bataryam hasar görmesin diye eski bataryamın biraz dolmasını bekliyorum. Dener denemez hemen yorumlarımı yazarım.

Tamam beklioruz gözlemlerini.Rom kurmak bataryaya zarar verirmi? Bende çok rom denedim.Bataryam 12 saat anca gidiyor, yeni batarya mı almalıyım sizce?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Tamam beklioruz gözlemlerini.Rom kurmak bataryaya zarar verirmi? Bende çok rom denedim.Bataryam 12 saat anca gidiyor, yeni batarya mı almalıyım sizce?
12 Saat gitmesi normal ama bu konuda az gittiğini düşünüyorsanız yedek bir tane daha alabilirsiniz benim bataryam şişmişti. Size bi uyarı telefon eğer çok ısınırsa kesinlikle bataryayı hemen çıkartın ve soğmasını bekleyen bu şişmesine ve bataryanın zarar görmesine neden olur + patlamada yapabilir.

ilcarnefice

Üye
bunda sd swap yapamadım novatr nasıl yapıldığını biliyormusun?

Üst Alt