Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır?

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
Şimdi başka bir arkadaş daha turkcell romdan global roma geçiş yapmış, dead flaş yaparak. Daha sonra nokia care suit'e cihazı bağlayarak açmış ve programda yine eski turkcell rom olduğu görünüyormuş ama normalde o anda cihazın içinde çalışır halde olan rom global rommuş. Ben de onu dedim sana yani sende bir NCS ile bağlayıp bak bakalım program cihazın içindeki romu ne olarak görüyor? Bir de aynı kontrol işlemini nokia software updater ile denemeni rica etmiştim :)

denerim ama şimdi olmaz

HalfEvil333

Üye
arkadaşlar ben olayı farkettiğimde rom nsu dan çoktan kaldırılmıştı benim telefonda turkcell rom var data sense kesinlikle olsun istiyorum telefonum L920 siyah bu beyaz global romu yuklersem sorun olur mu ? bir de flash işlemini daha önceden yapmış birisi team viewer dan bana yardım edebilir mi dil bölge ayarlarını yaptığım halde programming sekmesi açılmıyor..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben olayı farkettiğimde rom nsu dan çoktan kaldırılmıştı benim telefonda turkcell rom var data sense kesinlikle olsun istiyorum telefonum L920 siyah bu beyaz global romu yuklersem sorun olur mu ? bir de flash işlemini daha önceden yapmış birisi team viewer dan bana yardım edebilir mi dil bölge ayarlarını yaptığım halde programming sekmesi açılmıyor..

Aynı modelin romu olduğu sürece sıkıntı olmaz.
Siyah'a ister beyaz yükle, ister kırmızı, ister sarı... :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

efedip

Üye
bu rom da urun kodu 059Q9G3

efedip

Üye
bu rom da urun kodu 059Q9G3 ama benim telefon kodum G2 o yuzden yapamiyorum listeye G3 lu rom geldi start yaptim retry gelmedi yani baglanti kesildi falan demedi direk paket yukleniyor dedi ve reset atiliyora gecti daha sonrada paket uyumu falan deyip hata verdi ne yapmam lazim

blackcemre

Üye
Flash atarkwn telefonunuz hep kırmızı renk oluyor mu yoksa kapalımı atıyor flash.

blackdevilx

blackdevilx

Üye
bende yükledim anlatımda emegi geçen herkese teşekkür.....

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bende yükledim anlatımda emegi geçen herkese teşekkür.....

Flaşlamadan sonra yapılması gereken güncellemeleri yapmayı unutmayın.
Ve tümünü yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın. :oke:

- Nokia Hesabı
- Aksesuarlar
- Erişim Noktası
- Ekran ve Dokunma
- Verilerimi Aktar
- HERE Drive+
- HERE Maps
- Ayrıca HERE City Lens'i kendiniz tekrar sıfırdan kurmalısınız. ROM'la birlikte gelmiyor.
- Bir de HERE Maps'e girince Haritaları İndir diyerek çevrimdışı Türkiye haritasını tekrar kurmanız gerekiyor. 222 MB civarı.

• Beğen
blackdevilx

blackdevilx

Üye
bu guncellemeler nereden yapıcaz aksesuarları buldum kalanları ?

zkzkzk

Üye
Arkaaşlar merhaba. sayenizde kavuştum telefonuma. :)
bir sorum olacak. telefon kapanmadan önceki yedeğe dönmek ister misiniz diye soruyor. güncel bir yedek, ona dönmem sorun yaratır mı? dönersem amber vs güncellemeler gitmiş olur mu?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkaaşlar merhaba. sayenizde kavuştum telefonuma. :)
bir sorum olacak. telefon kapanmadan önceki yedeğe dönmek ister misiniz diye soruyor. güncel bir yedek, ona dönmem sorun yaratır mı? dönersem amber vs güncellemeler gitmiş olur mu?

Eğer amber'li halini flaşladıysanız o yedek sadece uygulama,kişiler gibi şeyleri yükler.

İşletim sistemine dokunmaz ;)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
open product kısmından rm-821 i seçiyorum.sonraki kısımda programming bir türlü olmuyor.nasıl yapacaz )):

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
open product kısmından rm-821 i seçiyorum.sonraki kısımda programming bir türlü olmuyor.nasıl yapacaz )):

Eğer Windows Vista, 7 veya 8 kullanıyorsanız bilgisayarınızın dil ve bölge ayarlarını Amerika/İngilizce olarak ayarlamalısınız.

• Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
ayarlıyorum.bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar yapıyorum.ama programming kısmı aktif olmuyor bir türlü

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
The file 'C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\RM821_3047.0000.1326.2001_RETAIL_eu_turkey_244_01_241683_prd_signed.ffu' from the data package is corrupted.

bu seferde bu hata çıktı başıma.bi türlü yapamadım.bunun sebebi nedir ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
The file 'C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\RM821_3047.0000.1326.2001_RETAIL_eu_turkey_244_01_241683_prd_signed.ffu' from the data package is corrupted.

bu seferde bu hata çıktı başıma.bi türlü yapamadım.bunun sebebi nedir ?

Sanırım Winrar dosyasını indirirken ya da açarken dosyalar sorunlu/eksik inmiş veya açılmış.

Yani -eğer winrar dosyasını bilgisayarınızda açarken bir bellek veya disk sorunu olmamışsa- Rom paketini tekrar ve hızlı/sorunsuz bir bağlantı ile indirmeniz gerekebilir.

Yahut da dosyalarının adı veya konumu yanlış olabilir.

Bizimle dosyaları attığınız yerin ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü?

Konumu, dosya adlarını ve paket içeriğini bir kontrol edelim.
:hmmm
Bu durum genellikle indirirken internet bağlantınızda ya da indirdikten sonra dosyayı açarken bilgisayar veya bilgisayar belleğinde/diskinde yaşanan sorunlardan kaynaklanır.

• Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye

imcem

Üye
Invalid response from device, incorrect message id hatası alıyorum

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
tum sorunlari halletim dediginiz gibi yeniden indirdim bu sefer oldu usb kablosu telefonu tanimiyordu onunda driveri indirdim kurdum su an telefonda lumia amber olarak gozukuyor yardimlar icin tesekkurler:bye2:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ardacumhur

Üst Alt