abi yaptığın işin hakkını veriyon sürekli takipteyim seni eline sağlık![]()
yorumun için sende saolasın güle güle kullan kardeş@haqanguven,
Elinize sağlık. Çok çok güzel bir cfw olmuş. Telefonuma kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.
s.a hacim haritalar da güncelleme çıkmış ama yüklemmiyor neden acaba yardımcı olursan güzel olur allaha emanet ol
Abi tek sorunu tema efektlerinin kendi kendine kapanması tek senin cfwnde oluyo bu.
- - - Eklendi - - -
Abi bide widgetları nasıl uyguliycaz onu sorcaktım
- - - Eklendi - - -
Son sorum fontu değiştirirsem navibar etkisiz kalır mı
Hocam çok hoş cfw olmuş ellerine sağlık, ama ekran parlaklığını değiştiren java uygulamaları açılmıyor, java sürümüyle alakası yok eski sürümde de açmıyordu. Var mı bir çözümü? Nadiren hata kodu veriyor yardım edecekse bulduğumda yazayım.
Tema efektlerinin neden kapandığını çözdüm tuş kilidini açarken eğer sağ taraktaki sürükleme tuşunu kullanırsanız tema efektleri kapanıyor sanırım modlar çakışıyor efektlerin hepsi kapanmıyor ama mesela ana menüde uygulamaları açarken geçen efekt kapanıyor sanırım modlar çakışıyo ve bütün cfwlerde bu sorun var kimse fark edememiş sanırsam
bir yerde kesin eksiklik yapmışın.. team wiewerdan ben yapayım istersenCan't detect flashing server! diyor JAF ta arkadaşlar dediğin her şeyi yaptım rom patcher dan open for all deyip resource yi attım fakar olmuyor
hmm tema efekti çok ram yediği için kapalı denedim genelde cfw i ve üzerinde pek durmadım...
- - - Eklendi - - -
bir yerde kesin eksiklik yapmışın.. team wiewerdan ben yapayım istersen
Senin yaptığın cfwlerin üstüne tanımıyorumher seferinde yükledin mi hayran kalıyorum sen olmasan bu 5800 ı şimdiye atmıştım
Eline sağlık güzel olmuş
![]()

tamamdır hallettim çok güzel ve kullanışlı ancak fazla şarj yiyor sanırım yine de memnunum ellerinize sağlık. güç tasarufu modu yok mu?
kardeş bunu N97 için nasıl entegre edebiliriz?
Eyvallah asıl senin eline sağlık şuan kullanıyorum ilk mesajdan itibaren kullanıyorum başarılı ve hiçbir sorunu yok CFW yapacaklara %100 başarılı bir hack![]()
hehe güle güle kullan...