"Yuppi" Lumia 520'im oldu sorularım ve yapmam gerekenler?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Konuya cevap verememesi halen telefonu çözmekte olduğunu gösteriyor daha telefonu çözücek program yükleyecek,aslında birazda eziyet gibi oldu

Kesinlikle yeni telefon yeni iskenceler :zzz: Misal yakinlarinin oo yeni telefon almissin ver de bir bakalim demesi :zzz:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Kesinlikle yeni telefon yeni iskenceler :zzz: Misal yakinlarinin oo yeni telefon almissin ver de bir bakalim demesi :zzz:

El atmasa karıştırmasa rahat edemezler belki özelim var bırak bana kalsın ne merak onlardaki,küçükkende ps. Oynarken eve misafir gelirdi misafirin çocuğu ps.e saldırıp sen,ben yokken bol bol oynarsın demesine uyuz oluyordum istediğin oyunu oynayalım derdim beraber,hayır ekran bölünüyor ben tek oynayacağım derdi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
El atmasa karıştırmasa rahat edemezler belki özelim var bırak bana kalsın ne merak onlardaki,küçükkende ps. Oynarken eve misafir gelirdi misafirin çocuğu ps.e saldırıp sen,ben yokken bol bol oynarsın demesine uyuz oluyordum istediğin oyunu oynayalım derdim beraber,hayır ekran bölünüyor ben tek oynayacağım derdi

çekseydin bi tane suratıma :D

Türe

Türe

Üye

Inatci seyler iste :zzz:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
sabahın korunde mesaj atıyonuZ sora niye cevap vermiyo :kop2:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

elimden düşüyo :D

Aklıma kötü kötü fikirler geliyor,şimdiden düşürme derim

- - - Eklendi - - -

Unutmadan eğer telefona turkcell hattı ve genç turkcell abonesi olan bir hat taktıysan o hatta 6 ay boyunca sınırsız facebook tanımlanır,bu telefonu turkcellden alsanda başka yerden alsanda kanun aynı oluyor imei numarasından telefonun modeli ve markası okunduğundan tanımlanmada otomatik oluyor

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma kötü kötü fikirler geliyor,şimdiden düşürme derim

- - - Eklendi - - -

Unutmadan eğer telefona turkcell hattı ve genç turkcell abonesi olan bir hat taktıysan o hatta 6 ay boyunca sınırsız facebook tanımlanır,bu telefonu turkcellden alsanda başka yerden alsanda kanun aynı oluyor imei numarasından telefonun modeli ve markası okunduğundan tanımlanmada otomatik oluyor
telefona vodafone takılı annemin e250sine 250 mb internet paketi geliyor o paket benim mi :D

- - - Eklendi - - -

turkcell hattı annemin telde

nokia_belle

nokia_belle

Üye

telefona vodafone takılı annemin e250sine 250 mb internet paketi geliyor o paket benim mi :D

- - - Eklendi - - -

turkcell hattı annemin telde
Paket tanımlıysa hattına gelir,bende önceden öyle turkcellin kampanyasından yararlanmıştım telefonu alınca şu kadar dakika şu kadar sms şu kadar mb hediye diye mesaj gelmişti sonra aynı hattı başka telefona taktım ondada kullanabildim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı Olsun.

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Paket tanımlıysa hattına gelir,bende önceden öyle turkcellin kampanyasından yararlanmıştım telefonu alınca şu kadar dakika şu kadar sms şu kadar mb hediye diye mesaj gelmişti sonra aynı hattı başka telefona taktım ondada kullanabildim

of ya :züü:

paketim bittiğinde annemin hattı takarım :zong:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

Üst Alt