Sago'ya İlluminati Diyenler

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
sizin sagonun eşi başını nedn örtmüyor :hmmm
:cigara:

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Sago kaf kef

- - - Eklendi - - -

Kendisi Müslüman fakat kendine uygun görmüyor başını örtmeyi. Canlı yayında ise söylemişti ''İnşallah Allah Bunu nasip eder'' demişti. İster örter ister örtmez biz karışamayız ki buna

• Beğen
Tepkiler: maxidor

ümran

Üye
haklısın bize düşmez

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
çalgılı müzik dinlemek (ilahi dahi olsa) haramdır.
Ölçü şudur birincisi çalgılı müzik olmayacak
ikincisi ahiret hakikatlarını anlatacak bu ikisi yoksa o zaten haramdır
Kaynak ? ayet hadis? kuran'da geçiyor mu?

Ben sana bir şey söyleyeyim o zaman dünyanın %90 ı hatta kabilelerde de gelişmemiş toplumlarda da kendileri müzik yapıyorlar %95 i günahkar.

• Beğen
Tepkiler: maxidor ve .caner.
-efşan

-efşan

Üye
Beyler müzik konusunu yanlış anlamışsınız.
Allah'ı unutturacak her şey günah.

• Beğen
Tepkiler: Dede, crazy_burhan ve Haluk.
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: maxidor ve abandonware
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: maxidor ve -efşan
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaslarim ben de sagocuyum ve bu adam illuminati üyesi.Ve şarkılarıda sıradan deil.Örnein "beni anlaman için gerek biraz bilgi" dediginden de anlasilio.Ateşten gömle şarkısını tersten dilnledinizlmi hiç programlarla? youtubede var bakın.Bu adamın şarkılarının bazıları şifreli.Bir şarkısını tersten dinlediğimde; istemesemde bu b*k un içindeyim dior.Sarkının adını unuttum.Yani bu adam mason ama istemiyor olmak."Her kıyasta dilime değer bıçağa ait keskin uç"....Ama sonuna kadar sagocuyum...

Metin MF

Metin MF

Üye
Beyler müzik konusunu yanlış anlamışsınız.
Allah'ı unutturacak her şey günah.

İnan ki tam bunu yazacaktım abi. Dininin gereklerini yerine getir, müziğini de dinle.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslarim ben de sagocuyum ve bu adam illuminati üyesi.Ve şarkılarıda sıradan deil.Örnein "beni anlaman için gerek biraz bilgi" dediginden de anlasilio.Ateşten gömle şarkısını tersten dilnledinizlmi hiç programlarla? youtubede var bakın.Bu adamın şarkılarının bazıları şifreli.Bir şarkısını tersten dinlediğimde; istemesemde bu b*k un içindeyim dior.Sarkının adını unuttum.Yani bu adam mason ama istemiyor olmak."Her kıyasta dilime değer bıçağa ait keskin uç"....Ama sonuna kadar sagocuyum...

Ben de bi ara böyle düşünüyordum ama saçmaladığımı anladım

• Beğen
Tepkiler: Haluk. ve -efşan
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi

Ulan o şarkının tersiyle öyle ayıp şeyler çıkmıyor bi kere. Yalanlandı ulan sırf senin için yayın videoyu koycam dua et mobilim. Yaşama sevincimi kaybediyorum sizin yüzünüzden

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Siz her duyduğunuzda O'nu arayın, baktığınızda O'nu görün.
Gerisi ne yapmamış, ne yapmış boşverin.
Ziyanda olanı Allah ıslah eylesin, Allah hidayet versin.
Gayba düşmek ne âlâ.

• Beğen
Tepkiler: Dede
-efşan

-efşan

Üye
Haluk üslubunu koru. Kendini kaybeden her zaman küçük duruma düşer.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Sago illluminati değil arkadaş o kadar

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
Hele o yaşlıçocuk68'in backmasking videolarını izleyince 1-2 ay korkuyla yaşadım

BrainHacker

BrainHacker

Üye

Ulan o şarkının tersiyle öyle ayıp şeyler çıkmıyor bi kere. Yalanlandı ulan sırf senin için yayın videoyu koycam dua et mobilim. Yaşama sevincimi kaybediyorum sizin yüzünüzden

Ayıp seyler çiktini kim dedi ?

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Sago neden kaf kef kullanıyor desek, tersinden küfür çıkıyor diyeceksiniz.

• Beğen

Üst Alt