Sago neden kaf kef kullanıyor desek, tersinden küfür çıkıyor diyeceksiniz.
O videoda küfür ler var şarkı tersine. Yani söz öyle saniyorsunuz
hayırlı sahurlar dostlar
baktım anasayfada bu konu çok yorum almış bakayım dedim
kardeş sizin sagoyla derdiniz nedir ya şu illuminati diyen arkadaşlara soruyorum. gereksiz bi muhabbet. kişinin içindekini yalnızca ALLAH bilir bunu tartışmak suizan eylemek kul hakkına girer kendi ağzından söylemedikçe bu iddialar gıybet sayılır ve ruz-ı mahşerde hakkını alır sago..esselamu aleykumhayırlı sahurlar dostlar
baktım anasayfada bu konu çok yorum almış bakayım dedim
kardeş sizin sagoyla derdiniz nedir ya şu illuminati diyen arkadaşlara soruyorum. gereksiz bi muhabbet. kişinin içindekini yalnızca ALLAH bilir bunu tartışmak suizan eylemek kul hakkına girer kendi ağzından söylemedikçe bu iddialar gıybet sayılır ve ruz-ı mahşerde hakkını alır sago..
audacity programıyla ateşten gömlek şarkısını tersten dinledim inanın banaçok saçma sapan bişey oldu. sagopa kimseden bişey saklayacak adama benzemiyor![]()
audacity programıyla ateşten gömlek şarkısını tersten dinledim inanın banaçok saçma sapan bişey oldu. sagopa kimseden bişey saklayacak adama benzemiyor![]()

illuminati denen şey tam olarak ne ?
Dünyayı kendi ellerine almaya çalışan bir din internetten araştır.
din kelimesi o kadar basit bir şey değil haluk
Allah katında tek din İslamdır.
Canlı yayında insanları namaza çağırıyor. Hocam daha ne olsun. Cübbeli bile seviyor o adamı