Kaynak ? ayet hadis? kuran'da geçiyor mu?çalgılı müzik dinlemek (ilahi dahi olsa) haramdır.
Ölçü şudur birincisi çalgılı müzik olmayacak
ikincisi ahiret hakikatlarını anlatacak bu ikisi yoksa o zaten haramdır
Abi adam sadece ALLAH demiyor ki
orası hakkında bir bilgim yok neyazıkki
Beyler müzik konusunu yanlış anlamışsınız.
Allah'ı unutturacak her şey günah.
Beyler müzik konusunu yanlış anlamışsınız.
Allah'ı unutturacak her şey günah.
Arkadaslarim ben de sagocuyum ve bu adam illuminati üyesi.Ve şarkılarıda sıradan deil.Örnein "beni anlaman için gerek biraz bilgi" dediginden de anlasilio.Ateşten gömle şarkısını tersten dilnledinizlmi hiç programlarla? youtubede var bakın.Bu adamın şarkılarının bazıları şifreli.Bir şarkısını tersten dinlediğimde; istemesemde bu b*k un içindeyim dior.Sarkının adını unuttum.Yani bu adam mason ama istemiyor olmak."Her kıyasta dilime değer bıçağa ait keskin uç"....Ama sonuna kadar sagocuyum...
Arkadaslarim ben de sagocuyum ve bu adam illuminati üyesi.Ve şarkılarıda sıradan deil.Örnein "beni anlaman için gerek biraz bilgi" dediginden de anlasilio.Ateşten gömle şarkısını tersten dilnledinizlmi hiç programlarla? youtubede var bakın.Bu adamın şarkılarının bazıları şifreli.Bir şarkısını tersten dinlediğimde; istemesemde bu b*k un içindeyim dior.Sarkının adını unuttum.Yani bu adam mason ama istemiyor olmak."Her kıyasta dilime değer bıçağa ait keskin uç"....Ama sonuna kadar sagocuyum...
Haluk üslubunu koru. Kendini kaybeden her zaman küçük duruma düşer.
Eyvallah Kardeşim.
Peki abi.
Ulan o şarkının tersiyle öyle ayıp şeyler çıkmıyor bi kere. Yalanlandı ulan sırf senin için yayın videoyu koycam dua et mobilim. Yaşama sevincimi kaybediyorum sizin yüzünüzden
Ayıp seyler çiktini kim dedi ?