Hmdbsgl
Üye
n97 e olmaz kardeşim
sağol kardeş
n97 e olmaz kardeşim
sağol kardeş
n97 e olmaz kardeşim
sağol kardeş
rica ederim...
font değişiminde neler değişiyor
Teşekkür ederim hocam, emeğine sağlık ...
tekrardan flaşha bas power tuşuna bas mutlaka görecektir...Daha ilk denememdi en son power düğmesine bastım ama bi hareketlilik olmadı telefonda
estağfurullah.. herkes eşittir ben sadece elimden geleni yaptım kardeşim... çok güncelleme yaptım artık finali yaptım daha güncelleme gelmeyecektir...Buyuk insanlar olmadan buyuk isler basarilamaz,daha nice basarilari birlikte kutlamak dilegiyle güncelleme bekliyoruz yenilikler selametle ;d
Hocam cihaz her seferinde test mode'ta kalıyor. Windows Phone CFW'yi denedim onda sorunsuz JAF Flash attım ama Belle'de test mode sorunu oluyor. Nasıl yapcaz?
o sorun teşkil etmiyor. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır
Tamamdır hocam 5 dakika sürmedi hallettim. Bilgi ve yardım için teşekkürler. Başarılarınızın devamı dileği ile ...
2-3 aydır yoktum, birşeyler kaçırdım mı? var mı bir yenilik?
windows 8de JAF çalışmıyor ne yapabilirim
t9 da herhangi bir problem yok... kurduğun uygulamalarla alakalıdır. ayrıca t9 ön belleği hafıza kartına alındığı için hafıza kartsız olmaz...Teşekkürler kardeş güzel yapmışsın ellerine sağlık ama bir sorun var T9 u sürekli reset atıyor sürekli kelimeleri eklemek zorunda kalıyorum bi çözüm yok mu ya format attım sorun devam etti
t9 da herhangi bir problem yok... kurduğun uygulamalarla alakalıdır. ayrıca t9 ön belleği hafıza kartına alındığı için hafıza kartsız olmaz...