Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır?

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
tum sorunlari halletim dediginiz gibi yeniden indirdim bu sefer oldu usb kablosu telefonu tanimiyordu onunda driveri indirdim kurdum su an telefonda lumia amber olarak gozukuyor yardimlar icin tesekkurler:bye2:

O zaman şimdi forumu keşfetme zamanı ;)

Aramıza hoş geldin :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
tum sorunlari halletim dediginiz gibi yeniden indirdim bu sefer oldu usb kablosu telefonu tanimiyordu onunda driveri indirdim kurdum su an telefonda lumia amber olarak gozukuyor yardimlar icin tesekkurler:bye2:

Geçmiş olsun :oke:
Amber güncellemesi ile pek çok yenilik geldi, forumdaki konuları takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

igordom

Üye
şuan çok acil yardım lazım ekranda ayar şeysi ve şimşek logosu bekliyor öyle usb den çıkardım telefon ne kapanıyor ne açılıyor beyler bataryayı çıkarırsam sonunu düşünmek istemiyorum bişey söyleyin

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bende Xp üzerinde yapmaya çalışıyorum lakin QUALCOM MSM DEVICE diye tanınmayan donanım var acaba o yüzden mi başlamıyor.
Yoksa söylenilen herşeyi yaptım Şu resimli şekilde 2 Tuşa bas hatası veriyor.

braayn

braayn

Üye
yaptımm yaptım yaptım yaptımmmmmmmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bende Xp üzerinde yapmaya çalışıyorum lakin QUALCOM MSM DEVICE diye tanınmayan donanım var acaba o yüzden mi başlamıyor.
Yoksa söylenilen herşeyi yaptım Şu resimli şekilde 2 Tuşa bas hatası veriyor.

Telefonunuzu kapatıp öyle deneyin ;)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Telefonu şimşek logolu ekrana alıyorum orada oluyor bu dediklerim zaten...

- - - Eklendi - - -

Aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Donanım Yöneticisinde de tanınmayan cihaz var

Sanırım bundan dolayı yükleyemiyorum.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
allahını seven video çeksin

kucukdev

Üye
usta lumia 820 için rom linki yokmu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: efenim artık sistem Amber :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu şimşek logolu ekrana alıyorum orada oluyor bu dediklerim zaten...

- - - Eklendi - - -

Aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Donanım Yöneticisinde de tanınmayan cihaz var

Sanırım bundan dolayı yükleyemiyorum.

Hayır donanımın bulunmaması ile ilgisi yok.

O resimde görülen şey de hata değil.

Uygulanması gereken işlemleri anlatıyor.

Onları yaptıktan sonra flaşlamayı başlatabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Online olarak ancak halledebildim. Emeği geçenlere teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

endera

Üye
bu yöntem ile lumia 800 e turkce yazılım atılabiliyor mu ? atılıyor ise bu yazılımı nerden indirebilrim..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bu yöntem ile lumia 800 e turkce yazılım atılabiliyor mu ? atılıyor ise bu yazılımı nerden indirebilrim..

Rom dosyalarını bulduğunuz takdirde atabilirsiniz.
Ancak Lumia 800'e resmi olarak türkçe desteği gelmediği için herhangi bir yerden Türkçe Rom bulmanız çok zor.

Türklerin kendilerinin yapmış olduğu bir rom vardır belki.

Ancak öyle bir şey olursa indirip onu flaşlayabilirsiniz.

Epey araştırmanız gerekecek.
(Ki sorunsuz çalışıp açılacağının garantisi yok böyle bir durumda bile)

endera

Üye
verdiğiniz cevap için çok teşekkürler... türkçe dil paketının birilerinin hazırladığı duymuştum... başarılı bir dil paketiymiş ama ben lınklerını bulamadım... flashlama konusunda da acemiyim ama bu anlatılanların ışıgında yapabilirim sanırım telefoncular 50tl karşılığı atıyorlarmış ama ne gerek var.. yapılıyorsa bunu bende yaparım dedim yanlız materyal bulamadım acıkcası... turkce bulamasamda şu anda lumia 800 e atılacak en iyi yazılım hangisidir... ayrıca kılıtlı yada kılıtsız olmama gibi durumları mı var lumıalar da... yazılım atılabılmesi acısından...

son bır sorum daha olacak lumıa 800 ile arama yaparken telefon araması yada viber araması arama esnasında ekran kararıyor... arama bıtınce ekran gerı gelıyor veya arama esnasında elim ekran uzerınde olursa ekran acık kalıyor bunun sebebi nedir..

Rom dosyalarını bulduğunuz takdirde atabilirsiniz.
Ancak Lumia 800'e resmi olarak türkçe desteği gelmediği için herhangi bir yerden Türkçe Rom bulmanız çok zor.

Türklerin kendilerinin yapmış olduğu bir rom vardır belki.

Ancak öyle bir şey olursa indirip onu flaşlayabilirsiniz.

Epey araştırmanız gerekecek.
(Ki sorunsuz çalışıp açılacağının garantisi yok böyle bir durumda bile)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia800 için resmi olarak Türkçe dil destegi verilmedi. Bunun için custom rom yuklemelisiniz. Fakat custom romlari da nokia flash araclari gormez. Cihazinizi Türkçe yapmak istiyorsaniz bunu yapan bir iki kişi var ama ben tanimiyorum araştirirsaniz bulabilirsiniz.

skynet

Üye
Bu dead flaş olayı diyelim telefona yazılım yükleme esnasında elektrik gitti ve açılmadı bu yöntemle telefonu kurtarabilir miyiz :islik

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu dead flaş olayı diyelim telefona yazılım yükleme esnasında elektrik gitti ve açılmadı bu yöntemle telefonu kurtarabilir miyiz :islik

Aynen. :evet:

Zaten adı üstünde "dead flaş".
Elektrik sinyalinden başka bir şeyi olmayan, üzerinde sistem bulunmayan veya bulunsa da çalışmayan ölü bir tenekeye yazılım yüklüyorsunuz. :kıskıs:

Yani telefon donanımsal aksam bakımından çalışır durumda olduğu sürece, hemen hemen her türlü durumdan dead flaş ile kurtulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt