Galaxy s3 led bugu

Sponsorlu Bağlantılar

cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 led bugu
Galaxy s3 de nimbuzz veya whatsapp gibi programlardan mesaj bildirim aldığımda led yanıyor mesaja cevap verip(bildirimi silip) telefonu kilitleyince bildirim ledi hala yanıp sönüyor? acaba bu yazılımsal bir sorun mudur 4.1.2 var ve 3 gün oldu alalı hiç değiştirmedim bişeyini... yorum ve çözüm önerileriniz nedir?

serif55

serif55

Üye
Hocam örnek veriyorum

Whatsapp uygulamasında Ayarlar a girin ordan Bildirimler ordanda Işık seçeneğine dokunun burdaki ayarı Hiçbiri yapın

Test için kendinize bi mesaj gönderin whatsapp üzerinden başka bi telefondan kontrol edin bakalım aynı durum olucakmı hala

• Beğen
Tepkiler: cancan59
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:oke:

cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
nimbuzz üzerinden dediğinizi yaptım hocam aynen devam etti hatta bir süre sonra mesaj veya herhangi bildirim almadan da yeşil led yanmaya başladı

serif55

serif55

Üye

Bu uygulamayı denermisiniz hocam bi

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
Uygulamalarda sorun olabilir bu S3'te sorun olduğunu kanıtlamaz.

• Beğen
cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi

Bu uygulamayı denermisiniz hocam bi

program işimi gördü çok makbule geçti teşekkürler. yalnız ana ekrandaki klasörlere girdiğimde verdiğiniz program "klasör açık - klasör kapalı" ile uyarı veriyor sesli bir şekilde. erişebilirilkden kapatınca olmuyor yani programdan olduğu kesin. bunu sesi nasıl kapatabilirim? çünkü sessizde yada titreşimde de sesli uyarı veriyor?...

serif55

serif55

Üye
program işimi gördü çok makbule geçti teşekkürler. yalnız ana ekrandaki klasörlere girdiğimde verdiğiniz program "klasör açık - klasör kapalı" ile uyarı veriyor sesli bir şekilde. erişebilirilkden kapatınca olmuyor yani programdan olduğu kesin. bunu sesi nasıl kapatabilirim? çünkü sessizde yada titreşimde de sesli uyarı veriyor?...

Hocam uygulamayı sadece sizin için deneme amaçlı kurdum kaldırdım, tekrar kurup sorunu araştırıp çözümünü söylerim ;)

Hocam şimdi denedim bende söylediğiniz şekilde bi sorun yok yani heryere girdim klasör açtım kapattım ses seda yok cihazla alakalı olabilirmi acaba benim telefon htc one

• Beğen
cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarina da girdimama böyle bir seçenek bulamadım ana ekranda klasör olusturdugumdaactigimda klasor acikklasor kkapalı diyor telle mi ilgili anlamadım tel s3

serif55

serif55

Üye
Büyük ihtimal sizin telefonunuzla alakalı hocam

Bu linke girin yada markette Talkback olarak aratma yapın eğer bu dediğim uygulama cihazınızda var görünüyorsa kaldırın cihaza reset atıp yeniden deneyin

• Beğen
cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal sizin telefonunuzla alakalı hocam

Bu linke girin yada markette Talkback olarak aratma yapın eğer bu dediğim uygulama cihazınızda var görünüyorsa kaldırın cihaza reset atıp yeniden deneyin

valla süpersin hocam helal olsun.. program kapalı olduğu halde etki ediyormuş telefona. şuan sildiğim halde tam kaldırılmadı cihazdan google playde güncelle çıkıyor yükle çıkmıyor. ama klasör sesi kesildi. komple nasıl kaldıracağımı bilmiyorum ama böyle de işimi görür sanırım. çok teşekkürler hocam.

serif55

serif55

Üye
Rica ederim hocam ne demek :) bu sistem uygulaması o yüzden root suz kaldiramazsiniz ama böylede işiniz gorulduyse sıkıntı yok ;)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt