5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü görüşme yaparken ekranı yatay çevirdiğimizde hersey yataya dönüyor fakat senin kameran hariç. C5-03 de böyle birşey olmuyor. Çok da önemli bir detay değil ama belki düzeltilebilir.

hard format atıp hafıza kartını biçimlendir. sensörde bir şey yok...

cakabey52

cakabey52

Üye

hard format atıp hafıza kartını biçimlendir. sensörde bir şey yok...

Formatla düzelebilir mi? Sorun sadece kendi kamerasında. Diğer şeylerin hepsi yataya geçiyor. O da sadece görüntülü arama yaparken oluyor. sensörde problem yok gibi.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Formatla düzelebilir mi? Sorun sadece kendi kamerasında. Diğer şeylerin hepsi yataya geçiyor. O da sadece görüntülü arama yaparken oluyor. sensörde problem yok gibi.

yayay dönmesi sorun değilki özellikdir... ayarlardan sensör ayarlarına gir ekran döndürme sensörünü kapat

cakabey52

cakabey52

Üye

yayay dönmesi sorun değilki özellikdir... ayarlardan sensör ayarlarına gir ekran döndürme sensörünü kapat

üstad anlatamadım. Görüntülü görüşme esnasında sensör açık iken telefonu yatay çevirdiğimizde hersey yataya dönüyor ama kendimi gösteren kamera düz duruyor ve ben telefonu yan çevirdiğim için beni de yan göstermiş oluyor. Umarım izah edebildim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
üstad anlatamadım. Görüntülü görüşme esnasında sensör açık iken telefonu yatay çevirdiğimizde hersey yataya dönüyor ama kendimi gösteren kamera düz duruyor ve ben telefonu yan çevirdiğim için beni de yan göstermiş oluyor. Umarım izah edebildim.
hımm şimdi anladım... modlar bölümünde arama sensörünü kapama modu mu ne vardı onu atıp, aramalarda sensörü kapatabilirsin...

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan şu cfw dekı kullandın fontu verdaha keşke değıştirmeden yükleseydım cfw yı ya köydeyım pc de yok atı verdaha nıye cevap vermıyon konu dışı mesaj da atmıyorum yardım istıyorum

mimika

Üye
Symbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni nerde bu dosya bulamadım

emre4649

emre4649

Üye
font değişimini yapamadım bi yardımcı olurmusun

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hocam ayarların içindeki kişisel ,telefon , bağlantı ... bunların ikonlarını nereden değiştiriyoruz yani mif'lerinin isimleri nedir bunları yazar mısınız ? Bir orayı yapamadım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ayarların içindeki kişisel ,telefon , bağlantı ... bunların ikonlarını nereden değiştiriyoruz yani mif'lerinin isimleri nedir bunları yazar mısınız ? Bir orayı yapamadım

series60skin.mifteler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Hocam yalnız series60skin.mif te değil bu resource apps'ın içinde olaması lazım denedim
kabuk temada işte... konu dağılıyor konu açarak sorularınızı sorun lütfen...

traek

Üye
eline sağlık biraz uğraştan sonra kurabildim valla uğraşmama değdi cok güzel oldu 5800 daha da hızlı oldu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt