5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emre4649

emre4649

Üye
font değişiminde neler değişiyor

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Teşekkür ederim hocam, emeğine sağlık ...

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
Daha ilk denememdi en son power düğmesine bastım ama bi hareketlilik olmadı telefonda

skaynetx

Üye
Buyuk insanlar olmadan buyuk isler basarilamaz,daha nice basarilari birlikte kutlamak dilegiyle güncelleme bekliyoruz yenilikler selametle ;d

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Buyuk insanlar olmadan buyuk isler basarilamaz,daha nice basarilari birlikte kutlamak dilegiyle güncelleme bekliyoruz yenilikler selametle ;d
estağfurullah.. herkes eşittir ben sadece elimden geleni yaptım kardeşim... çok güncelleme yaptım artık finali yaptım daha güncelleme gelmeyecektir...

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Hocam cihaz her seferinde test mode'ta kalıyor. Windows Phone CFW'yi denedim onda sorunsuz JAF Flash attım ama Belle'de test mode sorunu oluyor. Nasıl yapcaz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cihaz her seferinde test mode'ta kalıyor. Windows Phone CFW'yi denedim onda sorunsuz JAF Flash attım ama Belle'de test mode sorunu oluyor. Nasıl yapcaz?

o sorun teşkil etmiyor. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye

o sorun teşkil etmiyor. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

Tamamdır hocam 5 dakika sürmedi hallettim. Bilgi ve yardım için teşekkürler. Başarılarınızın devamı dileği ile ...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
CYBERstix

CYBERstix

Üye
2-3 aydır yoktum, birşeyler kaçırdım mı? var mı bir yenilik?

kadir899

Üye
windows 8de JAF çalışmıyor ne yapabilirim

emre4649

emre4649

Üye
Teşekkürler kardeş güzel yapmışsın ellerine sağlık ama bir sorun var T9 u sürekli reset atıyor sürekli kelimeleri eklemek zorunda kalıyorum bi çözüm yok mu ya format attım sorun devam etti

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeş güzel yapmışsın ellerine sağlık ama bir sorun var T9 u sürekli reset atıyor sürekli kelimeleri eklemek zorunda kalıyorum bi çözüm yok mu ya format attım sorun devam etti
t9 da herhangi bir problem yok... kurduğun uygulamalarla alakalıdır. ayrıca t9 ön belleği hafıza kartına alındığı için hafıza kartsız olmaz...

emre4649

emre4649

Üye

t9 da herhangi bir problem yok... kurduğun uygulamalarla alakalıdır. ayrıca t9 ön belleği hafıza kartına alındığı için hafıza kartsız olmaz...

hafıza kartım var zaten hangi uygulamalar mesela

Üst Alt