Sago'ya İlluminati Diyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
hiç demet akalın, ozan doğulu, atiye gibi sanatçıların Allah'tan bahsettiğini duydunuz mu?

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

-efşan

-efşan

Üye
Yahu illuminati o kadar basit bir şey değil ki.
Kelime anlamı ile anlıyor bir çok insan bunu. İyice çocuk muhabbetine döndü diyebilirim.
Boşverin siz. Dinleyin yahut dinlemeyin. Beğenin yahut beğenmeyin.
Ama bunu kişiselleştirmeyin.

• Beğen
Tepkiler: maxidor
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Dinleyin demiyorum. Sevin demiyorum sadece o adam illuminati degil diyorum

• Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
"Düşmez kalkmaz bir Allah'dır uyan."
Diğer dostum hakka karşı geldi beki bir daha doğrulmadı"

" 2 rekat namaz kıl"

Şimdi bu adammi illuminati?

• Beğen
Tepkiler: maxidor ve crazy_burhan
HAM ZA

HAM ZA

Üye
esselamu aleykum :) hayırlı sahurlar dostlar :) baktım anasayfada bu konu çok yorum almış bakayım dedim :) kardeş sizin sagoyla derdiniz nedir ya şu illuminati diyen arkadaşlara soruyorum. gereksiz bi muhabbet. kişinin içindekini yalnızca ALLAH bilir bunu tartışmak suizan eylemek kul hakkına girer kendi ağzından söylemedikçe bu iddialar gıybet sayılır ve ruz-ı mahşerde hakkını alır sago..

• Beğen
Tepkiler: crazy_burhan
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
esselamu aleykum :) hayırlı sahurlar dostlar :) baktım anasayfada bu konu çok yorum almış bakayım dedim :) kardeş sizin sagoyla derdiniz nedir ya şu illuminati diyen arkadaşlara soruyorum. gereksiz bi muhabbet. kişinin içindekini yalnızca ALLAH bilir bunu tartışmak suizan eylemek kul hakkına girer kendi ağzından söylemedikçe bu iddialar gıybet sayılır ve ruz-ı mahşerde hakkını alır sago..

Aleykum selam birader., açıklama için teşekkür ederim. İlluminati diyenlere gelsin...

• Beğen
Tepkiler: maxidor, crazy_burhan ve HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
audacity programıyla ateşten gömlek şarkısını tersten dinledim inanın banaçok saçma sapan bişey oldu. sagopa kimseden bişey saklayacak adama benzemiyor :hmmm

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
audacity programıyla ateşten gömlek şarkısını tersten dinledim inanın banaçok saçma sapan bişey oldu. sagopa kimseden bişey saklayacak adama benzemiyor :hmmm

Haklısın kardeş. Sen lafı nereye getirirsen oda oraya uzar., adamlar küfür sanıyor

• Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Sagopa kajmer illuminatiye diss attı. Aha öylediyolar. Adı düşünmek için vaktin var. Bence haklılar.

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
  • Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu üste mi alsak ne? Tuttu :ehe

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
şuraya bakın ne anlamlar yüklemişler

• Beğen

ümran

Üye
illuminati denen şey tam olarak ne ?

hardal00

hardal00

Üye
Haluk once arastir dunyayi ele gecirmeye calidan din ne bu adamlarda din yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Arkadaslar size ne? Yahu adami niye illaki cok eindar veya degil diye gostermeye calisiyorsunuz? Size ahirette sevap mi verecek?
Adam istedigini yapsin. Gitsin uyusturucu kullansin, icki icsin, seks yapsin... Gitsin illuminatiye hizmet etsin, isterse gitsin Voldemort'tan yana olsun, Olum Yiyen olsun. Size ne ya adam istedigini yapsin...

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson

Üst Alt