bu paraya android çok şaşırdım

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
bu paraya android çok şaşırdım
bizim burda androidler ne kadar ucuşmuş yav dün arkadaşım için telefon bakarken bir yere gittik galaxy mini 250tl ace 300tl s4 ise 500-600 dedi sanırım spot ama çok ucuz değil mi ayırıca dubai malı falan dedi burası:ağrı/doğubeyazıt

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
sakın almayın hocam elinizde patlar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Uzak dur. hiç bulaşma..

partyhard

Üye
elinde falan patlamaz eski bi telefonun imeisini atarsın yada kayıt ettirebilirsin. O telefonlarda bizim marketten aldığım telefonların aynısı arkadaşda diyarbakırdan gelme s3 var eski nokianın imeisini terminalden kurduk 6 aydır herhangi bi sorunsuz çalışıyo

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
İyi bir incele. Orijinal S4'se klon imei falan halledersin

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
dubai malı zaten orjinal diye biliyorum en fazla imei sorunu olur onuda adam halleder ayrıca adamın bir sürü müşterisi vardı param olsa alırdım ama yok arkadaş için galaxy mini alıcaz

cimbom04

cimbom04

Üye
ben doğubeyazitliyim o telefonlar bire bir taklit bedava verseler al derim parayla alma

kapakli511

kapakli511

Üye
yurt dışından gelmede olabilir çakmada olabilir 1,2 gün kullanınca anlarsın orjinalse değer

best1905

best1905

Üye
dubai malı zaten orjinal diye biliyorum en fazla imei sorunu olur onuda adam halleder ayrıca adamın bir sürü müşterisi vardı param olsa alırdım ama yok arkadaş için galaxy mini alıcaz
dubai malı falan inanma o telefon çakma hep öyle diyorlar ben s3 aldım dubai malı diye 256 mb ram çıktı geri verdim telefoncu tanıdıktı bide

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
zaten kendim için dememistim hayatta çakma tel almam:)

partyhard

Üye
bak sahte telefonu ilk bakışta anlarsın ama sahte değilde harbiden doğudan gelmiş samsung çıkışlı bi ürünse çok ucuza kapatmış olursun

Invoke

Invoke

Üye
Orijinal s4 400 lira olur mu ya? Kendin dubaiden alsan da 400 lira olmaz. Ki ben oradan orjinal s4 getirtsem burada ucuza satarım da 400e de vermem. Benim kuzende s2 almıştı ağrıdan herhalde, 800lira filan vermişti, çakmadır büyük ihtimalle.

partyhard

Üye
Orijinal s4 400 lira olur mu ya? Kendin dubaiden alsan da 400 lira olmaz. Ki ben oradan orjinal s4 getirtsem burada ucuza satarım da 400e de vermem. Benim kuzende s2 almıştı ağrıdan herhalde, 800lira filan vermişti, çakmadır büyük ihtimalle.
hayır samsungun fabrikasından kayıtsız olarak çıkan büyük bi kısım var. Sen burda imei kopyalamadan çalışmaz. Bu şekide s3 aldı arkadaş ilk çıktığında 450 civarına

Invoke

Invoke

Üye
hayır samsungun fabrikasından kayıtsız olarak çıkan büyük bi kısım var. Sen burda imei kopyalamadan çalışmaz. Bu şekide s3 aldı arkadaş ilk çıktığında 450 civarına

Doğrudur.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bı arkadaşımda almıstı gecen sene 600 tl ye s3 almıstı antutu testı yapmıstık 4.000 felan almıstı ıcındekı parcalara cpu-z den bakıyoruz orjınal parcalar yazıyo ama aslında gorundugu gıbı degıl
tabı bıde soyle bı durum var fabrıkadan ufak kusurları olan veyada kayıtlı olmayan telefonlar cıkıyor mesele s4 ten 1000 tane uretılmesı gerekıyorya o 1100- 1200 tane uretılır o fazla olan teller spot olarak satılır onların fazla cıkmasının nededı ufak tefek kusurlarının olmasıdır o yuzden paketlenmeden satılır

cemonur45

Üye
arkadasim dubai mallari gercekten kaliteli ben aldim galaxy note gercekten super

partyhard

Üye
doğu bölgelerinde htc samsung falan çok ucuz eğer telefon orjinalse bi sıkıntı çıkmaz

kurd-0

Üye
degil dubai abu dabidende olsa s4 1500den asagi satilmaZ

abdullahcelik54

Üye
hic bulasma