---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
Vallaha isinma sorunu tüm telefonlarda var o her telefon isinir onun dişinda oyunlarda herhangi bir sorun yasamazsin gayet iyi bir performansla tüm oyunlari oynarsin ben şimdiye kadar her istediğimi yapiyorum nexus 5 cikana en güzeli bu hemde ROM ve güncelleme de hic zorluk yasamazsinn

- - - Eklendi - - -

bu arada bu linkteki temalar süper yanlış bilmiyorsam telefonun rootlu olması lazım...

Peki nexus 4'e galaxy s4 launcher filan yükleme şansımız var mı ?Yani o tarz romlar var mı ? Arayüzden sıkılırsam öyle romlar yükleyebilirim.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
farklı romlar tabikide yüklüyebilirsin şimdi benim telefonumda CTANOGENMOD 10.1.2 var bunlarda benim telefonun videoları izle yardımcı olur sana

[video=youtube;OUy9D8LT7oM]http://www.youtube.com/watch?v=OUy9D8LT7oM[/video]
[video=youtube;jXY2zh-L4mQ]http://www.youtube.com/watch?v=jXY2zh-L4mQ[/video]

buda başka bir video

[video=youtube;0nj6tggG95g]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0nj6tggG95g[/video]

enesrsln

enesrsln

Üye
Telefonda ısınma durumu nedir ? Ne yapınca ısınıyor ? Ne kadar ısınıyor ? Güncellemelerle ısınma azaldı mı ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Telefonda ısınma durumu nedir ? Ne yapınca ısınıyor ? Ne kadar ısınıyor ? Güncellemelerle ısınma azaldı mı ?
telefon youn oynarsan mesela gta veya nfs mw oynarsan telefon ısınır ama abimin s4 var aynı oyunlar ondada oynayınca ısınıyor ısınma her telefonda var olmayan yok merak etme tmm ( YANİ BENCE İSTER KATILIN İSTER KATILMAYIN )

• Beğen
Tepkiler: eroseray
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 candır. :)
Hic düşünmeden alabilirsiniz ...

enesrsln

enesrsln

Üye
telefon youn oynarsan mesela gta veya nfs mw oynarsan telefon ısınır ama abimin s4 var aynı oyunlar ondada oynayınca ısınıyor ısınma her telefonda var olmayan yok merak etme tmm ( YANİ BENCE İSTER KATILIN İSTER KATILMAYIN )
Peki telefonu kurcalarken menüde gezinirken telefonla görüşürken filan da ısınma oluyor mu ? Isınma derecesi ne kadar ? Aşırı birısınma mı var yoksa azıcık bir ısınma mı var?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

Geçtiğimiz haftalarda Nemesis adlı bir video yayınlayarak geleceğe dair kimi projelerinden ipuçları sunan CyanogenMod, bunlar arasında ilki olan Focal adlı kamera uygulamasının detaylarını geçtiğimiz günlerde YouTube kanalıyla yayınladığı videoda ortaya çıkarmıştı.

Stok Android’de yer alan kamera uygulamasına nazaran çok daha gelişmiş detaylar sunan Focal hakkında daha fazla detayı haberimizde bulabilirsiniz. Yine kısa bir özet geçecek olursak; Kamera uygulaması başlatıldığında, deklanşör butonu dışa doğru sürüklendiğinde beş ana mod karşımıza çıkıyor. Normal çekimler için Foto, henüz gizemini koruyan panorama çekim, video çekim modu, ön kamera ve Android 4.2 ile hayatımıza giren PhotoSphere ile aynı özellikte 360 derece çekimler sunan PicSphere modu.
Ünlü geliştirici ekip, Focal uygulamasına Android 4.3 tabanlı CM 10.2 yazılımlarda yer vereceğini aktarırken, ise APK dosyasını site üzerinden yayınlayarak, uygulamanın neler sunduğuna daha yakından bakmamıza olanak tanıdı.
CyanogenMod yazılıların yanı sıra kamera uygulamasının Android 4.2.2 tabanlı Nexus 4, HTC One ve Android 4.1.2 tabanlı Galaxy Note II üzerinde sorunsuz çalıştığı bildiriliyor.
Sizde APK dosyasını indirip Android telefonunuza yükleyerek Focal kamera uygulamasını tecrübe edebilirsiniz. Ya da dilerseniz zip dosyasını indirerek Recovery menüsünden flaşlayabilirsiniz. Detaylar için aşağıdaki videolara göz atabilirsiniz.

<span style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; font-size: medium;">[video=youtube;Esxo-BSge9o]http://www.youtube.com/watch?v=Esxo-BSge9o[/video]

<span style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; font-size: medium;">[video=youtube;SRSpaLa1rYg]http://www.youtube.com/watch?v=SRSpaLa1rYg[/video]

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
aliry52

aliry52

Üye
arkadaslar ben 4.3 e gectım fakat hiç memnun degilim 4.2 ye dönmenin bir yolu varmı

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
4.3 yüklemelimiyim bilgi veririrmisiz

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaslar ben 4.3 e gectım fakat hiç memnun degilim 4.2 ye dönmenin bir yolu varmı
VAR TABİKİDE BURDAN 4.2.2 İNDİR KUR AMA SEN 4.3 İLE 4.2.2 ARASINDA NE GÖRDÜNDE MEMNUN DEĞİLSIN ANLAMADIM

NASIL KURULACAGINA DAİR BİLGİYİ 4.3 YÜKLEME VİDEOMDAKİ İLE AYNI SADCE TEKFARK OLARAK USTE VERDIGIM DOSYAYI DEĞİŞECEN TMM

ANLATIMIN OLDUĞU SAYFA
http://www.maxicep.com/lg/lg-nexus-4-kullanicilar-klubu-ana-konu-35-761311.html

VIDEODA 4.3 İÇİN ANLATTIM AMA SEN 4.2.2 İÇİN OLAN DOAYI INDIR VE GEREKLİ İŞLEMLERİ YAP OKADAR

- - - Eklendi - - -

4.3 yüklemelimiyim bilgi veririrmisiz
GEÇ GEÇ YENİ SİSTEM HERZMAN DAHA İYİDİR Kİ OYUN OYNUYORSAN ROM OYUNLARDA İYİLEŞTİRME SAĞLIYOR VE MENÜ GEÇİŞLERİ HIZLI

ata_seymen

Üye
Selim kardes bu rommları nasl yükleriz biraz yardım edebelermisen pc den mi yoksa apk mı.ayrıca sben telefonu 4.3 yaptım ona da uygulanır mı

aliry52

aliry52

Üye
2 nedeni vardı 1. si kilit ekranından çıkınca otomatik mobil veriyi devreye sokuyordu 2.side go kilitleyici,go launcher vb bu tip uygulamalar üstte durum cubugunda sureklı görünüyordu bunu kaybedemedım neyse format attın mobil veri olayı düzeydi birde 2.sine çözüm bulsam tamamdır

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Selim kardes bu rommları nasl yükleriz biraz yardım edebelermisen pc den mi yoksa apk mı.ayrıca sben telefonu 4.3 yaptım ona da uygulanır mı

romları derken tam olarak ne yapmak istediğini söylermisinn

- - - Eklendi - - -

2 nedeni vardı 1. si kilit ekranından çıkınca otomatik mobil veriyi devreye sokuyordu 2.side go kilitleyici,go launcher vb bu tip uygulamalar üstte durum cubugunda sureklı görünüyordu bunu kaybedemedım neyse format attın mobil veri olayı düzeydi birde 2.sine çözüm bulsam tamamdır

mobil veriyi devre dışımı bırakmak istiyorsun yada onunla ilgili ayarmı yapmak istiyorsun ? go kilitleyici de kendi başına bir program olduğundan yüklemedim bilmiyorum

sana söle diyim 4.3 4.2.2 den dana iyidir ama 4.2.2 deki bazı uygulamaların çalışmıyabılır ilerde güncelleme alır çalışır tmm

aliry52

aliry52

Üye
ekran kilitini açınca hemen mobil veri açılıyor kendi kendine bunu istemiyorum

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ekran kilitini açınca hemen mobil veri açılıyor kendi kendine bunu istemiyorum
menü--->ayarlar-->veri kullanımı-->buranın kapalı olduğundan emin olduktan sonra ayarlar menüsüne geri dön sonra

ayarlar--->diğer... ---->mobil ağlar ----> veri etkin üzerindeki tik işaretini kaldır

dahada girmez ole sıkıntı cıkarmaz tmm

aliry52

aliry52

Üye
dediklerinizi yaptım fakat değişen bişey olmadı hala aynı

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
dediklerinizi yaptım fakat değişen bişey olmadı hala aynı
vallaha eğer arkada çalışan internet isteyen bir uygulama varsa o da yapar sen istediğin kadar format at sen googleplay e girdiğinde orda olan uygulamalar anında tele yuklenıyor yanı formatlasan da hangı uygulama oldugunu bulman lazım benceee aklıma baska bıse gelmıyoır

aliry52

aliry52

Üye
4.2 deki uygulamaların aynısı yuklu ama onda olmuyordu

- - - Eklendi - - -

evet sorunu buldum batery defender uygulaması yapıyormus yardımlarınız için saolun arkadaslar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
4.2 deki uygulamaların aynısı yuklu ama onda olmuyordu

- - - Eklendi - - -

evet sorunu buldum batery defender uygulaması yapıyormus yardımlarınız için saolun arkadaslar
tahmin ettiğim gibiymiş :D

aliry52

aliry52

Üye
tesekkur ederım

Üst Alt