ayen fiyat yükselmiş s3 miniden bile pahalı![]()

Satalım üstüne 100 150 ekleyelim de s4 mini alalım
Arco izindeyiz :P![]()
dostum bişey soracam. bende bu rom da wifi problemi oluyor. wifi uzun süre bağlı kalamıyor. bağlı görünüyor ama internette girdiğimde bağlantı hatası veriyor. bu bitek bende mi oluyor yoksa rom da bi wifi bug ı var mı
Ya bu hesap makinesini nasip duzeltcez sonuclari fhg gibi cevaplar veriyor 3x6=12 diyor
arkadaşlar selam.
spirit UL'de qdsp5v2 Altern yapınca telefon kitleniyor ve cevap vermeyi kesiyor...
hani belki kasar kasar da birazdan gelir diye çok bekledim ama telefon geri gelmiyor...
mecburen hard reset atıyorum telefona, tekrar başlatıyorum
spirit fm'i çalıştırmayı başarabilen var mı?
ya da başka bir alternatif program var mı bildiğiniz?
(alpha7 için konuşuyorum)
- - - Eklendi - - -
dostum, hexadecimal veya binary moduna getirmişsin hesap makinesini...
onu normal, günlük hayatta kullandığımız sayı sistemi moduna, yani decimal moda geri getir...
bunun için hesap makinesinin ana ekranını sola kaydır, oradaki "Dec" yazan butona bas...
Bu Rom' da hangi Kernel daha iyi uzun şarj süresi sağlıyor ? ve CM9 la karşılaştırılabilir mi ? Hangisi daha iyidir Performans açısından teşekkürler![]()
s.a arkadaşlar telefonu aldığım ilk gün cyanogenmod 9 yükledim biraz kullandım hatalarından dolayı silip custom rom a geçtim şu anda kullanılabilir en iyi rom hangisi acaba sayfaları biraz okudum ama 15 sayfa falan pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.problemsiz olanı anladığım kadarıyla cm9 onumu yüklesem acaba
benim sorunum şu ...benim eski romda hafıza kartı 8 gb iken 2 gb sini telefona eklemiştim. ext 4 olarak şimdi bu romda bnm hafıza kartımdan cıkan 2 gb gözkümüyor birde bllek hemen doluyor toplam 160 mb gözüküyor . bunu nasıl eski romdaki gibi hafıza kartından eklerim gigabayt ?