Nokia Amber + GDR2 Güncellemesi İle İlgili Soru Ve Sorunları Burada Paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye

ah işte ah ne biliyim herkes fark yok dedi ben de uğraşmak istemedim nokiaya mail atcam bize niye yok diye bence sadece data sense değil data sense 200 mb mı olacak başka şeyler de eksik

Belki 14 ağustosta küçük bir güncellemeyle eksik paketleri gönderirler :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Belki otayla gelecek güncellemede olur:hmmm

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar Turkcell romlu cihazlar ota güncellemerinde nokia tarafından özelleştirilmiş güncellemeler alıyor.Bu yüzden Turkcell romlu cihazlara normal sürümü yüklediğiniz için sıkıntı yaratması muhtemel. Büyük ihtimalle normal ota güncellemesinde Turkcell romlu cihazlara data sense gelmesi olası bir ihtimal.

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar Turkcell romlu cihazlar ota güncellemerinde nokia tarafından özelleştirilmiş güncellemeler alıyor.Bu yüzden Turkcell romlu cihazlara normal sürümü yüklediğiniz için sıkıntı yaratması muhtemel. Büyük ihtimalle normal ota güncellemesinde Turkcell romlu cihazlara data sense gelmesi olası bir ihtimal.

o zaman biz napıcaz o zaman farklı surum numarası olması gerekiyor

dücane

dücane

Üye

Denemekte yarar var bence Lumia pusher ile bi kontrol et ;)

Tesekkürler Hocam, Pusher ´i yükledim, bir de ne göreyim ekran dokunma güncellemesi var, güncellemeyi yaptim, telefonu yeniden baslattim bir de ne göreyim, o özellik gelmis. Allah razi olsun

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve ardacumhur
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Peki NL920'lerde operatör sınırlaması var mı yoksa sadece ROM'a mı bağlı bununla ilgili bir bilgimiz var mı abi?

Lumia 920'lerde yorumlardan gözlemlediğim kadarıyla ROM ile alakalı.
Zaten 2 çeşit Rom var. Turkcell ve Global.
Global'de sıkıntı yok, paket sanırım. (Global olup da hattı Turkcell olan birine de sormak lazım)
Ancak Turkcell'den satın alınan Turkcell ROM'lu cihazlarda DataSense yok gördüğüm kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tesekkürler Hocam, Pusher ´i yükledim, bir de ne göreyim ekran dokunma güncellemesi var, güncellemeyi yaptim, telefonu yeniden baslattim bir de ne göreyim, o özellik gelmis. Allah razi olsun

Allah hepimizden razı olsun

Hayırlı olsun :)

Farketmişsinizdir uzun zamandır gelemedim buralara ama bu akşam gelmemek olmaz dedim ne mutlu bana yardımım dokundu birilerine :)

• Beğen
Tepkiler: dücane
ÖEY

ÖEY

Üye

Lumia 920'lerde yorumlardan gözlemlediğim kadarıyla ROM ile alakalı.
Zaten 2 çeşit Rom var. Turkcell ve Global.
Global'de sıkıntı yok, paket sanırım. (Global olup da hattı Turkcell olan birine de sormak lazım)
Ancak Turkcell'den satın alınan Turkcell ROM'lu cihazlarda DataSense yok gördüğüm kadarıyla.
Mr.H'in hattı turkcell ama rom global ve data sense varmış:oke:

dücane

dücane

Üye

Allah hepimizden razı olsun

Hayırlı olsun :)

Farketmişsinizdir uzun zamandır gelemedim buralara ama bu akşam gelmemek olmaz dedim ne mutlu bana yardımım dokundu birilerine :)

Mübarek Ramazan ayi hürmetine Rabbim sanada hep yardim etsin...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mr.H'in hattı turkcell ama rom global ve data sense varmış:oke:

Ok. O zaman o sorumuz da açıklığa kavuşmuş oldu.
Demek ki DataSense olayı tamamen Rom sürümüyle alakalı.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Vodafone,Avea,Turkcell farketmiyor.

Eğer Turkcell ROM'lu cihaz ise Datasense yok,
Global ROM'lu cihaz ise özellikler tamamen var?

Doğru mu?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Vodafone,Avea,Turkcell farketmiyor.

Eğer Turkcell ROM'lu cihaz ise Datasense yok,
Global ROM'lu cihaz ise özellikler tamamen var?

Doğru mu?

Evet kardeşim, şu an itibariyle görünen manzara öyle.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Önceki yedeklemeleri nasıl silerim acil yardım??????????

dücane

dücane

Üye
Bir sorum daha olacak. Artik varsayılan kamera uygulaması değiştirebilme imkanimiz olacakti, kamera dügmesine basinca istedigimiz uygulama baslayacakti. Bunu nereden degistirecegiz?

Üst Alt