S3 için Custom Rom Öneriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
S3 için Custom Rom Öneriniz?
Konunun yeri burasımı bilmiyorum arkadaşlar ama şöyle stabil çalışan, hızlı, batarya performansı stocktan kötü olmayan (stockta 1-2 gün rahat gidiyo bana), mümkünse yeni nimetlerden faydalanabileceğimiz (4.2.2 veya 4.3 özellikleri) ve mümkünse hatası olmayan yada minik çok az olan bir rom varmı?

xda sitesinden bakıyorum fakat bi çok rom var çoğununda çeşitli sorunları var. Hepsinide takip edemedim.
Şöyle çok sık güncellenmeyen ve kararlı bir sürümü olan kaliteli bi rom lazım. Stocktan memnunum aslında ama şu an ikinci kez başıma gelen bir sorun var. Mesaj ikonunda sürekli 1 ibaresi var. Okunmamış mesajım yok tüm mesajları sildiğimdede tlfnu kapatıp açtığımdada hatta recoveryden wipe cache yaptığımdada yine düzelmedi. Bu yüzden şimdi rom atacam :S

Omega rom diyenler olursa onun görünümünü sevmiyorum =) En son S4 revulation for S3 romu denedim ondada çok bug var.
Evet önerilerinizi bekliyorum 1-2 saat içinde yazılım atıp yatmış olmam lazım =)

TheMadness

TheMadness

Üye
Temasek CM10.1 & Temasek Kernel

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
temasekin CM10.2 Android 4.3 var en son o nasıl peki abi? Ben hiç kullanmadım CM romlarından memnun kalırmıyım görünümü baya bi değişik =)

Grafik hataları var. Ve küçük hatalar mevcut. CM kur beğenirsin.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar deneyip beğendiğim bir rom var. Eğer düşünürseniz şu an tavsiyemdir.
WanamLite v7.1 romu gerçekten güzel. Wanam son sızıntı 4.2.2 yi düzenleyip sunmuş. Gayet stabil, hızlı ve batarya ömrü gerçekten harika. Romu kurup üzerinede Arsawın S4 launcher ve Accuer Weather Widgetini kurdum. Diğer bazı S4 app lerinide kurduktan sonra sorunsuz güzel bir 4.2.2 android rom kullanmaya başladım=)

Üst Alt