WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

abi nokia care suite yüklü mü ? halledelim hemen yüklüyse.

en üstte data package manager var. ona tıkla. yukarıda sol kutucuğa RM-821 yaz diğer tarafa da ;

siyah ise Q59Q9G2 beyaz ise Q59Q9G3 yaz search de. sonra altta bulacak direk 1308.0001'i. orada play tuşu var oradan indirmeyi de başlatabilirsin.

Sarı ise :d:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Beyazı

- - - Eklendi - - -

Tamam adaş Bi dakika musade et

- - - Eklendi - - -

bende rom indirilmiş hazır producte bile atmıştım az önce

yasirtaha

yasirtaha

Üye
tamam az müsade et geliyorum

PureFood

PureFood

Üye
tamam az müsade et geliyorum

tamam abi benim 1308.0001 daha yüzde 20de. 1 megabit internet var o yüzden yavaş iniyor. Uyku yok bu gece :D sağlam telefona bişey yapmayalım da

yasirtaha

yasirtaha

Üye
şimdi nerde tam olarak yerini söyle

mahosa

Üye
Bende şimdi global sürümünü yükledim. şimdi 5957 ye yükseltiyo. umarım ondan sonrada ambere yukseltir.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yok rm 821
kodu filan varya
Q59Q9g3

- - - Eklendi - - -

nereye yazacam

mahosa

Üye
Bende şimdi global sürümünü yükledim. şimdi 5957 ye yükseltiyo. umarım ondan sonrada ambere yukseltir.

5957 ye yükseltti. şimdi tekrar 5957 sürümüne yükseltme önerisinde bulunda. garip bi olay. tekrar yüksektiyor bakalım.

PureFood

PureFood

Üye
abi nokia care suite'yi açınca en tepede data package manager var ya, orada. 1308'i indirmek için onlar, ama sen indi demiştin ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben onu indireli 3-4 ay oldu adaş çoktan var bende zaten

- - - Eklendi - - -

telefon turkcell romu atınca gözüküyor ama globali atınca gözükmüyor ki ben naviden çekmiştim bunları

PureFood

PureFood

Üye
hmm.. turkcelli görüyor ama global görmüyor ha çok ilginç.. ben de boşuna indirmesem mi ne yapsam..

mahosa

Üye
Glabali bende yükledim. bendede görmedi. hep aynı sürümü yüklemek istiyor..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bilmem ben kıştan beri uğraşıyorum yukleyemedim

PureFood

PureFood

Üye
Çok ilginç... Bir de ben.deneyeyim bakalım. Neden 0002 yüklü cihaza 0001 yukletmiyor çok saçma aslında.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Valla arkadaşlar ben bu işi başaran olursa yardımlarını bekliyorum

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Özel Bi nedeni yokda yanlışlıkla indirmiştim oda yukleyemeyince kafama takıldı bende Bi saplantı haline geldi ya ben bişeyi eksik yapıyorum yada bu böyle olmak zorunda

Üst Alt