5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için teşekkür ederim. joikuspot orjinal yazılımda da çalışıyor ancak şifreleme türü wep, bu yazılımı kurunca şifreleme türü wpa2 olur mu eklediğim resimdeki menüden bakabilir misiniz

wpa2 olması cfw ile alakalı bir durum değil. O uygulama ile alakalı bir durum. Uygulamada varsa vardır yoksa yoktur kardeş

omerbra

Üye
Benim jaf programi yükledim ama winckard.dll hatasi veriyo bilen varsa yardimci olsun tsk.

batuhani9

Üye
arkadaşlar ikinci ana ekrana widget eklenemiyor yardımcı olabilir misiniz

mmaa9008

Üye
kurdum sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim bu kadar kolay kurulacağını bilsim çok önce kurardım ama diğer anlatımlar filan biraz karışık hiç bulaşmamıştım.

şimdi dikkatimi çeken bir durum var tuş kilitliyken ekran aşağıdaki gibi olursa tuş kilidi ortadaki beyaz tuştan açılmıyor yandaki sürgüyü kullanmak lazım bunun için bir çözüm yok mudur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şuan denedim menü tuşuna basınca tuş kilidi açma ekranı geliyor dokununcada şifre ekranı geliyor şifreyi giriyorsun ve açılıyor. sen hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

mmaa9008

Üye
şuan denedim menü tuşuna basınca tuş kilidi açma ekranı geliyor dokununcada şifre ekranı geliyor şifreyi giriyorsun ve açılıyor. sen hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

çoğu zaman sizin dediğiniz gibi oluyor ama verdiğim resimdeki ekran oluşursa menü tuşunu algılamıyor. hard format attım ama hafıza kartını biçimlendirmedim gerek var mıydı? çok ilgilisiniz cevabınız için teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çoğu zaman sizin dediğiniz gibi oluyor ama verdiğim resimdeki ekran oluşursa menü tuşunu algılamıyor. hard format attım ama hafıza kartını biçimlendirmedim gerek var mıydı? çok ilgilisiniz cevabınız için teşekkür ederim

eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır ve böyle hatalar almanız normaldir. Cfw i sorunsuz kullanmak istiyorsanız ana başlıkta söylediklerimi yapmalısınız. Rica ederim kardeş

mmaa9008

Üye

eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır ve böyle hatalar almanız normaldir. Cfw i sorunsuz kullanmak istiyorsanız ana başlıkta söylediklerimi yapmalısınız. Rica ederim kardeş

hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim sonuç aynı ekran verdiğim durumdayken menu tuşuna basınca tuş kilidini açmıyor yardımınızı bekliyorum cihazımdan veya kurulumdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum tüm adımları doğru yaptım yazılımsal olsa gerek

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim sonuç aynı ekran verdiğim durumdayken menu tuşuna basınca tuş kilidini açmıyor yardımınızı bekliyorum cihazımdan veya kurulumdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum tüm adımları doğru yaptım yazılımsal olsa gerek

Yazılımsal olsa bendede olurdu. Yükleme talimatlarınıda doğru yaptıysan malesef yapacak birşey yok. Farklı cfw dene kardeşim

mmaa9008

Üye

Yazılımsal olsa bendede olurdu. Yükleme talimatlarınıda doğru yaptıysan malesef yapacak birşey yok. Farklı cfw dene kardeşim
ilk kurduğum cfw çok memnun kaldım hiç kurcalamaya gerek yok elinize sağlık :)

blackhack64

Üye
kardeşim Rom Patcher ne ? :D

beatboxqwe

Üye
Abi ilk resimdeki font ekteki font mu cfwdeki font mu?

beerserk

Üye
beyler bunu nasıl yükleyeceğim? Birisi bana uzun uzun anlatabilir mi? Ilk defa yükleyeceğim de yanlış bişey yaparım uğraştırmaşin beni:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
beyler bunu nasıl yükleyeceğim? Birisi bana uzun uzun anlatabilir mi? Ilk defa yükleyeceğim de yanlış bişey yaparım uğraştırmaşin beni:)

ana başlıkta anlatım var. Yanlış birşey yapsanda, doğru atana kadar dene birşey olmaz...

beatboxqwe

Üye
Abi resimlerde yazı tipi boyutu küçük mü biraz saçma oldu ama :D

Üst Alt