Sago'ya İlluminati Diyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaslar size ne? Yahu adami niye illaki cok eindar veya degil diye gostermeye calisiyorsunuz? Size ahirette sevap mi verecek?
Adam istedigini yapsin. Gitsin uyusturucu kullansin, icki icsin, seks yapsin... Gitsin illuminatiye hizmet etsin, isterse gitsin Voldemort'tan yana olsun, Olum Yiyen olsun. Size ne ya adam istedigini yapsin...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu herif o burunla nasil nefes aliyor? :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Nefes alıyor mu emin değiliz başka bir olay var ismi lazım değil.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Nefes alıyor mu emin değiliz başka bir olay var ismi lazım değil.

Ya bir sey soracagim. Ben seriye tekrar basladim dun bitti. Melez Prens'i sinemada izledigim zaman Snape'in Harry'den yana oldugu sonucuna vardigimi hatirliyorum. Ustelik Birlikte izledigimiz arkadasim da ayni seyi dusunmustu. Simdi bir daha izledigimde Oyle bir sonuca varamadim. :hmmm Melez Prens 'te boyle bir ipucu var mi?

Bir sey daha var. Ben bu Melez Prens olayini anlamadim. Snape melez prens ama daha olaganustu bir seyler olmasi gerekmez miydi melez prensle ilgili? Filmin cok az bir kisminda melez prense deginmislerdi.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Ya bir sey soracagim. Ben seriye tekrar basladim dun bitti. Melez Prens'i sinemada izledigim zaman Snape'in Harry'den yana oldugu sonucuna vardigimi hatirliyorum. Ustelik Birlikte izledigimiz arkadasim da ayni seyi dusunmustu. Simdi bir daha izledigimde Oyle bir sonuca varamadim. :hmmm Melez Prens 'te boyle bir ipucu var mi?

Bir sey daha var. Ben bu Melez Prens olayini anlamadim. Snape melez prens ama daha olaganustu bir seyler olmasi gerekmez miydi melez prensle ilgili? Filmin cok az bir kisminda melez prense deginmislerdi.

Seriyi bende indirdim 1 hafta önce baştan felsefe taşını izledim bugünde sırlar odasını izlerim herhalde.

Snape'in bende harry den yana olduğunu düşünüyordum.Melez prense az değinmeleri olağanüstü şeylerin olup olmaması konusu yönetmenle alakalı bilmiyorum yani.Kitabını okumak lazım ucuz olsa okuyacağım da seriyi almaya kalkınca çok tuzlu oluyor.
Şu ana kadar izlediğim filmlerin kitapları varsa kitapları hep daha iyi olmuştur.(Hobbit-Lotr-Açlık Oyunları)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Seriyi bende indirdim 1 hafta önce baştan felsefe taşını izledim bugünde sırlar odasını izlerim herhalde.

Snape'in bende harry den yana olduğunu düşünüyordum.Melez prense az değinmeleri olağanüstü şeylerin olup olmaması konusu yönetmenle alakalı bilmiyorum yani.Kitabını okumak lazım ucuz olsa okuyacağım da seriyi almaya kalkınca çok tuzlu oluyor.
Şu ana kadar izlediğim filmlerin kitapları varsa kitapları hep daha iyi olmuştur.(Hobbit-Lotr-Açlık Oyunları)
Aynen pahali. Ama ikinci el alip baslayacagim kitaplara. :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
adam namaz kılıp esrar sarıyo :D ama bu sadece onun için deil tüm rapciler böyle yapıcak bişey yok ülluminatici olsalarda sizene siz ülliminatiyi desteklemeyin yeter

Esrar sariyor deyip bilip bilmeden konusursan orda dur derim,medyanin her dedigine inaniyorsan kendini bi gozden gecir.esrar sarmak satmak nerde serbest? Adam evinde pasa pasa Kitabini okuyor bana nerden biliyosun diye sorarsan bizim foruma bi ugra derim yada twettera.hemen camur atacak biryer ariyosunuzda camur elinizde kaliyor hep,kalirda..

• Beğen
Tepkiler: maxidor
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Sagopa kajmer'in dini kullanarak hayran topladığını düşünüyorum.
İlluminati konusuna gelecek olursak onunda var olduğunu fakat etkin olmadığı kanısındayım.

Hayran toplamak gibi bir dusuncesi olsa dini kullanmaz,emin olabilirsin cunku dinsiz daha fazla ;)

• Beğen
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
şöyle bir düşününcede zaten hayırlı bir iş yapmıyor zaten :hmmm (dinimizde müziğe yer yok)

muzigi nasil kullandigina gore degisir orasi,senin ezbere bildigin sarki sozlerinde ayetler hadisler gizli,sarki sozu degilde bunlari ezberliyosun farkinda olmuyosun en cokta bunu seviyorum sonra meal okurken, hadisler arastirirken denk geliyosun ve daha cok seviyosun :) kim ne derse desin siz kendi dediginize bakin kalbinizden nasil geliyorsa oyle yapin :) baskalarina kulak vermeyin yoksa iki kulaginizida kaybedersiniz ;)

• Beğen
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Arkadaslar kusuruma bakmayin foruma anca girince tek tek cevap veresim geliyor :)

• Beğen
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Arkadaslarim ben de sagocuyum ve bu adam illuminati üyesi.Ve şarkılarıda sıradan deil.Örnein "beni anlaman için gerek biraz bilgi" dediginden de anlasilio.Ateşten gömle şarkısını tersten dilnledinizlmi hiç programlarla? youtubede var bakın.Bu adamın şarkılarının bazıları şifreli.Bir şarkısını tersten dinlediğimde; istemesemde bu b*k un içindeyim dior.Sarkının adını unuttum.Yani bu adam mason ama istemiyor olmak."Her kıyasta dilime değer bıçağa ait keskin uç"....Ama sonuna kadar sagocuyum...

Duzden anlamamissin atesten gomlegi tersten dinlemissin nasil anladin bilemem ama tersten anlamaya calisana kadar duzden anlamaya calissan efsanevi parcayi anlardin,sonuna kadar sagocuyum demek icin sagoyu iyi anlaman gerekir,album kartonetini ac ve dusun ne anlatmis.. Onu anlaman icin gerek biraz bilgi ;) bizim yolumuzun adı Tahaaaaa aaaaa ;)

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
O kadar seyi bosuna mi yazdim ben?!

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
O kadar seyi bosuna mi yazdim ben?!

Sirayla okuyup cevap veriyordum,seninkini sonra okudum..kim hakliysa hakkini veririm,haksizlik yapmam. Yunus abimi bunlara karsi heryerde savunurum,hicte pisman olmadim.. ben en dogru bildigim yolu sonuna kadar savundum..

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sirayla okuyup cevap veriyordum,seninkini sonra okudum..kim hakliysa hakkini veririm,haksizlik yapmam. Yunus abimi bunlara karsi heryerde savunurum,hicte pisman olmadim.. ben en dogru bildigim yolu sonuna kadar savundum..

Yov ye?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hayran toplamak gibi bir dusuncesi olsa dini kullanmaz,emin olabilirsin cunku dinsiz daha fazla ;)

1- Türkiyenin %90'ından fazlası Müslüman şimdi sen bana dini kullanmasının mantıksız olduğunu mu söylüyorsun?

2-Dinsiz daha fazla demişsin Dünyada dinsiz olan insanlar çok azınlıktır.Din dediğinde insanın aklına müslümanlık hristiyanlık yahudilik vs gelir.

3-Dinden kastının müslümanlar olduğunu varsayarsamda , Her şanatçı ilk önce kendi ülkesinde dinlenir ve ünlenir sanatını icra ettiği dile göre o dili konuşan toplumlar tarafından dinlenir izlenir vs. Dolayısıyla ilk önce hayran toplaması için islam üzerinde durması gerekir ki türkiyedeki insanların bir çoğunun beğenisini kazanabilsin.

Sagopa Kajmer çıkıp ateitslikle ilgili şeyler söyleseydi bu sevginizin saygınızın sonsuz bir nefret olacağını düşünüyorum.Ve sonucunda da Türkiyede sevilmeyen insanların aklına fesat sokan bir insan olarak anılırdı hayranı filanda olmazdı.

Cevabını bekliyorum.Benim söylediklerimde mantık hatası varsa lütfen yaz ben seninkileri yazdım.
'' ;)''

Ha bu arada şimdi gerçekleri söylediğim için bana bir ara Türkiye düşmanı damgası vurmuşlardı şimdide ateist filan ilan ederler...
Elhamdülillah Müslümanım

Üst Alt