Sago'ya İlluminati Diyenler

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
beni hayattan soğutuyosunuz.
adam şarkılarında dini anlatsın. canlı yayınlarda namazı teşvik etsin vede Şarkısında ''Düşmez Kalkmaz Bir ALLAH'' desin siz hala sago illuminati....

ben sagoya illüminati demedim hiç; sago hakkında yorumda yapmadım; kendisinide tanımıyorum.. ama Allah demesi illimünati olmadığınıda pekte göstermez zannedersem.. sagoya yada sago gibi baska sanatçılara illümünati diyenlerin illüminati hakkında ne bildiklerini merak ediyorum. daha ne olduğunu bilmeden orada burada "illüminati" ve "mason" gibi kelimelier kullanılıyor..

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
ben sagoya illüminati demedim hiç; sago hakkında yorumda yapmadım; kendisinide tanımıyorum.. ama Allah demesi illimünati olmadığınıda pekte göstermez zannedersem.. sagoya yada sago gibi baska sanatçılara illümünati diyenlerin illüminati hakkında ne bildiklerini merak ediyorum. daha ne olduğunu bilmeden orada burada "illüminati" ve "mason" gibi kelimelier kullanılıyor..

Abi adam sadece ALLAH demiyor ki

• Beğen
Tepkiler: maxidor

ümran

Üye
sizin sago kaçakçılık yapıyormuş :hmmm

- - - Eklendi - - -

:cigara:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sagopa kajmer'in dini kullanarak hayran topladığını düşünüyorum.
İlluminati konusuna gelecek olursak onunda var olduğunu fakat etkin olmadığı kanısındayım.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
hardal00

hardal00

Üye
Haluk camiye gidip teravihi kilan adam 2 gun sonra aglama duvarina gidiyor her Allah diyen muslumanin hası olsa hey yavrum hey

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Sagoyu yanlış tanıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: maxidor ve crazy_burhan
hardal00

hardal00

Üye
Kardesim sagonun seni gorup avukat olarak almasi lazim

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kimsenin hakkında kötü düşünmemek gerek ayrıca bi tanıdığımın kafe sine geldiği zaman namaz kılmak için yer sormuş hey yavrum hey

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
sago şöyleymiş?

sago çok kötü şeyler yapıyomuş abooov söylenmez burda neler neler sago öyle sago böyle

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Sago namazında bu adam. Haksıc suç mağduru

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
Kardesim ne diyorum sabetay diye bir olay var git arastir sabetaycılık sonra gelde namaz yeri sormus de adam cumaya gidiyor bayram namazi kacirmiyor bakiyon aglama divarinda yahudilerle fotolari var bilen bilir o fotolari

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
şöyle bir düşününcede zaten hayırlı bir iş yapmıyor zaten :hmmm (dinimizde müziğe yer yok)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
İlahi'ler niye?

• Beğen
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
şöyle bir düşününcede zaten hayırlı bir iş yapmıyor zaten :hmmm (dinimizde müziğe yer yok)

Müzik dinlemek haramda dersin şimdi sen.

- - - Eklendi - - -

Kardesim ne diyorum sabetay diye bir olay var git arastir sabetaycılık sonra gelde namaz yeri sormus de adam cumaya gidiyor bayram namazi kacirmiyor bakiyon aglama divarinda yahudilerle fotolari var bilen bilir o fotolari

Tamamda yahudilerde insan sonuçta.Yahudi görünce taşlasın mı adam.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
çalgılı müzik dinlemek (ilahi dahi olsa) haramdır.
Ölçü şudur birincisi çalgılı müzik olmayacak
ikincisi ahiret hakikatlarını anlatacak bu ikisi yoksa o zaten haramdır

• Beğen
Tepkiler: Dede
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
sago çalgılı mı söylüyo?

• Beğen

Üst Alt