5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

o_nur1903

Üye
abi yaptığın işin hakkını veriyon sürekli takipteyim seni eline sağlık :)

erginemr

Üye
@haqanguven,

Elinize sağlık. Çok çok güzel bir cfw olmuş. Telefonuma kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ca_sus

Üye
s.a hacim haritalar da güncelleme çıkmış ama yüklemmiyor neden acaba yardımcı olursan güzel olur allaha emanet ol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
s.a hacim haritalar da güncelleme çıkmış ama yüklemmiyor neden acaba yardımcı olursan güzel olur allaha emanet ol

a.selam. haritalar son sürüm gömülmüş zaten o yüzden yüklemiyor...

beatboxqwe

Üye
Abi tek sorunu tema efektlerinin kendi kendine kapanması tek senin cfwnde oluyo bu.

- - - Eklendi - - -

Abi bide widgetları nasıl uyguliycaz onu sorcaktım

- - - Eklendi - - -

Son sorum fontu değiştirirsem navibar etkisiz kalır mı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi tek sorunu tema efektlerinin kendi kendine kapanması tek senin cfwnde oluyo bu.

- - - Eklendi - - -

Abi bide widgetları nasıl uyguliycaz onu sorcaktım

- - - Eklendi - - -

Son sorum fontu değiştirirsem navibar etkisiz kalır mı

tema efektini değiştir kardeşim

necrokub1

necrokub1

Üye
Hocam çok hoş cfw olmuş ellerine sağlık, ama ekran parlaklığını değiştiren java uygulamaları açılmıyor, java sürümüyle alakası yok eski sürümde de açmıyordu. Var mı bir çözümü? Nadiren hata kodu veriyor yardım edecekse bulduğumda yazayım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam çok hoş cfw olmuş ellerine sağlık, ama ekran parlaklığını değiştiren java uygulamaları açılmıyor, java sürümüyle alakası yok eski sürümde de açmıyordu. Var mı bir çözümü? Nadiren hata kodu veriyor yardım edecekse bulduğumda yazayım.

teşekkürler... Hangi uygulamada hata alıyorsan son sürümünü kur...

batuhani9

Üye
Kardeş ben rom patcherı telefona yükleyemiyorum hata veriyor. bütün widgetleri yükledim nokia suite yükledim jafıda yükledim . jaf usb driver ve symbian belle dosyalarını system 32 ye attım. dediklerini tamı tamına yaptım flasha basıp telefonu açtım not found dedi ve olmadı. foruma üye olup baktığımda rom patcherı gördüm olmama sebebinin bu oldugunu düsündüm ancak rom patcherı yükleyemiyorum lütfen yardım eder misiniz bunu ilk defa yapıyorum.

batuhani9

Üye
Can't detect flashing server! diyor JAF ta arkadaşlar dediğin her şeyi yaptım rom patcher dan open for all deyip resource yi attım fakar olmuyor

beatboxqwe

Üye
Tema efektlerinin neden kapandığını çözdüm tuş kilidini açarken eğer sağ taraktaki sürükleme tuşunu kullanırsanız tema efektleri kapanıyor sanırım modlar çakışıyor efektlerin hepsi kapanmıyor ama mesela ana menüde uygulamaları açarken geçen efekt kapanıyor sanırım modlar çakışıyo ve bütün cfwlerde bu sorun var kimse fark edememiş sanırsam

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tema efektlerinin neden kapandığını çözdüm tuş kilidini açarken eğer sağ taraktaki sürükleme tuşunu kullanırsanız tema efektleri kapanıyor sanırım modlar çakışıyor efektlerin hepsi kapanmıyor ama mesela ana menüde uygulamaları açarken geçen efekt kapanıyor sanırım modlar çakışıyo ve bütün cfwlerde bu sorun var kimse fark edememiş sanırsam

hmm tema efekti çok ram yediği için kapalı denedim genelde cfw i ve üzerinde pek durmadım...

- - - Eklendi - - -

Can't detect flashing server! diyor JAF ta arkadaşlar dediğin her şeyi yaptım rom patcher dan open for all deyip resource yi attım fakar olmuyor
bir yerde kesin eksiklik yapmışın.. team wiewerdan ben yapayım istersen

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Senin yaptığın cfwlerin üstüne tanımıyorum :D her seferinde yükledin mi hayran kalıyorum sen olmasan bu 5800 ı şimdiye atmıştım :D:D:D Eline sağlık güzel olmuş :D

batuhani9

Üye

hmm tema efekti çok ram yediği için kapalı denedim genelde cfw i ve üzerinde pek durmadım...

- - - Eklendi - - -

bir yerde kesin eksiklik yapmışın.. team wiewerdan ben yapayım istersen

tamamdır hallettim çok güzel ve kullanışlı ancak fazla şarj yiyor sanırım yine de memnunum ellerinize sağlık. güç tasarufu modu yok mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Senin yaptığın cfwlerin üstüne tanımıyorum :D her seferinde yükledin mi hayran kalıyorum sen olmasan bu 5800 ı şimdiye atmıştım :D:D:D Eline sağlık güzel olmuş :D

yorumun için teşekkürler.. Güle güle kullan kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

tamamdır hallettim çok güzel ve kullanışlı ancak fazla şarj yiyor sanırım yine de memnunum ellerinize sağlık. güç tasarufu modu yok mu?

bu görsellik ve hızda şarj gayet normal gidiyor.. Güç tasarrufuna yönelik çalışmalar cfw de vardır..

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Eyvallah asıl senin eline sağlık şuan kullanıyorum ilk mesajdan itibaren kullanıyorum başarılı ve hiçbir sorunu yok CFW yapacaklara %100 başarılı bir hack :D

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
kardeş bunu N97 için nasıl entegre edebiliriz?

Üst Alt